Normálně tam piš jenom datum a čas jako já, to je naprosto nekonfliktní log.jakouback napsal/a:
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!
takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
1) nemám tam psát kde jsem keš odlovil (spoil)
2) nemám tam psát jak jsem ji odlovil (spoil)
3) nemám tam psát s kým sem ji odlovil...
tak co tam vlastně mám psát?
Geodepresivní koutek III
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:10
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:15
To je tak akorát log na presdržku.shaman3 napsal/a:
Normálně tam piš jenom datum a čas jako já, to je naprosto nekonfliktní log.jakouback napsal/a:
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!
takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:39
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:48
A já mám naopak pocit, že ty jeho debilní kecy a kolovrátky už vetšina lidí tady naštěstí ignorujemirdis1 napsal/a:
Je fakt, že to tu sleduju více až v poslední době, ale je třeba říct, že shaman Vás umí nastartovat na první šup v podstatě u jakéhokoli tématu
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:55
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:56
jakouback napsal/a:
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!
začínám z toho mít depresi
asi tam začnu opisovat kuchařku...
PS: a věř tomu že odlovit keš se svatým Mikulášem tak se tím v logu pochlubím hned několikrát :-D
ale tak není to poprvé co jsem se setkal s tím že pro některé ownery je obtěžující že jim Ti lidi tu krabičku hledají a logoují
Pro mě za mě si tam opiš třeba návod na krumpáč.
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:57
lubbez napsal/a:
To Myškin: děkuji a zařazuji si Tvůj nick mezi Ty ownery, kterým píšu do logu pouze TFTC.
Samozřejmě pokud má někdo další problém s obsahem FI logu, stačí napsat a já se samozřejmě přizpůsobím.
:-)
Chceš-li napsat do svého logu pouze TFTC, prosím. Log je vizitkou tvou, nikoliv ownerovou.
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:58
Jacka_dominikanka napsal/a:
Myškin:
Když tě tak čtu, mám pocit, že bys udělal nejlíp, kdyby sis na ty logy zařídil zvláštní mailovou schránku, do který bys chodil jednou za půl roku, abys ty logy promazal. A nebo si nech přes filtr přeposílat jen NM a NA logy , ty FI dej rovnou automaticky mazat!
To, s kým jsem keš odlovila, píšu do logu téměř vždycky, připadá mi to jako jedna ze základních věcí a taky mě to na mých vlastních i ostatních keších zajímá, poznávám tim okolní kačery, vím, kdo s kým kamarádí, kdo s kým loví atd...
Nikomu neupírám možnost napsat do logu s kým na místě byl. Pokud je ovšem log tvořen jednou větou plnou jmen, pak se tento zápis degrduje na telefoní seznam a pro mne nemá, dámy prominou, skutečně žádnou hodnotu.
Publikováno 11 červenec 2013 - 18:59
mysakmorce napsal/a:
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!
založil keš, ale chodili mu tam lidi...
Mohl by jsi prosím připomenou kdy a jakým způsobem jsem se vyjádřil k tomu, že moji keš navštívili lidé a jejich přítomnost si výslovně nepřeji? Pokud chceš použít citaci ze hry Hospoda na mýtince, myslím, že se najde mnohem více lepších příležitostí než je tato.
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:00
Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.
Brilantní diagnóza! Ještě bych doplnil, aby můj portrét byl úplný, že to já zabil Kennedyho a ne ten břídil Oswald. Muhhhaahhaa!!! (viz ďábelský smích)
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:02
pangogo napsal/a:
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!
A některé kačery aby člověk naučil česky: "važení a milý"
Ach můj bože!
Jak vidím, dopustil jsem se toho nejtěžšího hříchu a budu vyobcován z řad slušných občanů. Vymrskán za hradby a navždy ztratím právo vyjádřit se v jakékoliv diskusi.
Vidím, že jsi všímavý chlapec a proto bych tvému zraku doporučil tuto keš.
GC3V00C a pokud by ti to bylo málo, pošlu okopírované diktáty ze základní školy. To si opravdu smlsneš!
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:03
Bobr_ napsal/a:
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!
Co máš proti sv.Mikulášovi? Já to na tebe prásknu.
Mám podezření, že je alkoholik. Minule když k nám přišel, tak to z něj hrozně táhlo!
