Osobně NA logy nedávám, pokud není keš nebezpečná nebo neodporuje pravidlům.
Pokud se mi nelíbí a něco bych změnil, napíšu to ve FI logu nebo v NM logu (či WN logu).
Je otázka, co to bylo za NA log. Na druhou stranu nikdo by neměl být sprostý. Ovšem i mezi kačery se tací najdou. A při svých výpravách do Pardubic a okolí jsem už o WaW slyšel.
Už se mi stalo, že vzhledem k tomu, že jsem nepochopil umístění keše (keš zahraničního autora, původně v PR, přesunutá, kam jsme šli přes louku s ohradníky, protože nikde nebyla zmínka o přístupu) a napsal jsem to do logu (že bych ji dal jinam, protože podle názvu jsem chápal, že je věnovaná něčemu úplně jinému), dostal jsem sprďáka od kačera, který se o tu keš staral, že tam je cestička a že jsem si dovolil napsat, že by mohl být listing a umístění kešky lepší. Ovšem na to, že se tam nejde dostat si stěžují kačeři už řadu let, stejně jako že by umístění mohlo být jinde... Na druhou stranu chápu, je to stará keš a autor je cizinec. A to není jediný případ.
Buď budeš psát logy líbivé, jak byly kešky super, vychvalovat autory atp., nebo TFTC nebo napíšeš pravdu, jak jsi to viděl, ale za to tě občas někdo zkritizuje...