Dnes jsem smazal přes 200 logů na earth-keších.
Neuvěřitelné, kolik lidí operuje s myšlenkou "zalogujeme se a když se owner ozve, něco vygooglíme".
To je zajímavé, jámám 5 EC a že někdo nepošle odpovědi se stane 2x za rok.
Publikováno 09 únor 2017 - 14:27
Neuvěřitelné, kolik lidí operuje s myšlenkou "zalogujeme se a když se owner ozve, něco vygooglíme".
Publikováno 09 únor 2017 - 14:38
Publikováno 09 únor 2017 - 15:42
Kdybys na to měl aspoň sekretářku!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 10 únor 2017 - 9:59
A kolik? Kde to zjistím?
Přece tady... Všichni co ho tu pořád dokola a dokola zmíňují a vytahují na světlo v nejnesmyslnějších kombinacích....
Publikováno 11 únor 2017 - 16:20
Protože jim to většinou projde. A neriskují nic. A kdo má víc bodů je víc kačer a ti s méně body k němu vzhlíží.
Ale to snad neplatí všeobecně? Kdo trochu přemýšlí, tak to má naprosto jinak a lidi hodnotí podle podstatnějších kritérií?
S kým se vydám třeba jen na jednodenní cestu si fakt nevybírám podle nějakého pofidérního čísla u nicku .
Jo, stále jsem drzý začátečník, co si párkrát dovolil odmítnout právě takové "mnohatisícové hvězdy", o kterých vím své a které se vnucovaly do auta.
Fakt jsem divná, když dávám přednost lidem, kterých si vážím pro jejich charakter? Ono jich není zrovna málo, takže ani nestíhám známé, s kterými bych se viděla ráda.
Publikováno 13 únor 2017 - 7:51
Tak jsem zjistil, že jsem už přes měsíc nenašel jedinou kešku... Prostě není čas a příležitost. V sobotu jsme měli na návštěvě kamarády, chtěli se podívat na běžky, tak jsem jel s nimi - na trasu, kde je jediná keš, kterou mám odlovenou a když jsem zjistil, že jsem už tak dlouho nikde nebyl, řekl jsem si, že už tam musím dát to TB-čko co mám doma. Přijeli jsme ke kešce, která byla regularka, otevřu úkryt pro regularku a tam - filmovka :-(.
Takže nakonec budu muset zajet na některou keš v okolí, protože se bojím, že na keš min. dalších 14 dní nebude čas a příležitost.
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 13 únor 2017 - 7:52
Publikováno 13 únor 2017 - 8:14
Pustil jsem před týdnem ke schválení úplně jednoduchou tradičku a pan nadlesní nebyl od úterka na GC...to ja na deprézi.....ale zase mám téměř jistotu, že ji jednou pustí....
Publikováno 13 únor 2017 - 10:57
pod jakýho nadlesního spadáš? (nemůžu se prolinkovat na tvůj ofiko profil)... Rico mi právě teď pustil multinu, tak jestlis středočech, tak se brzo dočkáš...
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 13 únor 2017 - 13:37
Ach prolinkovat profil.....tak jsem to po x letech konečně udělal...snad dobře.
A ne... nemám za nadlesního Rica.
Já vím, že to nakonec pustí ...nebo se aspoň ozve .
Publikováno 13 únor 2017 - 14:30
Tak jsme si uspořádali takovej malej závod TB. 5 jich startovalo v Irsku v nejstarší keši Evropy a mělo za úkol se co nejdříve dostat do určené domovské keše v Rakovníku. Jeden se ztratil už v Irsku. Můj byl vloženej do keš v Praze. Paráda říkám si už jen 60 km a je doma. No jasně dnes ho tam vyzvedl nějakej týpek a v logu, že ho bere do Vídně. To je takovej problém si přečíst co má za úkol? Obzvláště když je to vyryto i na plíšku toho TB?
Publikováno 13 únor 2017 - 15:01
Já 79 a asi to na hráče působí dojmem, že nemám šanci to stíhat. Boží mlýn melou sice pomalu, ale jistě.
Publikováno 13 únor 2017 - 17:53
Já 79 a asi to na hráče působí dojmem, že nemám šanci to stíhat. Boží mlýn melou sice pomalu, ale jistě.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 14 únor 2017 - 6:37
Ach prolinkovat profil.....tak jsem to po x letech konečně udělal...snad dobře.
A ne... nemám za nadlesního Rica.
Já vím, že to nakonec pustí ...nebo se aspoň ozve .
Jo, máš to dobře :-) Já bych s tímhle prolinkem neotravoval, mi to je šumák, jen že jsem tím chtěl zjistit, zda spadáš pod Rica, kterej funguje Ať keš klapne a dělá radost!
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 20 únor 2017 - 9:23
Tak během pár dní další archivace krabiček, co stály opravdu zato. Po Vavrosovi teď Yaro.SH.
Publikováno 20 únor 2017 - 12:37
Jeee, který ;(?
Vavros archivoval celou serii v Brandysu (tak dlouho jsem se tam chystal, až mi to archivoval) a Yaro.SH archivoval Hradcanskou a iluzionistickou.
Publikováno 20 únor 2017 - 12:44
A nevíte někdo podrobnost, proč Vavros archivoval své kešky? Patřily k těm výrazně nadprůměrným
Publikováno 20 únor 2017 - 13:42
No, pravděpodobně proto, že mu RW archivoval dvě keše "pro nezájem autora" (prostě neodpověděl dost brzo na varování při delším disablování) - tak se, zdá se, naštval a archivoval to komplet, protože "hra se změnila a rozhodčí také"... Nadprůměrnost nenadprůměrnost, nevešel se do úřednických tabulek. A třeba jej trochu popíchlo, že v jiném kraji by takové problémy neměl...
Když to vidím, je mi dost smutno z toho, že sice tu máme supervýklady pravidel a jsme v nich někdy papežštější jak papež, ale že by se ta pravidla dodržovala stejně v celé republice, to ani omylem. Někde přes termíny nejede vlak, jinde roční disable není problém. To je taková moje geodeprese. Ale co už.
Tento příspěvek byl upraven od berda: 20 únor 2017 - 13:45
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů