Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#6481 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2017 - 13:26

Z osobní zkušenosti, skoro každé parkoviště v u dálnic v Německu má tradičku......

• 0

#6482 Frenkonix

Frenkonix

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2017 - 14:08

Koukam, ze tech 13 ikon dalo 8 polaku. A u nich to vypada celkem verohodne, na prvni rychly pohled.

• 0

#6483 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2017 - 14:35

Třeba teď má levnější chleba...

• 0

#6484 berda

berda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2017 - 15:52

:D Ale měli se malinko líp domluvit...

Takže konečně přišla Velká akce GIGA Plumlov!! Ve složení Šorinka, Seedcorp Ar-Ki a já jsme se vydali na Moravu s plánem přeplnit Diverse odznak o dva kousky, tzn odlovit 12 typů keší za den - ten třináctý jsme raději nechali na příště, ono to Německo bylo dost daleko ;-)

https://coord.info/GLT2Z3Z9

• 5
Berda

#6485 zdenys64

zdenys64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2017 - 18:57

Tak máme v ČR 3 borce, kteří o víkendu zvládli 13 typů keší. To je škoda, že minimálně 1 z nich na tom megáči v Německu vůbec nebyl...

Teda Iluš že se zrovna ty snížíš k tomuhle bych nikdy neřekl.To mě fakt mrzí.

• -1

#6486 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2017 - 20:03

No, jestli "ilus" je na gc.com jako "ilus7" (těžko říct), tak má nalezeny 4 keše a žádná z dob gigáče, takže o snížení se k výše zmíněným podvodům nemůže být řeči...

• 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#6487 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2017 - 5:26

@lubbez: nemusiš z toho mít depku. My jsme na tom s kolegou podobně. Vyrazili jsme v pátek ráno před pátou (okr. Benešov), vrátili se v neděli navečeru. Najeto téměř 1200 km, našlapáno nepočítaně. Celkové skóre včetně Plumlovských eventů = 46 ks. LABky jsme nelovili, ani žádné jiné "davové" kešky v okolí. Měli jsme vytčené cíle cesty a ostatní jsme ignorovali. Dojeli jsme si pro nejvýchodnější keš ČR, neplánovaně jsme odlovili i nejstarší českoui... Počasí nám vůbec nepřálo, ale domů jsme se vrátili sice utahaní (já řídil, kolega skvěle navigoval), ale spokojení.

MAZE jsme si prošli, ale už ve stanu bylo dost lidí. Ono by to i šlo, ale lidi mají dar se shromažďovat a diskutovat vždy v tom nejužším místě. A nemáš šanci projít.

• 0

#6488 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2017 - 9:16

No, jestli "ilus" je na gc.com jako "ilus7" (těžko říct), tak má nalezeny 4 keše a žádná z dob gigáče, takže o snížení se k výše zmíněným podvodům nemůže být řeči...

Hledal jsi špatně - podle toho, jak se tu sama odkopala kolem odlovu milníku, tak na gc.com je jako Zmiki. ;)

• -1

#6489 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2017 - 14:16

Jo a kolik lidí jezdilo na T5 atrakce autem po těch polníh cestách?
Šel jsem Filmovou serii a proti mě jelo asi 10 aut na tom 1,5 km.
PZ byli z ČR, SK, F.

Ještě že jsem si to obešel hned v pátek před zahájením GIGA. MATSL i Filmovou, bylo tam pěkně prazdno. A v sobotu jsem se mohl věnovat Olomouci a Prostějovu.
  • 1

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

Moje statistika na Geocaching.com

#6490 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2017 - 19:21

Nemám ani tak geodepresi, jako nezodpovězenou otázku. Proč se mi po eventu v Plumlově oběvilo osm logů na tradičce 86 km daleko? Není to ani cestou do Plumlova, není to ani u žádné silnice, spíš u asfaltové lesní cesty.... Všech osm kačerů byli cizinci a rozepisovali se gigadlouhým logem o víkendovém programu.

