Tak jsem rozepsal svůj dlouhý příspěvek a řek jsem si, že jestli se objeví ještě jeden post k asdf, tak ho sem šoupnu, takže je to na Tobě, Samaelli ;-):
Hm, tak protože stakinguinks defacto napsal a udělal to, co já pár stránek zpátky, tj. pečlivě si přečetl ty příšerně dlouhé příspěvky asdf a mám hodně podobný názor (resp. i ta arogance se mi zdála alespoň zpočátku diskuze spíše z druhé strany) , tak pár mojich postřehů, proč jsem až na výjimky spíše na straně asdf.
Mimochodem, všimli jste si, že ač ho titulujete tím milým oslovením troll, tu diskuzi už na trolla poměrně dlouhou dobu nepřiživuje ? ;-)
Já, ač se považuju za dost poctivého hráče, jsem se totiž v jeho označení "podvodník" totiž částečně našel. Stejně jako většina nás tady odsuzuju VÝMĚNU finálek.
Jenže stejně tak už se mi stalo, že během keškování mi kamarád řekne "hele, jdeme kolem finálky mysterky ABC, zaloguješ se?" A já to třeba i s úmyslem si ji pak doluštit udělám. Nebo poprosím kolegu o nakopnutí, protože owner nereaguje a on mi pošle rovnou finálku a já se na luštění vyprdnu. Fakt jste tohle nikdo neudělal?
A je to podvod? Pro někoho určitě, pro někoho akceptovatelná výjimka, pro někoho běžná praxe.
A pokud někdo nemá chuť/náturu/možnost se zeptat kamaráda a sežene finálku na webu (teda aniž by za to poskytl jinou a cizí, což je neakceptovatelné
, prasárna a v rozporu s pravidly), jaký je to rozdíl?
Ale pokud ten echt poctivý (druhá věc samozřejmě je, jestli je to v případě asdf pravda) řekne, že ostatní způsoby jsou vlastně podvod, je to jeho názor, má na něj právo a ze svého pohledu má pravdu. A navíc zároveň říká, že je taky podvodník, protože ho baví BF.
Rozpory v jeho příspěvcích - ty dva? co tady někdo uváděl, nepovažuju za rozpory. Jestli někdo píše krátký logy, proč by zároveň nemohl psát doma dlouhý články na blog?
A co se týká toho vynucovaného prolinkování profilu. Povinnost to NENÍ. A jestli anonymně zaregistrovaný nick napíše obecný názor (krást se nemá), rozumnou myšlenku, nechce žádnou radu se statistikou nebo se zeptá na obecnou věc a podobně, nevidím jediný důvod, proč by jednou z prvních reakcí měl být výkřik "prolinkuj si profil" a zjišťování, jestli dotyčný je nebo není zloděj...
Když jsem se vrátil zpátky v diskuzi, abych se podíval, po kolika příspěvcích asdf pocítím silnou a fakt opodstatnenou nutnost se mu mrknout na profil a kdy se objevila první narážka na anonymitu a trolování, zkuste si tipnout...
Nebudu vás napínat a nutit to číst znovu - hned po jeho prvním příspěvku ....EDIT pro mh.mail: ....se objevila první narážka na anonymitu a trollování...
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 26 říjen 2016 - 19:02