Omlouvám se, máte všichni pravdu.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 20 červenec 2016 - 8:12
Tak mi u jedné z mých keší zmizel kus listingu. Vůbec nevím, jak je to možné :-( Ale byla to multi a chybí jí tam ted zadání (mj.)
Publikováno 20 červenec 2016 - 9:02
To víš, krást kešky už není in, teď se kradou kusy listingů. Nebo ho sežral pokémon.
Publikováno 20 červenec 2016 - 10:48
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 20 červenec 2016 - 11:48
Publikováno 20 červenec 2016 - 13:04
Publikováno 20 červenec 2016 - 14:13
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 25 červenec 2016 - 9:23
Tak jsem ten článek - pro pietu - chtěl dát do nějakého vlákna ke keši Smrt jizerských roverů a všechna jsou i po těch letech (co emoce opadly) zamčená :-(
tak tedy aspoň sem:
http://zpravy.idnes....3832_domaci_itu
Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 25 červenec 2016 - 9:23
*
Publikováno 25 červenec 2016 - 9:53
Možná dát do sousední keše Jan Hus, která na keš Smrt jizerských roverů odkazuje...
PS.: Stále je mi smutno, že se kvůli politice zamyká keš o skoro 70 let staré historii :-(.
Publikováno 25 červenec 2016 - 10:41
Tak jsem ten článek - pro pietu - chtěl dát do nějakého vlákna ke keši Smrt jizerských roverů a všechna jsou i po těch letech (co emoce opadly) zamčená :-(
tak tedy aspoň sem:
Proč je prosím tato keš archivovaná, není to škoda?
Publikováno 25 červenec 2016 - 10:48
Proč je prosím tato keš archivovaná, není to škoda?
To je strašně dlouhá a bolavá historie pro všechny zainteresované. Doporučuji si zde na foru vyhledat všechny vlákna ke keši Smrt jizerských roverů.
*
Publikováno 25 červenec 2016 - 10:49
Třeba tady: http://www.geocachin...vítězí/?hl=smrt
Publikováno 25 červenec 2016 - 10:50
Byla archivovaná pro svůj politický rozměr.
Někdo si stěžoval, že byla protikomunistická, hnal to až na GS, kde to neposuzovali a rovnou archivovali.
Jedná se o tuhle keš: GC29ZAR, více viz. toto vlákno: http://www.geocachin...rů-gc29zar-iii/
Publikováno 25 červenec 2016 - 10:53
tak tedy aspoň sem:
Ona i diskuse k tomu článku je docela výživná a svým způsobem vysvětluje, kdo si asi přál archivaci keše a zámek na ní .
Publikováno 25 červenec 2016 - 11:13
Ona i diskuse k tomu článku je docela výživná a svým způsobem vysvětluje, kdo si asi přál archivaci keše a zámek na ní .
Za sebe sebereflexně musím říct (tehdy jsem s archivací nesouhlasil, ale chování Hlavase jsem neschvaloval), s následným vývojem v posledních letech, že teď bych neřekl ani popel ta keš tam prostě chybí.
*
Publikováno 25 červenec 2016 - 11:30
Škoda, že nebydlím blíž. Bydlet někde v okolí, tak tam tu keš znovu založím... Dám si pozor na chyby, které udělal Hlavas (narážky, které by se mohly spojovat se současnými komunisty, změny listingu po publikaci na text, který nevyhovoval RW atp.
Myslím si, že proti většině listingu by nikdo nemohl nic říct.
Zločin, který se tehdy udál by neměl být zapomenut. A je jedno, jestli se tak chovali např. komunisti, nacisti, nebo Češi při odsunu Němců. Je sice pravda, že vždy na historii bude pohled vždy subjektivní (podle toho, kdo je líčí a komu budeme více věřit a jaké důkazy se podaří získat), ale zde si myslím, že těch důkazů, které svědčí, že se tam stalo bezpráví, je u tohoto případu dost a dost.
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 25 červenec 2016 - 11:31
Publikováno 25 červenec 2016 - 13:11
Něco jsem si k tomu přečetl a stále mi není jasné co brání její odarchivaci. Listing mi přijde naprosto vpořádku. Škoda, že nelze dávat zaarchivovanym keškám body oblíbenosti, nejlepší forma petice pro GS.
Ani bych snad neřekl, že byly nějaké strany sporu z toho co čtu, všichni byli pro keš a jeden trotl proti.
Publikováno 25 červenec 2016 - 13:33
Kam se v tomto sporu o tuto kes, kterou jsem mimochodem odlovil, postavim ja? Postavim se na stanu GS, ac mi listing(v dobe nalezu 27/06/2011), prisel naprosto v poradku. Geocaching by nemel, podle meho nazoru, byt mistem kde se tyto udalosti resi ci ventuji. Neni to misto pro prezentaci jakychkoliv svetonazoru a jejich propagaci. Samozrejme, ze muzete namitnou,ze je zde napr. mnoho kesi venovanych cirkevnim ci zidovskym pamatkam.
Je zde spousta mista mimo GC, kde lze o tomto diskutovat a i publikovat.
Mimochodem,tato diskuze mi pripomela tema prazske kesky venovane nekolikanasobnemu vrahu. Je to dobre ci spatne? To necham na vasem posouzeni.
Tento příspěvek byl upraven od Myškin: 25 červenec 2016 - 14:06
#4100 Guest_chrobak.truhlik_*
Publikováno 25 červenec 2016 - 15:50
Podelím sa s Vami v tomto Geodepresivním koutku o môj zážitok.
Príde týpek k mojej keške, zaloguje si nález a pritom ju zničí. Loguje to samozrejme dodatočne až po dvoch dňoch a tak sa logbook pri daždi zničí. O tom všetkom sa v pochváli až v logu. A nič. Žiadne "prepáč", no proste nič. Ani žiadny iný kontakt, že "nechcel som, stalo sa...".
A tak si poviem, dám mu šancu a budem ho kontaktovať. Akože hodím udičku, snáď to prepáč z neho dostanem. A tak som ho politicky korektne kontaktoval, aby mi vysvetlil ako sa mu to mohlo podariť. Odpoveď je obšírna! Úplne podrobne mi rozpísal, ako sa mu podarilo. Ako ju zničil. Ako niekam zastrčil logbook. A tak podobne. A zase nič! Znova žiadne "prepáč", alebo nechcel som, alebo niečo podobné. Poviete si, že ak má niekto vyše 500 nálezov bude snáď vedieť ako to v GC chodí a slušné vychovanie mu nedá... Ale dalo! Radšej som ho už potom viac nekontaktoval, ešte by mi možno vynadal čo ho otravujem.
A tak si myslím, že tie čarovné slovíčka ako "ďakujem", "prepáč", "ospravedlňujem sa" a tak podobne akoby by odchádzali z našich slovníkov a sú postupne nahrádzané napríklad aj slovom Pokémon".
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů