Geodepresivní koutek III
Publikováno 16 listopad 2016 - 14:52
Ale je rozdíl mezi limity přežití a tepelným komfortem. V kanclu nebo doma bych radši ten komfort než neustálý boj s mrazem. A procházka je také příjemnější po bublajícím asfaltu než ve sněhu. A když je venku dvacet, přijdu vymrzly do kanclu a tam má nějaký mimozemšťan puštěnou klimatizaci na 18, tak je to na zabití
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 16 listopad 2016 - 15:27
. A když je venku dvacet, přijdu vymrzly do kanclu a tam má nějaký mimozemšťan puštěnou klimatizaci na 18, tak je to na zabití
Teda, sedět s tebou v jednom kanclu, byla by velká otázka, kdo koho by zabil dřív
Publikováno 16 listopad 2016 - 16:56
Teda, sedět s tebou v jednom kanclu, byla by velká otázka, kdo koho by zabil dřív
Těch 28 jsme si demokraticky odhlasovali. Akorát tenhle sněhulák tam chodil záměrně o dvě hodiny dřív a usilovně mrazil. V podstatě to byl terorista.
Publikováno 16 listopad 2016 - 18:23
Nemuzete odhlasovat neco, co je v rozporu se Zakonikem prace. Ten stanovi maximalni teplotu v kancelari pri praci v sede a minimalni fyzicke aktivite (tedy administrativni cinnost a pod.) na 27 stupnu. Takze teroristi jste byli vy!
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 16 listopad 2016 - 18:41
Obávám se, že tento sněhulák porušoval zákonné limity daleko víc než o jeden stupeň, což je v podstatě chyba měření Navíc při překročení těch 27, teď jsem si to kvůli tobě vygooglil, se neděje nic, než povinnost poskytnutí nápoje. Těch tam měl zadarmo plnou ledničku.
Publikováno 16 listopad 2016 - 18:47
Ty blaho, on to fakt googlil, jen aby mohl dal remcat?
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:07
Obavam se, se je to demagogie, protoze to je teplota dana objektivnimi duvody (pocasi, provoz), ne subjektivnimi, kdy se nekdo rozhodne, ze chce udelat jinemu (vlastne i sobe) peklo, a pro zvysenou teplotu neni zadny rozumny duvod.
GeoGet:
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:07
Mně se líbí naše střídání ročních období. Celý rok se můžu těšit - v zimě na jaro, během jara na léto, v létě na podzim a na podzim na zimu.
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:11
Ach jak šťastná jsem, mám-li kancelář sama pro sebe . Okno i radiátor si otevírám-zavírám dle mých potřeb . Nikdy mě nenapadlo, jaká privilegia mám
Připisuji: omlouvám se, toto vlastně patří do radostného vlákna
Tento příspěvek byl upraven od zirafka183: 16 listopad 2016 - 19:12
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:24
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:35
To víš, dneska jsou v módě openspace... my jsme byli v kanclu čtyři a byly to v rámci firmy velká privilegia (běžně 10-20 lidí).
Omyl, dneska uz naopak v mode nejsou. Uz se prislo na jejich negativni vliv. Ale to si jiste vygooglis sam.
GeoGet:
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:40
Těch 28 jsme si demokraticky odhlasovali. Akorát tenhle sněhulák tam chodil záměrně o dvě hodiny dřív a usilovně mrazil. V podstatě to byl terorista.
Tak jestli to demokratický hlasování vypadalo tak, že dva chtěli 28, jednomu to bylo jedno a jeden chtěl 20, tak to byla temokracie jak noha . Díky takovým představám o demokracii tu máme například našeho jedinečného soudruha prezidenta Kdybys seděl v kanclu se mnou, tak trvám na váženém průměru, vážím skoro metrák .
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:44
Palec nahoru za ten vazeny prumer. Tos me hodne pobavila.
GeoGet:
Publikováno 16 listopad 2016 - 19:50
Tak jestli to demokratický hlasování vypadalo tak, že dva chtěli 28, jednomu to bylo jedno a jeden chtěl 20, tak to byla temokracie jak noha . Díky takovým představám o demokracii tu máme například našeho jedinečného soudruha prezidenta Kdybys seděl v kanclu se mnou, tak trvám na váženém průměru, vážím skoro metrák .
Já vážím víc než metrák
A nechtěl jsem 28 ale 36
Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 16 listopad 2016 - 20:07
Publikováno 16 listopad 2016 - 20:08
Aha, takže jsi linuxový jaderný programátor, ostřílený mořský vlk, přísný kontrolor kvality mobilů, bryskný analytik, ale i zkušená kancelářská krysa. Ale nejlíp ses uplatnil jako závaží?
Musím říct, že se nám podařilo zahnat všechny deprese. Je to tu dobrá léčebna!
Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 16 listopad 2016 - 20:09
Publikováno 16 listopad 2016 - 20:23
Aaaa, no jo! Zapomněl jsem na suchara.
Publikováno 16 listopad 2016 - 20:37
Souhlasim. Vazim vice nez metrak a moje oblibena kancelarska teplota je mezi 19-21 st.
ale je pravda, ze jsem jednou sedel s kolegyni co ji bylo v 32 zima a foukala si na sebe horky vzduch z topeni :-/
to bylo na zabiti.
Tyhle mimone, co pretapeji na vice nez 24 nechapu. To nemusi nosit dlouhe kalhoty? Fakt jim neni vedro?
Publikováno 16 listopad 2016 - 20:40
Já vážím víc než metrák
A nechtěl jsem 28 ale 36
36 stupnu s vice nez metrakem? To bych s Tebou sedet nechtel. Nerikej, ze se nepotis?
Jeste stesti, ze nas Openspace je rozumny a celorocne je tam 22-23stupnu. Mit tam takovyhleho mimone, tak ho asi tech zbyvajicich 40 lidi zabije.
22 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 22 návštěvníků 0 anonymních uživatelů