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:04
zvedavkanocni napsal/a:
Hm, tak já se ( věrna svému nicku ) schválně mrkla, kolik má Myškin
založených keší a jakými depresemi díky nevhodným logům;) asi tak může trpět, říkala jsem si, že je to určitě někdo jako náš Brumlík se ZALOŽENOU více než stovkou keší, přemýšlela kolik čtení logů za den nebo týden musí přežít a jaké to legendy jsem se možná svým nevhodným vtipkováním dotkla já lama s necelým rokem ofikokešování ( trochu jsem ho praktikovala už jako mudla, přiznávám ) a ejhle, on má založené čtyři keše, takže ta depka snad nebude tak strašná. Snad jsme mu všichni alespoň udělali radost, že jsme se nad ním i sebou trochu zamysleli.
Obávám se, že se mýlíš. Mě si se nedotkla, na to jsi příliš daleko. A pak musel bych něco cítit.
Na legendu jsem dosud nebyl pasován, ale jistě tě co nejdříve vyrozumím, abys ses té, teď již zcela jistě legendy, mohla skutečně dotknout.
Ano, je to tak. Mám založené čtyři keše. Netušil jsem, že je zde jistá úměrnost mezi množstvím založených a onou nesnesitelnou duševní bolestí.
Kdybych jen tušil jen jaké je to trápení mít keš, byl bych jistě žádnou nezakládal a do svých logů ouplně cizím ownrů bych psal log tohoto znění:
Odloveno spolu s Bohem, větrem, mlhou a postřelenou veverkou. Díky!
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:05
Já tedy nevím ale ten čtvrtý bod je vážně nepochopitelný, beru jednotlivé logy jako cestovatelský deník a až budu zakládat svou první keš tak jedině z toho důvodu abych si mohl počíst, jak to některé bavilo, koho potkali, jestli to bylo vhodné i pro děti atd...Myškin napsal/a:
Mohl by jsi prosím připomenou kdy a jakým způsobem jsem se vyjádřil k tomu, že moji keš navštívili lidé a jejich přítomnost si výslovně nepřeji? Pokud chceš použít citaci ze hry Hospoda na mýtince, myslím, že se najde mnohem více lepších příležitostí než je tato.
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:32
Myškin napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.
Brilantní diagnóza! Ještě bych doplnil, aby můj portrét byl úplný, že to já zabil Kennedyho a ne ten břídil Oswald. Muhhhaahhaa!!! (viz ďábelský smích)
:) Tak to za a nejsi zadny nezkuseny mlade a za be bys mi mohl pomoct lousknout par zapeklitych sifer, kdyz jsi dokazal takovou dobu vodit za nos vsechny ty siajej a efbiaj. Teda kdybys mel chut a cas, nerada bych ti branila v planovani dalsich vrazd.
Publikováno 11 červenec 2013 - 19:35
Publikováno 11 červenec 2013 - 20:12
Myškin napsal/a:
Pro mě za mě si tam opiš třeba návod na krumpáč.
obávám se, že ke krumpáči se návod nedodává, což je škoda :-) možná až se sním udeřím do hlavy měkoho zažaluju že mne nevaroval že to nemám dělat...
ale zas jako na druhou stranu jsem rád že ses "zapojil" do diskuze.. od toho ten název "diskuzní forum" :-)
a musím Ti dát za pravdu že logy
mě točí i jako návštěvníka keše, ale co lidi jsou ruzní :-)Myškin napsal/a:
Pokud je ovšem log tvořen jednou větou plnou jmen, pak se tento zápis degrduje na telefoní seznam a pro mne nemá, dámy prominou, skutečně žádnou hodnotu.
ale teď jsi mne přivedl na nápad že místo návodu na krumpáč začnu opisovat telefoní seznam :-)
a abych nebyl offtopic..
mám depresi s kešek věnovaných pěknému místu, nebo mají zajímavý listing, ale umsítění finálky je tak na h***o že tím vše kazí...
nesnáším lovy v ulicích kde je barák na baráku a když na chvíli zastavíte poblíž keše už na vás z okna naproti někdo (většinou důchodce, nic proti nim) volá že keš je ještě kousek v pravo dole....
Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....
Publikováno 11 červenec 2013 - 20:26
Slanecek napsal/a:
Myškin napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Tak to za a nejsi zadny nezkuseny mlade a za be bys mi mohl pomoct lousknout par zapeklitych sifer, kdyz jsi dokazal takovou dobu vodit za nos vsechny ty siajej a efbiaj. Teda kdybys mel chut a cas, nerada bych ti branila v planovani dalsich vrazd.
No, nějaký čas mi zbyl z loňska, takže bych ho mohl věnovat část na dobročinnost a část na luštění.
Onehdy jsem vyřešil jednu zvláště zapeklitou. Našla se myš a nikdo nevěděl komu patří. Zahájil jsem tedy přemýšlení. A řešení bylo za pár minut na světe. Byla to myš Terky. Na myš Terky jsem machr.
OT
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů