Jojo, smrtelná mužská choroba na 7:
R Ý M I Č K A
Publikováno 15 listopad 2016 - 13:53
Copak rýmička, já už mám snad i omrzliny, ještě chvíli tyhle mrazy a najdou mě přimrzlého k nějaké keši. Už by mohlo být jaro, zimy bylo pro letošek moc.
a to ještě nenapad ten bílej sajrajt..... kdyžý už schvalujou naši zákonodárci kraviny (viz dnešní návrh zákona nedoktnutelnosti prezidenta) , taky by mohli zákonem ten bílej sajrajt zakázat
Tento příspěvek byl upraven od Loo36: 15 listopad 2016 - 13:55
Publikováno 15 listopad 2016 - 13:59
Copak rýmička, já už mám snad i omrzliny, ještě chvíli tyhle mrazy a najdou mě přimrzlého k nějaké keši. Už by mohlo být jaro, zimy bylo pro letošek moc.
Náhodou, lepší než padat v pětatřiceti vedrem :-).
V -10°C se dá ustrojit ;-).
To když jsem takhle byl před pár lety s vlčaty na výpravě v Kolíně, tak jsem v -10°C lítal po keškách ráno mezi 5-7 hodinou, abych si stihl alespoň nějaké odlovit,než se kluci vzbudí a já se už na keše nedostanu... Okolo nuly co je teď není žádná zima :-).
A ber to takhle, za chvíli se alespoň bude moct dát chodit pro ostrovní keše suchou nohou ;-).
Kromě toho ještě nebyl žádný sníh. A víš jak je krásný les či příroda v zimě, když je pod nulou a je krásný čerstvý prašan? To jsem si říkal včera při úplňku, jak je krásné jít v noci po takovém prašanu za svitu měsíce třeba na běžky po hřebenech;-). To je zážitek. Škoda, že s malým teď to moc nejde :-(
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 15 listopad 2016 - 14:01
Publikováno 15 listopad 2016 - 14:14
Náhodou, lepší než padat v pětatřiceti vedrem :-).
V -10°C se dá ustrojit ;-).
A ber to takhle, za chvíli se alespoň bude moct dát chodit pro ostrovní keše suchou nohou ;-).
Pětatřicet je spodní hranice teplotní pohody, jaké padání vedrem? A v -10 se dá ustrojit leda tak do skafandru s nějakým uzavřeným dýchacím systémem nebo alespoň předehříváním vzduchu - takhle studený vzduch se skoro nedá dýchat. A na vodní keše suchou nohou? Už takhle jich je málo a ještě je takhle prznit... Sníh už byl, bylo to na pohled hezké, na dotyk už méně, a tak na tři roky by mi to stačilo...
Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 15 listopad 2016 - 14:14
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 15 listopad 2016 - 14:23
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 15 listopad 2016 - 15:17
Pětatřicet je spodní hranice teplotní pohody, jaké padání vedrem? A v -10 se dá ustrojit leda tak do skafandru s nějakým uzavřeným dýchacím systémem nebo alespoň předehříváním vzduchu - takhle studený vzduch se skoro nedá dýchat. A na vodní keše suchou nohou? Už takhle jich je málo a ještě je takhle prznit... Sníh už byl, bylo to na pohled hezké, na dotyk už méně, a tak na tři roky by mi to stačilo...
Odstěhuj se do tropů, tam ti nemrzne :-). Já jsem rád za zimu, za jaro i za podzim. V přírodě je krásně v každém počasí ;-)
Publikováno 15 listopad 2016 - 15:42
a to ještě nenapad ten bílej sajrajt..... kdyžý už schvalujou naši zákonodárci kraviny (viz dnešní návrh zákona nedoktnutelnosti prezidenta) , taky by mohli zákonem ten bílej sajrajt zakázat
Nauč se maďarsky a odstěhuj se tam. Musíš ale volit Magyar kétfarkú kutya párt. Ti slibují všechno možné. Zrovna ale se sněhem to nevyvedli dobře, slibují souvislou sněhovou pokrývku mimo silnice. Zato v létě slibují 20-25 stupňů. Ovšem co se týče délky života, slibují život věčný a 20 let navíc.
Já když jsem dnes viděl v Třeboni zamrzlé rybníky, taky bych tu zimu nejradši zrušil. A to nás čeká ještě tak 4 měsíce. Od 2. října je listopad, (1. října byl srpen), tak to je pomalu půl roku zimy. Nelíbí se mi to.
Publikováno 15 listopad 2016 - 17:28
Jojo, smrtelná mužská choroba na 7:
R Ý M I Č K A
Dneska naštěstí dokáže farmacie a lékařská věda zázraky, takže se žena se zápalem plic dokáže ještě postarat o chlapa s rýmou!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 15 listopad 2016 - 18:51
Nauč se maďarsky a odstěhuj se tam. Musíš ale volit Magyar kétfarkú kutya párt. Ti slibují všechno možné. Zrovna ale se sněhem to nevyvedli dobře, slibují souvislou sněhovou pokrývku mimo silnice. Zato v létě slibují 20-25 stupňů. Ovšem co se týče délky života, slibují život věčný a 20 let navíc.
Já když jsem dnes viděl v Třeboni zamrzlé rybníky, taky bych tu zimu nejradši zrušil. A to nás čeká ještě tak 4 měsíce. Od 2. října je listopad, (1. října byl srpen), tak to je pomalu půl roku zimy.
Magyaros jsem zkoušel a nic. zbejval jen komanči, prej poroučej i větru dešti.... :-)))
Publikováno 16 listopad 2016 - 9:59
Nebo můžeš na zimu také odletět do teplých krajin, jako to dělají tažní ptáci. A budeš mít léto pořád Ale tropy nám sem netahej, jsem rád za 4 roční období, každé z nich má své kouzlo a rozhodně bych nic neměnil. Pokud je ti zima, musíš se více obléknout
Publikováno 16 listopad 2016 - 10:26
Nebo můžeš na zimu také odletět do teplých krajin, jako to dělají tažní ptáci. A budeš mít léto pořád Ale tropy nám sem netahej, jsem rád za 4 roční období, každé z nich má své kouzlo a rozhodně bych nic neměnil. Pokud je ti zima, musíš se více obléknout
no připadám si navlečenej jak Bibendum. moje oblíbená teplota je okolo 20°C celoročně. :-)) tropy taky nemusím. Letět do teplých krajin bych bral, ale to bych musel bejt jeden nejmenovanej ministr a nebo US prezident . pak bych si nechal vyrobit vlastní CWG-čka a začal lovit Jonea stylem, naskakovali by mi body a bylo by po depresi....
Tento příspěvek byl upraven od Loo36: 16 listopad 2016 - 10:27
Publikováno 16 listopad 2016 - 10:46
V tom případě zkus Kanárské ostrovy, splňují tvoje požadavky: http://kanarskeostrovy.org/podnebi/ a nějaký ty kešky jsou tam taky https://www.geocachi...6,-15.95764&z=8
Publikováno 16 listopad 2016 - 10:47
Už nemrzne, po lednu se zase vrátil listopad. Ale ten letošní 1. říjen s koupáním na pískovně a teplotou cca 24 se mi líbil. Nepřijde taky takový závan léta na vánoce? No, spíš asi sníh v červnu.
Publikováno 16 listopad 2016 - 11:05
V tom případě zkus Kanárské ostrovy, splňují tvoje požadavky: http://kanarskeostrovy.org/podnebi/ a nějaký ty kešky jsou tam taky https://www.geocachi...6,-15.95764&z=8
Pěkná destinace.. ještě z čeho tam ten pobyt tam zaplatit...
Publikováno 16 listopad 2016 - 11:46
To je hnus velebnosti.
Teploty přes 28°C je peklo :-(
0 uživatelů, 31 návštěvníků 0 anonymních uživatelů