Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#581 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 7:06

Kolc napsal/a:
...
Trenicka na dortu:
http://www.geocachin...16-10b338d85067

Je to normalni?/Jsem normalni ja?

Je to normální, ty nejsi normální. Dneska už je úplně běžné, že když krabka není, tak zaloguješ nalezeno, protože bys ji býval přeci našel. A když máš sebou kus papírku, napíchneš ho na větev a keš je na světě.
  • 0

#582 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 7:07

Kolc napsal/a:
...
Trenicka na dortu:
http://www.geocachin...16-10b338d85067

Je to normalni?/Jsem normalni ja?

Zeptal jsem se ho mailem, jakým že to kouzlem dokázal zalogovat kešku, která není na místě. Uvidíme, jestli mi něco odpoví.
  • 0

#583 mishakowo23

mishakowo23

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 7:16

http://www.geocachin...ad-24a8c64b7e29 Takove logy jsou asi opravdu normalni B)
  • 0
Cim dele hledam, tim vic me to bavi..

#584 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 961 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 7:39

To je uz nejakou dobu bezne chovani urcite skupinky kaceru. Daji si na notifikace na NA a Archive logy a pak loguji tam, kde je owner neaktivni a tudiz jim log nesmazne...
  • 0

#585 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 8:28

Slanecek napsal/a:
Jestli ty, Toniczechu, nejsi snilek upinajici zrak k nebi.

Ale ne. Sice mívám někdy pocit, že pánové z Divadla Járy Cimrmana vytvořili svou postavu Bystrozrakého podle mě, ale tohle nebyl ten případ a ani pohled úplně vzhůru (na nebe upírám zrak akorát, když nemám po ruce GC2Q25J :) ), čili v tom to nebylo, spíš v tom, že jsem měl pohled i mysl pár set metrů před sebou v honbě za FTF. No a zrovna uprostřed trávníku na kopci, na rozdíl od ulice, člověk díru do kanálu jaksi nečeká. [:)] Takže ono i proběhnutí se ranní rosou nemusí být pro nohy tak zdravé, jak se říkává.

U nás v poli, když si přes ně na podzim či v zimě krátívám cestu, jsem žádné divočáky ještě nepotkal (bodejť taky, co by tam v onu roční dobu našli, že), ale pořád daleko lepší, než mít v nočním velkém městě "štěstí" na nějakého toho vlka v kůži člověčí...
  • 0

#586 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 8:30

"Dávám nalezeno, neb mě to sem už znovu nepřitáhne." :D :D :D Nepatří to spíš do vtipů o GC? Sem se málem zadusil rohlíkem...
  • 0

#587 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 20:31

Alex Reviewer napsal/a (gc.com):
Po konzultaci s ČESON (Česká společnost pro ochranu netopýrů) žádám ownera o archivaci listingu keše a odnesení krabičky z místa.

Varouch napsal/a (gc.com):
Archivace.
Logbook odnášíme pryč, už tam nechoďte.

Ema mele. Maso! založil Varouch (oc.cz):
Vytvořeno: 15.08.2013
Naleznete také na: geocaching.com

...tak to vypadá, že ono kazení otevírání pokladů dotyčnému nestačilo :(.
  • 0

#588 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 21:24

Tiskar94 napsal/a:

Alex Reviewer napsal/a (gc.com):
Po konzultaci s ČESON (Česká společnost pro ochranu netopýrů) žádám ownera o archivaci listingu keše a odnesení krabičky z místa.

Varouch napsal/a (gc.com):
Archivace.
Logbook odnášíme pryč, už tam nechoďte.

Ema mele. Maso! založil Varouch (oc.cz):
Vytvořeno: 15.08.2013
Naleznete také na: geocaching.com

...tak to vypadá, že ono kazení otevírání pokladů dotyčnému nestačilo :(.

Nějak nechápu. Někdo měl keš v jeskyni, tak ho revírník požádal o archivaci, on keš archivoval a publikoval na open cachingu?
  • 0

#589 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 22:05

Pochopím ještě, že se ztrácí propisky, ale k čemu jsou lidem ty tužtičky z IKEA? (zase po nich není ani památky v mých keších) :@:D
  • 0

#590 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 22:25

U části kačerů asi tužky souvisí s potrhlostí - zažila jsem, že jsme byli u keše ve více lidech, orazítkovali logbook, vrátili keš, povídáme, jdeme dál a po pár stech metrech se jeden kačer ( fakt ajťák ), podíval nechápavě na tužku v ruce a divil se, čí je!:) Já mívám spíš jiný problém, pěkně zabalím krabičku a pak si uvědomím, že logbook v sáčku jsem nedala dovnitř, takže si rozbalení/zabalení zopakuji.
  • 0

#591 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 9:45

To je normální roztržitost - já už několikrát našel doma po celodenní geoprocházce i několik tužek :) (pak se v lozích přiznám a omluvím). To, že Lock-Lock krabičku ukryju hezky zpět a pak zjistím, že jsem ji nezabalil do elkhaftovýho nasmrdlýho plesnivýho igeliťáku, ve kterém byla uložena, se mi už taky párkrát stalo :)
  • 0
V cizích městech chodím hlavně po památkách, a až pokud zbyde čas po okapech. Ve dřívkách nejedu, topím plynem. Nechápu šílené opisování tracků na eventech. Jo, a čtu listingy. Jsem prostě zcela out.