• 0

#6491 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2017 - 20:09

Nemám ani tak geodepresi, jako nezodpovězenou otázku. Proč se mi po eventu v Plumlově oběvilo osm logů na tradičce 86 km daleko? Není to ani cestou do Plumlova, není to ani u žádné silnice, spíš u asfaltové lesní cesty.... Všech osm kačerů byli cizinci a rozepisovali se gigadlouhým logem o víkendovém programu.

třeba má podobný kod a někdo udělal překlep...taky se mi to jednou stalo, až za oceán

• 0

#6492 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 6:36

Deptají mě kačeři, zejména mě deptají owneři. Na internetu, v televizi, v novinách, ve škole, všude lidem tlučou do hlavy "zřiďte si mailovou adresu jen pro registrace". A samozřejmě to lidi udělají. Ano, pokud se někde na internetu zaregistrujete, začne vám do mailové schránky, kterou jste uvedli při registraci, chodit spousta super neodolatelných nabídek. 

A potom to dopadne tak, že si někdo zřizuje účet na GC, napíše samozřejmě, jak ho to učili, jako mail tu "registrační" adresu, kterou ovšem už nikdy nezkontroluje.
Takže já potřebuju napsat ownerovi nějaké keše něco důležitého - nereaguje.
Potřebuju napsat kačerovi, že byl jediný na mé keši a pravděpodobně vyzvedl TB či GC a nezalogoval vyzvednutí - nereaguje.
Owneři nereagují na logy, že s keší je cosi v nepořádku...

Teď zrovna chci umístit finálku k jednomu lomu a je pár metrů v kolizi s WP jiné keše, který by ale mohl být kdekoliv, je to jen bod na mapě k mysterce. Ani jeden ze dvou uvedených ownerů nereaguje, podle profilu ale minimálně jeden z nich je aktivní.

• 3

#6493 ilus

ilus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 7:04

Nereagují ani na zprávy na gc.com?

• 0

#6494 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 7:10

I to jsem zkoušel. Ale na ty nereaguje skoro nikdo. Upozornění na ně chodí opět na ten registrační mail a žlutého puntíku v profilu si nevšimnou. Navíc mi připadá, že čím dál míň lidí na svůj profil chodí. Používají appky a na web nejdou.

• 2

#6495 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 8:35

...

Teď zrovna chci umístit finálku k jednomu lomu a je pár metrů v kolizi s WP jiné keše, který by ale mohl být kdekoliv, je to jen bod na mapě k mysterce. Ani jeden ze dvou uvedených ownerů nereaguje, podle profilu ale minimálně jeden z nich je aktivní.

Pokudje WP jen bod v mapě, tak se na něj nevztahuje kolizní omezení. Pokud je chybný druh WP a autor nereaguje, zkus požádat změnu u RW.
  • 0

#6496 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 8:37

...

Teď zrovna chci umístit finálku k jednomu lomu a je pár metrů v kolizi s WP jiné keše, který by ale mohl být kdekoliv, je to jen bod na mapě k mysterce....

"jen bod na mapě" nezpůsobuje kolizi nikde. Kolizi vyvolávají jen fyzické stage.

• 1

#6497 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 8:54

Jenže on ji má jako chybně jako fyzickou stage, nikoli jako virtuální. Stačilo by mi aby ji změnil na virtuální a je to vyřešený. Jenže když se na něj nemůžu dobouchat, je to potíž. Budu muset rozhodit sítě v Budějcích jestli ho někdo nezná.

Edit: Je to tato keška

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 12 září 2017 - 8:57

• 0

#6498 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 8:56

Zkus to ještě podruhé,

z vlastní zkušenosti můžu říct, že občas nějaký ten mail přehlédnu, nebo si ho z mobilu přečtu a nechám ho na vyřízení z PC, protože z mobilu se to blbě dělá (případně mám na PC údaje atp.) a pak mi mail "zapadne" mezi vyřízené a spoustu "smetí" odjinud. A nezapomeň, že někteří nemusí být on-line. Počkal bych třeba týden. Každý ti nemusí odpovědět hned.

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 12 září 2017 - 8:57

• 0

#6499 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 10:29

Hlásím, že problém je vyřešen a velký dík ještě jednou Sopdetovi

• 3

#6500 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2017 - 11:21

Tak máme v ČR 3 borce, kteří o víkendu zvládli 13 typů keší. To je škoda, že minimálně 1 z nich na tom megáči v Německu vůbec nebyl...

... a uz jsou jen dva :D

• 0

19 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 19 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama