Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4561 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 17:54

Není na čase sem konečně napsat, kdo všechno pod tím "Moravia Team" vlastně funguje? Alespoň by se jasně řeklo, kdo ze zdejších diskutujících je na které straně. :P

Pokud mám informace, tak pod Moravia Tým spadá každý, kdo je s Pepou na výpravě a z nějakého důvodu se nezvládne osobně zapsat svým nickem, seznam členů výpravy většinou i Pepa zvládne ve svém logu změnit. Bylo mi řečeno, že MT vznikl na popud určitého ownera, který byl nespokojen s tím že v logbooku byla jen zkratka MT a ne celé Jonea. Pepa by ti vysvětlil časový a ekonomický přínos takové zkratky, kolik sekund se ušetří na jednom logu a kolik to udělá v součtu za celý den. Já si ta čísla nepamatuju a proto raději všude neefektivně prsknu svoje razítko nebo použiju propisku. A jak jsem psal o kus vedle, logování nějakým nickem skupiny není ani Pepovou, ani českou/moravskou specialitou. Úplně stejně by se mohlo navážet například do skupiny TT5 (jurino21 a další), Nekokotím (dusan2, Ci-nel, Mihal), DGC (blondii2, miek69, idk53, tripplef, sucher30) a mnoho dalších.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 22 srpen 2016 - 17:55

• 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#4562 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 17:58

Myslíš třeba tohle?

jone.png

Jo, něco takového (ale ne anonymní) jsem měl na mysli.
  • 0

#4563 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 18:03

Čistě teoreticky. Zkratka MT není nick Joney, takže v klidu bych MT log mazal. Má nick MT-Jonea, což je delší než jeho dřívější nick.

K screenu a k čemu by jsi chtěl nick dotyčné osoby? Aby ho někdo mohl bombardovat e-maily, jak si mohl dovolit smazat log a že to požene vejš. Ne, nicky zůčastněných zveřejňovat nebudu. Mysli si o tom co chceš.

• 1

#4564 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 18:07

Když jsem byl na poslednim CITO na Malostranském hřbitově, tak jsem tam videl MT-Jonea zalogovaného na papírovém logbooku :D

Na fotce logbooku v listingu už není. Tak by mě zajímalo, zda to byl jen něčí vtípek, nebo vážný pokus o logování :D

• 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#4565 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 18:20

Když jsem byl na poslednim CITO na Malostranském hřbitově, tak jsem tam videl MT-Jonea zalogovaného na papírovém logbooku :D

Na fotce logbooku v listingu už není. Tak by mě zajímalo, zda to byl jen něčí vtípek, nebo vážný pokus o logování :D

Co jsem slyšel, tak i Mistr už se s tím setkal, prý se jednou zapisioval na eventu a už tam přitom jednou zapsanej byl.
A an jiném eventu se zase divili když ho viděli, mysleli si že je to taková imaginární postava.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 22 srpen 2016 - 18:22

• 2

#4566 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 18:25

Osobně se tedy divím, že má na eventy odvahu chodit :)

• 0

#4567 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 18:25

Čistě teoreticky. Zkratka MT není nick Joney, takže v klidu bych MT log mazal. Má nick MT-Jonea, což je delší než jeho dřívější nick.

Ano, čistě teoreticky. Pokud to budeš dělat jako drobec jenom jemu a ne jiným skupinám (ty co jsem o kus výše uvedl byly vybrané z části logů na jedné konkrétní keši) tak to bude něco jako diskriminace, ne ?
  • 0

#4568 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 18:31

Já bych to dělal všem takovým skupinám, kačer, který je líný se sám zalogovat, nebo si aspoň natisknout skupinovou nálepku s jednotlivými nicky, což běžně vídám, by si měl ušetřit i tu námahu s logováním online. To je taky moc práce, ne?

Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 22 srpen 2016 - 18:34

• 2

#4569 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 19:00

Ano, čistě teoreticky. Pokud to budeš dělat jako drobec jenom jemu a ne jiným skupinám (ty co jsem o kus výše uvedl byly vybrané z části logů na jedné konkrétní keši) tak to bude něco jako diskriminace, ne ?

Ono i prakticky. Když se ho tak zastáváš možná budeš i vědět jak se dá za jeden měsíc zalogovat / momentálně, to číslo se mění / 21504 keší. A neříkej že jich je v Americe na to dost, aby to stihnuli. Asi by to zajímalo nejen mě.

• 0

#4570 zdenys64

zdenys64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 19:06

Já v jeho týmu nejsem. Že je komik jsem mu řekl několikrát osobně i tady. Ale víc mě štvou zdejší teoretici a mravokárci, kteří vědí úplný h... Zbytek snad už opakovat nemusím.

Moje řeč- třeba takoví borci kteří neloví ještě ani půl roku a na 300 odlovených keší tu napsali už přes 200 přihlouplých příspěvků !!!!

Tento příspěvek byl upraven od zdenys64: 22 srpen 2016 - 19:06

• -1

#4571 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 19:22

Moje řeč- třeba takoví borci kteří neloví ještě ani půl roku a na 300 odlovených keší tu napsali už přes 200 přihlouplých příspěvků !!!!

Kdybys nesoudil jen podle posledních příspěvků, zjistil by jsi jak se to má s těmi třema sty odlovenými.  A jestli soudíš podle toho, kolik má kdo odlovených keší je to smutný. Ale nenahlížíš na to takhle jen ty. Je vás víc.

• 3

#4572 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 19:40

Jo, on je Jonea podvodník. Aha. Tak ten musí být v Americe úplně nešťastný, že v Česku běží online reportáž z jeho pobytu, každé smazání neoprávněného logu je hned vítáno potleskem...

Několikrát už jsem slyšel, že na různé ty diskusní trolly, etenš bitče a podobnou verbež platí jedině ignorace.Ale ÚPLNÁ ignorace. Přijde mi to jako docela zajímavá teorie. Bohužel ji nelze ověřit v praxi, protože vždycky někdo zareaguje. Naopak jsem viděl, že někteří trollové již mají takovou sílu, že nemusí ani ničím přispět, protože někdo z jeho protivníků na jakékoli téma nahodí něco jako: "ABCtrol by na to řekl..." a flame vypukne, aniž by se museli jakkoli účastnit.

• 6

#4573 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 20:01

Nešel by Pepa přesunout do vlastního vlákna?
  • 2

#4574 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 20:08

Osobně se tedy divím, že má na eventy odvahu chodit :)

No vidíš. On má odvahu na eventy chodit a pokud vím, vždy si něco vyslechne. Osobně se s ním potkám párkrát do roka - eventy nebo keše a problém s ním nemám, protože jsme si to řekli a zvládneme se normálně bavit.

Ale pak je tady jinej komik. Nezakládá, ale logy by mazal. Na eventy ze zásady nechodí, ale když se např. řešilo D u eventů, tak se do toho montoval ze všech nejvíc.

Jo, má to tu vysokou úroveň.

• 3

#4575 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 20:15

Ono i prakticky. Když se ho tak zastáváš možná budeš i vědět jak se dá za jeden měsíc zalogovat / momentálně, to číslo se mění / 21504 keší. A neříkej že jich je v Americe na to dost, aby to stihnuli. Asi by to zajímalo nejen mě.

v opačném pořadí.... v Americe je cca milion tradiček.
jak se to dá zalogovat na Zeměmluvu to bych celkem věděl, bulk logování některé programy umožňují.
jak se to dá udělat v terénu se mne neptej, já tam nebyl; zkus se ho zeptat osobně - na KsichtoKnihu dává každý den fotografický report z cesty
a zastávám - no prostě se snažím vyrovnat momenty které se mi zdají nevyrovnané.
  • 0

#4576 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 20:26

No vidíš. On má odvahu na eventy chodit a pokud vím, vždy si něco vyslechne. Osobně se s ním potkám párkrát do roka - eventy nebo keše a problém s ním nemám, protože jsme si to řekli a zvládneme se normálně bavit.

Ale pak je tady jinej komik. Nezakládá, ale logy by mazal. Na eventy ze zásady nechodí, ale když se např. řešilo D u eventů, tak se do toho montoval ze všech nejvíc.

Jo, má to tu vysokou úroveň.

Varoval jsem tě několikrát, aby jsi se do mě nenavážel. A nedáš si říct. Takže od teďka ne BAN, ale schvalování příspěvků. Jestli k tomu někdo něco máte použijte SZ.

• -17

#4577 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 20:31

No vidíš. On má odvahu na eventy chodit a pokud vím, vždy si něco vyslechne.

Taky se tyhle vlastnosti dá říkat jinak - "hroší kůže"

A ten zbytek příspěvku? Ten snad nestojí ani za ten červenej palec. Ale máš pravdu, od té doby, co tady ten "komik" zůstal s náma jako jediný moderátor, to tady fakt za nic nestojí. Ale pomoc je jednoduchá- stačí sem nechodit...
  • -1

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#4578 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 22:21

Jedna konspirační: Tak mě napadá - co by se stalo, kdyby tady takový fackovací panák nebyl? Tenhle web by byl polomrtvý stejně jako spousta dalších. Takže co když je Mistr pro svůj "způsob lovu" nějakým způsobem odměňován provozovateli webu za to, že poskytuje důvod k nekonečným flejmům? :D  :ph34r:  :D .

ve skutečnosti je to uměle vytvořený virtuální nick a jedeme v tom spolu s iluminátama. Občas si pro zvýšení věrohodnosti najmeme herce... Ani bys nevěřil, jak se to pak všechno hezky točí a sype...

• 5

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

#4579 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 22:41

A máš na mysli nick KaMo_cz, tomy.22 nebo MT-Jonea? ;-)

• 1

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#4580 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2016 - 22:47

Nechcete si jít radši pustit to video s Hitlerem? Už je skoro načase, nějak jste se do toho moc zažrali, pánové.

• 12

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama