Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#6781 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2017 - 23:49

Chtěl jsem se zeptat, proč je to depresivní... Možná proto, že to těžko vysvětlite mudlovi, kterému to tam překáží, nebo právě proto, že to nepřímo posílá do archivu hezké keše... Mno pravda, ale... Když to lidi chtějí, proč jim to neudělat? Že to tady kritizuje zase několik stále stejných kačerů na fóru, jako OK, ale prostě jsou lidi, které to baví, udělají si výlet do lesa a pri tom prostě sbírají keše. Dobře, jednu PETku za druhou, ale tak když je to baví, proč ne? Já z těch sérií nějak depresi nemám, prostě mi to jako celek depresivní nepřijde. Proto jsem psal ten předchozí příspěvek.
Byť pravda je, že vyrůst mi to u mých keší, tak z toho mám asi deprsi pořádnou...
Asi taky nevím co chci...
  • 5

#6782 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 6:58

Až si najdeš ženskou, tak pochopíš

• 0

#6783 zdenys64

zdenys64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 8:01

Já to sem netahám, původně jsem si sem šel postěžovat, že mi kousek od domu a od chaty, kam často jezdíme vyrostl tento PWT, pokud bude tak blbě zaměřený, jako to srdce pro lásku, co jsem využil k plnění daily challenge, tak potěš koště... ale vzhledem k tomu, že žádnou další challenge nemám na plánu, tak to asi budu ignorovat i když se tam občas vyskytuji, tyhle PWT mě často naštvou, chodí mi to ve vlnách, klidně celý den a mám kvůli tomu chuť zrušit notifikace. Jenže když jsem to tedy otevřel, že si postěžuji, tak jsme jeli pryč a když jsme přišel, už byli výsledky a při pohledu na to, mezi jakými lidmi to žiji, jsem na nějaké PWT vlastně zapomněl... :) Já osobně nejsem fanda díkyzabodovek tohoto typu - je to ale jen můj názor.

Tak si smaž notifikace a máš klid !!!

• 1

#6784 asdf

asdf

grafomanský troll

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 10:11

Tak si smaž notifikace a máš klid !!!

Chápu kam tím míříš, ovšem tohle je forum, kde můžeme vyjádřit svůj názor (zatím...) a tvoje odpověď je to samé, jako když ti teď napíši "nereaguj na mě a nemusíš se vztekat" dle použití loga Ostravy na konci věty  B)

PS. Jsem rád, že se nabízíš, že mi budeš hlásit zajímavé nové kešky v okolí okamžitě po publikaci, protože se občas pokouším o FTF...  abych si mohl zrušit notifikace.  :wub:

• 1

#6785 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 19:35

Jasně, každý má jiný vkus. Docela by mě zajímala reakce dotyčné kačerky. ;)

Udělal jí radost nebo způsobil depku? Není sto kešek nuda? Nebo naopak není to málo? :P

Osobně bych dala přednost něčemu kreativnějšímu - třeba JEDNÉ pěkné noční keši, která by nás ve finále přivedla k rozhledně s romantickou  večeří pro dva. Pokud někdo neví, tak tuhle možnost nabízí třeba na Onom světě ( to není fór, nýbrž místo kousek od hráze Orlické přehrady ).

A teď bych si měla povzdechnout něco ve stylu: "Ti mladí dneska nejsou moc nápadití, to za našich dob....." Sice ještě nebyl geocaching, ale pánové se snažili.  :D

• 0

#6786 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 20:00

A teď bych si měla povzdechnout něco ve stylu: "Ti mladí dneska nejsou moc nápadití, to za našich dob....." Sice ještě nebyl geocaching, ale pánové se snažili.  :D

Nápadů by bylo, jen mám pocit, že ty "dnešní" ženské o to nestojí. Člověk by toho pro ně udělal a prd z toho... Je to dost geodepresivní? Přijde mi že jo...

• 4

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#6787 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 20:10

geodepresivní to je......a navíc teda k naštvání...protože "některý dnešní" ženský by o něco podobnýho,myslím,stály... ;)

to spíš někteří "dnešní" chlapi jsou poněkud pohodlní a nenápadítí,popřípadě "jen" třeskutě praktičtí.......  :P  :D

Když ono je to asi o tom, že člověka už časem nebaví "dělat blbce"  :wacko:

• 3

#6788 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 20:16

někdy mám pocit,že se lidi vzájemně "pochopí" až po letech.....když už to "pochopení" kazí "zážitky" z dřívějška.... :huh:

děkuji....skoro se ti povedlo dostat mě do deprese..... :P

Od toho je geodepresivní koutek ne? :D

• 2

#6789 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 20:29

jasně...proto jsem sem vlezla.... :P

za víkend toho bylo málo..... ;)

Bylas na malo keskach, to je jasny... ;)

• 3

#6790 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 20:45

Mr3sko, čekala jsem tě na školení GG a ty nikde. Njn, měla jsem otevřených několik eventů ve vlákně a ty jsi byl na školení někdy v roce 2014. Není to na depku? :D

• -1

#6791 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2017 - 20:48

Já jsem se neškolil. Musel jsem se jít vyvětrat ven spíš než bejt zavřenej někde v baráku...

