Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4741 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 20:15

Jo jo....Úplný souhlas. Já mám ale problém, že už i ty boty do foroty v zásobě jsem vyčerpal a normální jsou v nedohlednu :D Nezbývá než nakoupit idiotské :(

Vy dva s Modrákem jste mi s botami :wub: udělali takovou radost v jinak depresivním období a počasí :) , díky moc. Až bude zase příště manžel prskat nad mou sbírkou bot pro všechny možné příležitosti, dám mu s chutí přečíst vaše dva příspěvky, aby viděl, že podobně se chovají i někteří muži.  :D  Jen  mám obavy, jestli to pochopí a nezabručí něco ve stylu, že jsme úchylové všichni, že to říká už pá let. 

• 0

#4742 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 20:31

"FTF" suvenýr - GS začíná používat metody šmejdů s MLM ("letadlo") a ještě "první dávka drogy zdarma"....tohohle suvenýru se asi účastnit nebudu 

• 4

#4743 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 20:37

"FTF" suvenýr - GS začíná používat metody šmejdů s MLM ("letadlo") a ještě "první dávka drogy zdarma"....tohohle suvenýru se asi účastnit nebudu 

Nechceš sem hodit překlad?
  • -1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#4744 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 20:39

Nechceš sem hodit překlad?

třeba článek http://kesky.cz/zisk...novacka-zdarma/

• 0

#4745 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 20:41

Vy dva s Modrákem jste mi s botami :wub: udělali takovou radost v jinak depresivním období a počasí :) , díky moc. Až bude zase příště manžel prskat nad mou sbírkou bot pro všechny možné příležitosti, dám mu s chutí přečíst vaše dva příspěvky, aby viděl, že podobně se chovají i někteří muži.  :D  Jen  mám obavy, jestli to pochopí a nezabručí něco ve stylu, že jsme úchylové všichni, že to říká už pá let. 

Tak nejracionalnejsi pristup k botam mel kdysi za dob mych studii jeden docent z katedry matematiky (jmeno radeji uvadet nebudu). O nem se rikalo ze ma boty jen jedny. A kdyz je ochodi ze jsou na vyhozeni, zajde do kramu koupit novy. S krabici si pak sedne v parku na lavicku, tam se prezuje do novejch, stary i s krabici vyhodi do kose a dal jde v novejch, zas az do roztrhani.

Akorat teda jsem netusil ze tvuj manzel je docent matematiky :o 

• 3

#4746 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 20:45

No tak bez toho se i ja obejdu. Takovou ostudu abych tohle mel v profilu si neudelam B)

• 12

#4747 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 21:31

Boty: Nechápu dámy, co si pořád musí kupovat nové. Pro mě jsou nové boty utrpením a teprve když se ochodí, začnou být pohodlné. Pak se ale přibližuje doba, kdy se rozpadnou. Koupit si jich několik do zásoby nepomáhá, stejně nosím jen jedny a další čekají v polici. Ale letos v létě jsem zkusil chodit bos a jde to taky, i v lese, jen nesmí být moc ostružiní.

• 4

#4748 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 22:06

Tak nejracionalnejsi pristup k botam mel kdysi za dob mych studii jeden docent z katedry matematiky (jmeno radeji uvadet nebudu). O nem se rikalo ze ma boty jen jedny. A kdyz je ochodi ze jsou na vyhozeni, zajde do kramu koupit novy. S krabici si pak sedne v parku na lavicku, tam se prezuje do novejch, stary i s krabici vyhodi do kose a dal jde v novejch, zas az do roztrhani.

Akorat teda jsem netusil ze tvuj manzel je docent matematiky :o

Koukam ze Jacka mi dala zelenej palec. To se dalo cekat, kdyz sama funguje uplne stejne. Jen s tim rozdilem ze pan docent byl proti ni jeste mekkej. U nej ty jediny boty byly aspon normalni polobotky a ne sandaly. A dost pochybuju ze by v nich lezl i do T5 terenu :)

• 0

#4749 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 22:40

Modrák: To je Boha prázdná pomluva. Já mam náhodou boty asi čtvery a ještě pantofla na doma. Akorát ty slušný černý střevíce ty nikdy nevidíš, v těch chodim jen do katedrály. A ty zimní nosim jen od půlky prosince do půlky ledna. Ale na skále jsem s tebou byla v teniskách a ne v sandálech přeci!

• 0

#4750 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2016 - 22:45

Ale letos v létě jsem zkusil chodit bos a jde to taky, i v lese, jen nesmí být moc ostružiní.

Riskuješ, že se ti ochodí nohy a ty se mění dost těžko :unsure: .

• 4

#4751 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 6:19

K botám: Polobotky už asi 10 let vůbec nemám. Po celý rok nosím kotníkové trekovky. Ty nepodléhají módním vlivům.

K pravopisu: Dnes mi v mailu přistál log: "5.10.2016 Jakub nalezl sem keš dub zimní moc vam ďekujiza keš chibí v ni ňake poklady bil tam jen loogbuk a tuška rad bich v kešce uvotal kdebi v ní bilo neco na víměnu"

• 2

#4752 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 6:28

No tak bez toho se i ja obejdu. Takovou ostudu abych tohle mel v profilu si neudelam B)

No potěš koště, něktěří lační suvenýru jsou schopni dodáhnout k GC kohokoliv..to je fakt na depku :wacko:.

• 3
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#4753 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 8:55

A kdybych založila 7 účtů a přiložila fotku komunity před klášterem a všem jim zalogovala tu keš, co na ní čumim z okna, mysíte, že bych dostala 7 suvenýrů? :D

• 5

#4754 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 9:19

No potěš koště, něktěří lační suvenýru jsou schopni dodáhnout k GC kohokoliv..to je fakt na depku :wacko:.

Stačí falešný účet, není třeba nikoho tahat.

• 2

#4755 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 9:56

myslím, že takových bude letos habakuk, mrtvé duše

• 3

#4756 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 10:03

Díky za keš. Vzal jsem s sebou i kamarády, abych za ně dostal suvenýr ... :D

selfie-realted-fatalities-1.jpg?quality=

• 6

#4757 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 12:04

No jo, já jsem holt naivní poctivý blb, mě to nenapadne... :) .

• 3
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#4758 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 12:11

myslím, že takových bude letos habakuk, mrtvé duše

A ještě člověk přes ten mrtvej účet může měsíc tahat PM keše :D. Akorát tu fotku je potřeba někde splašit :D.

• 2

#4759 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 12:17

A ještě člověk přes ten mrtvej účet může měsíc tahat PM keše :D. Akorát tu fotku je potřeba někde splašit :D.

Fotek kacera s kesi je na netu taky habakuk. Napriklad https://d3mo08i005h0...h-Head-Shot.jpg

• 2

#4760 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2016 - 12:24

Fotek kacera s kesi je na netu taky habakuk. Napriklad https://d3mo08i005h0...h-Head-Shot.jpg

Pravidla jsou poměrně jednoduchá
Vysvětli svému kamarádovi, jak si založí účet na webu Geocaching.com.
Mezi 10. a 16. říjnem ho vezmi sebou na odlov jeho první keše.
Udělej společnou fotku z vašeho dobrodružství.
Tuto fotku odešliskrze formulář, který bude na oficiálním blogu k dispozici od 10. října.

• 0

27 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 27 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama