Geodepresivní koutek III
Publikováno 05 srpen 2016 - 9:53
Publikováno 05 srpen 2016 - 9:56
a to se stalo jak?
Jednoduše. Jeho nick nebyl v LB patřící k dané keši. A nebo dané keše byly dávno před jeho logováním na netu v archivu a nebyly už na místě.
Publikováno 05 srpen 2016 - 10:07
Mi přijde, že označovat zřetelné podvody a podvodníky, pokud je o nich skutečně jistota a nejsou to jen něčí vývody a domněnky, přece jen určitej smysl má. Protože pokud někoho od takového jednání neodradí vlastní svědomí a smysl pro fair play, může ho odradit aspoň hrozba, že se veřejně ztrapní. I to dobrý, i když ne skvělý.
Publikováno 05 srpen 2016 - 10:16
Ach jo. Opravdu si myslíš (a s tebou i další tady se vyskytující), že nějaké poukazování na podvody něco řeší ?
Tady se pořád dokola píše o FI na chybějících krabičkách, o zbytečnostech typu PWT, logování TFTC, a pod., atd. a stejně se nevyřeší nic. Nejlíp se na to vykašlat a brát si z geokešingu to příjemné, kvůli tomu tady ta hra je.
Jak krásně by tady bylo nebýt televize, novin a šťouravých novinářů. Jak krásně by tady bylo zejména různým podvodníkům a jiným šmejdům.
Publikováno 05 srpen 2016 - 10:16
Je mi líto, ale nesouhlasím. Obávám se, že za takovými iniciativami primárně nejsou pravidla, ale jedna z nejhorších vlastností - obyčejná lidská závist. A závidět nějaké pofiderní body ve světě, kde se lidi po desítkách a stovkách vraždí, to mi nedává žádný smysl.
Rozumím tomu, že si owner udělá kontrolu a když nenajde log v logbooku, tak ho v databázi smaže, taky to občas musím udělat. Ale upozorňovat na to někoho jiného, to mi košer prostě nepřijde.
Zrejme patris k te skupine lidi co je jim uplne jedno co se kolem deje. Co udelas kdyz uvidis ze nekdo na ulici krade auto? Ja zavolam policajty, i kdyz to auto neni moje a dle tve logiky se me to nijak netyka. Ty zrejme neudelas nic, protoze dotycnemu zlodeji to auto nezavidis. At si ho vezme kdyz chce a at se tema autama treba zadavi, resit to budes az kdyz se pokusi ukrats to tvoje.
Holt lidi na nepravosti ktere kolem sebe vidi reaguji ruzne. Nekdo se snazi na ne upozornit, nekdo dela ze to nevidi a nekdo zajde az tak daleko, ze kritizuje ty, co se snazi na to upozornit. Ale posouvat to do roviny zavisti je fakt naprosto mimo realitu. Zrovna tak jako nezavidim zlodeji to ukradeny auto (nakonec sam si jich muzu zcela legalne poridit kolik budu chtit), tak nezavidim podvodnikum v geocachingu podvodne ziskane logy, protoze sam si jich naprosto ciste dokazu poridit kolik chci.
Publikováno 05 srpen 2016 - 10:28
Zrovna tak jako nezavidim zlodeji to ukradeny auto (nakonec sam si jich muzu zcela legalne poridit kolik budu chtit...
Hele, to je dobrý, nemoh bys teda zcela legálně nějakýho toho jaguára pořídit i pro mě? A nebo né, radši vrtulník, to bude praktičtější...
Publikováno 05 srpen 2016 - 10:35
Hele, to je dobrý, nemoh bys teda zcela legálně nějakýho toho jaguára pořídit i pro mě? A nebo né, radši vrtulník, to bude praktičtější...
Myslim ze radova sestra by mohla byt ponekud skromnejsi a spokojit se s necim mene honosnym
Publikováno 05 srpen 2016 - 10:58
Myslim ze radova sestra by mohla byt ponekud skromnejsi a spokojit se s necim mene honosnym
Však by stačil takovej malej, roztomilej vrtulníček pro jednoho, abych mohla brát ty stromovky shora .
Publikováno 05 srpen 2016 - 11:02
Zrejme patris k te skupine lidi co je jim uplne jedno co se kolem deje. Co udelas kdyz uvidis ze nekdo na ulici krade auto? Ja zavolam policajty, i kdyz to auto neni moje a dle tve logiky se me to nijak netyka. Ty zrejme neudelas nic, protoze dotycnemu zlodeji to auto nezavidis. At si ho vezme kdyz chce a at se tema autama treba zadavi, resit to budes az kdyz se pokusi ukrats to tvoje.
Je třeba rozlišovat význam a závažnost toho o co jde.
Když někdo něco krade, pak je to o těch rozkopávaných bábovičkách a zasáhnout se musí.
Ale nějaké body, co nikomu nechybí, to je mi opravdu šumafuk.
Publikováno 05 srpen 2016 - 11:26
Jo, zrovna jsem dnes četl při snídani zprávu, jak je někdo souzen, že předal policii pořízené záznamy ze svého ukradeného notebooku, které získal přes Internet, když nic nedělala, tak to zveřejnil a teď po něm žádají dotyční peníze...
Asi tak k tomu zveřejňování, pokud ti někdo něco ukradne :-(
Publikováno 06 srpen 2016 - 0:21
Publikováno 06 srpen 2016 - 5:52
Ale uznejte ze toto je MajstrŠtyk na https://coord.info/GC2G5PY
tak nevím, jestli si mám myslet, že ho tam zabásli a keš se povalovala v okresní base a nebo že je tak významná osobnost, že ho šerif pozval na kafe a keš mu ukázal . Ale nejspíš mu šerif dovezl tu keš až do Brna .
BTW, víte, že pan mistr je tak důležitej, je má vlastní vlákno na polským fóru?
Publikováno 06 srpen 2016 - 9:30
Tohle je dobrý keš odvezli pyrotechnici. Asi Jonea navštívil pyrotechnický sklad kvůli keši.
Publikováno 06 srpen 2016 - 11:52
Není to spíš do vlákna Vtipy o geocachingu? :-)
Tohle je dobrý keš odvezli pyrotechnici. Asi Jonea navštívil pyrotechnický sklad kvůli keši.
Doufám, že se dočkáme ztvárnění v komiksu - už tu nynější Kron family delší dobu nic nepřidal.
Publikováno 06 srpen 2016 - 19:54
Navíc v keši tužka je...
Tento příspěvek byl upraven od jessie.r: 06 srpen 2016 - 19:56
Publikováno 06 srpen 2016 - 20:15
Publikováno 06 srpen 2016 - 20:17
Hm, takový log teda potěší https://www.geocachi...e5-1c4d337f6faa
Navíc v keši tužka je...
Tohle bych bez milosti s klidem smazal.
Publikováno 06 srpen 2016 - 21:10
Naprosty souhlas
Publikováno 07 srpen 2016 - 0:07
Normálně logy u svých keší nekontroluju a nemažu, ale tady bych si s tím tu práci dala a nejsou-li v logbooku, okamžitě bych mazala.
19 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 19 návštěvníků 0 anonymních uživatelů