• 0

#6792 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 0:22

Jeste trochu rozvirim Andela.

1) deprese se ozvala, kdyz mi naraz pipalo 101 SMS upozorneni na mail a vzapeti 101 mailu

2) dnes jsem jel kolem a stavil jsem se uz za tmy pro jednu krabicku nedaleko silnice (uz byla tma a nechtelo se mi courat buhvikam) a myslim, ze jestli jsou takhle "ukryte" vsechny, moc dlouho nam tam nevydrzi - je bohuzel videt na nekolik metru (i v noci) a de facto neni maskovana

3) z jedne kesky nechci delat zavery, ale zatim muzu rict, ze kesky z nedalekeho srdickoveho PWT (u Trebotova) byly ukryte poradneji (BTW, neni to stejny autor?)

No a jedna georadost - uz mi po ceste z Bubovic do Prahy dosli Dalmatini, tak mam aspon zas chvilku co sbirat u silnice :-)

• 0

#6793 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 6:28

......

2) dnes jsem jel kolem a stavil jsem se uz za tmy pro jednu krabicku nedaleko silnice (uz byla tma a nechtelo se mi courat buhvikam) a myslim, ze jestli jsou takhle "ukryte" vsechny, moc dlouho nam tam nevydrzi - je bohuzel videt na nekolik metru (i v noci) a de facto neni maskovana.....

Nepíše v listingu něco v tom duchu že krabičkama vyjádřil vztah ke své milé? Třeba ji taky nemá na dlouho.... ;-)

• 5

#6794 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 8:06

Depjese je to hlavně pro ownery v okolí. GC286H5

Vůbec se Crocky Teamu nedivím. 

• 2

#6795 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 9:07

Depjese je to hlavně pro ownery v okolí. GC286H5

Vůbec se Crocky Teamu nedivím. 

I pro kacery - tahle krabice mi zmizla driv, nez jsem ji stacil prijit na kloub. Doufam, ze Crocky vystydne a vrati ji :-(

Taky mi ani ne pul roku po zverejneni Hagena kolem vyrostla serie tradicek a nezrusil jsem ho kvuli tomu.

• 0

#6796 RADMI1411

RADMI1411

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 17:35

Teď se přiznám k totální tuposti, ale nedá mi to - proč je ten Anděl z mystery keší? Já myslela, že u mystery keše se musí místo, kde je krabička, nějak vypočítat nebo odvodit nebo odkrokovat nebo cokoli, ale tady to na mně tento dojem nedělá... Přijde mi to jako normální tradička... Hm. Mám to daleko, takže se tam na to na vlastní oči podívat nepojedu, ale zaujalo mne to...

• 0

#6797 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 138 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 17:52

Aby to mohl byt na mape andel. Finalky pak mohou byt tam, kde je to rozumne. Jak se autor dostane k finalkam je vec uplne jina. Treba velka vetsina challenge kesi ma finalky na vychozich souradnicich nebo ma final rovnou v listingu.

• 5

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#6798 RADMI1411

RADMI1411

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 18:41

Aby to mohl byt na mape andel. Finalky pak mohou byt tam, kde je to rozumne. Jak se autor dostane k finalkam je vec uplne jina. Treba velka vetsina challenge kesi ma finalky na vychozich souradnicich nebo ma final rovnou v listingu.

Blik, už mi to docvaklo :) díky

• 0

#6799 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 20:15

Jak jsem napsal na Geožumpu: JE SUIS KAPSOID! Když už musíte svoje body získávat tak trapným a blbým způsobem, jako je odlov PWT, tak si pro ně aspoň vylobbujte nějakou novou ikonku, abych si je mohl skrýt v mapě jedním kliknutím! Připadáte mi jako myslivci, co si v umělý líhni vychovají bažantíky a pak je vyženou do malé ohrady, aby měli do čeho střílet. Protože skutečný lov je o "něčem jiném"! V myslivosti i v GC!

Tento příspěvek byl upraven od Trhac: 23 říjen 2017 - 20:15

• 6

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#6800 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2017 - 20:26

Blik, už mi to docvaklo :) díky

Kapr byl původně z tradiček, zelených. Opravdu vybraná trasa tak, aby dala obrys kapra. Břicho dokonce po cestách, dalo se to objíždět na kole, hřbet už se musel jezdit cikcak. Jenomže po častém vymudlení v oblasti ocasu bylo nutno tam dát ofsetovky, což podle pravidel jsou multiny, takže ocas zežloutl. je to škoda, ale jinak to asi nešlo.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama