bejcci - Koukni do wiki, co znamená zkratka k.t. za jménem (nebo podpis Kolomba) a úplně nejlepší bude, když si najdeš podpis Hpluse. Myslel jsem, že tohle jsou elementární věci, co by zdejší uživatel mohl znát
Ne, to není o obdivu němců. To je o ...... podporované ......
Bohužel, napsat to tu polopatě, tak mám nejen palce dolů. Ale co čekat od pana zelináře, když se v GC pohybuje také pouze virtuálně (viz onehdá diskuze o eventech na které nechodí, ale poradit uměl)
Modrak - podle mě nějaký konspirátor vydedukoval, že když tady před časem "jeden" vypustil hlášku o majzlíku, tak že automaticky k přístupu na finálkový server dostaneš i kladivo Takhle vznikají urban legend
tomy.22: ještě jednou se do mě navezeš, tak letíš
Tak tohle bych prosil vysvětlit. Jinak to je tady chucpe* a ty buduješ "dobré jméno".
Nebo snad chceš tvrdit, že např. s těmi eventy to bylo jinak a o víkendu půjdeš na svůj první? Že navážení se do lidí (pomlouvání), kteří rádi loví série, že jsou míň "aristokratičtí" kačeři, jenom proto, že loví, to co je baví, ale neshoduje se to se zdejší navzájem si přizvukující skupinkou? Že je normální podsouvat lidem, kteří když "kešují ve velkém" a tudíž umí ovládat legální nástroje, aby byli efektivní, luští do šuplíku atd., že jsou podvodníci?
Tepejte si tady konkrétního kačera za konkrétní skutek - např. když Seedcorp navrhoval kladivo, nebo XY pošle na net balík finálek. Ale tohle je hnus velebnosti.
* povolené slovo, respektive pro někoho, když ho použil proti mě - to si můžeš dohledat.