#592 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 9:48

Mně se to stalo opačně - loguju jednu mikrovku v krabičce od energitu, pak tam cpu logbook s tužkou, nejde to zavřít, tak ji furt převracím, nadávám jak tam ta tužka byla...pak se kouknu na nápis na ní a uvědomím si, že je moje :-)
  • 0

#593 tulen

tulen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 12:14

Myslíte, že tento týpek dal naozaj všetky tie nie najkratšie WIG za deň? http://www.geocachin....aspx?ul=zoom19 (BA trip 18. 8. 2013) obzvlášť dať nočného Jamesa Bonda zrejme cez deň... no neviem :D
  • 0

#594 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 12:18

tuleník napsal/a:
Myslíte, že tento týpek dal naozaj všetky tie nie najkratšie WIG za deň?
http://www.geocachin....aspx?ul=zoom19
(BA trip 18. 8. 2013)
obzvlášť dať nočného Jamesa Bonda zrejme cez deň... no neviem :D

Zkus mu napsat, uvidíš, co odpoví.
  • 0

#595 tulen

tulen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 12:39

Nech si hovorí, čo chce, keďže tie WIGovky poznám, viem, kde je pravda... Blbé je, že sa s takýmito nedomrdmi nedá nič robiť.
  • 0

#596 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 12:42

tuleník napsal/a:
Nech si hovorí, čo chce, keďže tie WIGovky poznám, viem, kde je pravda...
Blbé je, že sa s takýmito nedomrdmi nedá nič robiť.

Na druhou stranu, kdo měl z té hry větší zážitek? Ty nebo on?
  • 0

#597 venca93

venca93

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 15:31

normálně na podobné logy nereaguji, ale tenhle mě nějak víc naštval
http://www.geocachin...d4-fbf5bfeada8c

Potvrzuji mury ;) Nalezeno ale nezalogoval jsem se, pac bylo v parku preci jen dost kolemjdoucich a odnaproti me sledovala rodinka. Kazdopadne diky a ja bezim rodit prcka ;)

Nedalo mi to a ač jen jako přihližející, jsem dotyčnému poslal slušnou zprávu:

Zdravíčko, normálně to nedělám, ale už mi to nedalo. Seš si jistý/á svým logem na této keši: http://www.geocachin...d4-fbf5bfeada8c
cituji českou geowiki:
Found it - nález cache = nalezení schránky + zápis do logbooku (s výjimkou keší bez fyzické schránky, typu event, CITO, webcam, virtuální cache nebo earthcache).
Ještě bych to pochopil u nějaké keše, kam se člověk normálně nedostane, ale to myslím že tahle není.
Samozřejmě nemám žádné právo tě o smazání logu žádat (teda ještě bych mohl říct ownerovi, ale to už mi přijde moc), ale chtěl bych tě mimálně poprosit o zvážení. Díky a pěkný den.

Spíš jsem nečekal reakci, ale uklidnilo mě to, že jsem něco udělal pro "lepší" GC Svět.

No a dneska jsem si přečetl odpověď:

Ahoj,
beru v úvahu a log smažu pokud se mi to do dvou týdnu nepodaří zalogovat. Nicméně přeji spoustu dalších úspěšných úlovků jako byl tento, zůstává mi rozum stát..

Ok řekl jsem si, tak třeba se fakt něco stane a poslední větu jsem vypustil. Ale pak jsem si všiml, že je tam další mail:

Anebo víš co? Jako log si to nechám, připomínky hnidopicha jako jsi ty nebudu brát nadále v potaz.
Přeji ti mnoho krásných dní naplněných starostí se o někoho jiného!

No nenaštvalo by vás to?
Uff a je to venku, zase můžu klidně spát.
  • 0

#598 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 15:34

venca93 napsal/a:

No nenaštvalo by vás to?
Uff a je to venku, zase můžu klidně spát.

Tak to bych normálně popíchnul ownera ke smazání logu. Kdyby to byla keš Otysparty a Werga, tak se tam takový log dlouho neohřeje :-) Zkusil jsem té osobě taky napsat, tak uvidíme, co odpoví.
  • 0

#599 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 16:03

Já jsem se poslední dobou pokusila napsat pár lidem kvůli CWG, které před jejich návštěvou byly v keši a po jejich návštěvě poněkud zmizely, bez náhrady nebo výměnou za nějaký kinderšrot...no, víckrát to dělat nebudu, byla jsem poučena, že mi do toho nic není a poslána hledat další keše B)
  • 0

#600 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2013 - 16:49

Evidlo, vítej v klubu;), taky jsi pěkně drzá jako my:), nedávno jsme si tu o tom psali - do mě se dokonce pustila nějaká mamina, když jsem slušně potomkovi s 8 nálezy doporučila přečíst si wiki. Ještě jsem měla tu drzost se zeptat, jestli s potomkem u keše byla nebo jestli náhodou neměl sebou třeba někoho z kamarádů, to jsem si fakt dovolila dost! Ani nechtěj vědět, čím mi vyhrožovala.:o:D
  • 0

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama