zvedavkanocni napsal/a:
Víš Smrku, ono to tu už myslím několikrát psal Modrák a Alke04, je to o CHARAKTERU, rozhodně ne o počtu nálezů nebo BM/PM.
PS: Kolikrát mi nejsou podezřelí ani tak kačeří třeba s osmi stovkami nálezů za pár let ( většina z nás má i jiné koníčky, málokdo žije jen GC) jako ti, co mají "nálezů" pěkných pár tisíc za 2-3roky. Čekám, že se na mě teď vrhnou, ale viděla jsem toho za rok kolem sebe už dost, abych si udělala představu. Osobně mě nezajímá, kolik má kdo nálezů, ale jak se chová - podle toho si vybírám známé.
jj, to cislo samo o sobe az tak uplne vypovidaci schopnost nema. Ostatne ten co pohorsil Smrka ma sice dost nalezu, ale rozlozenejch v case do mnoha let, a treba letos jich ma docela malo, takze pri takhle hlubsim pohledu do veci to i lze tezko prohlasit za nejakej projev bezuzdnyho honibodsvi jak by se na prvni pohled zdalo. To by ta statistika vypadala asi trochu jinak. Ostatne ze statistik se da leccos usuzovat (i proto je mozna leckdo ma vypnuty, zejmena z tech lidi s hodne nalezama), ale ne pouze na zaklade jedinyho cisla jakym je ten pocet foundu kterej kazdej vidi jako prvni.
Dalsi vec je ze se lidi nedaj az tak uplne posuzovat podle jednoho logu bez znalosti dalsich okolnosti. On malokdo je uplnej Mirek Dusin a myslim ze kazdej obcas nekde kapku zaprasi a udela neco co by si treba za ramecek nedal. Nebo aspon co by treba nekdo jiny mohl opravnene povazovat za spatne. Dulezity ale je jestli to udela vyjimecne a je si vedomej ze to neni treba uplne cisty, nebo jestli prasi programove vsude kam se primota, protoze to ma jako zivotni styl a jde pres mrtvoly systematicky ve vsem. Pokud chcete lidi soudit, musite o nich vedet vic nez jeden log na netu. Pak mozna zjistite ze nekdo kdo se jevi jako smejd pac jste nahodou narazili na neco co tak uplne nezvladnul je treba ve skutecnosti v pohode a slo o vyjimku. A naopak, jinej co vypada ze je v pohode, tak ve skutecnosti az tak v pohode neni.
Me v posledni dobe zas vadi jina vec. Ozve se mi nekdo, chce poradit s nejakou kesi. Casto treba jde o cizinu, nekam jede, ma vyhlidnutou obtiznejsi kes, chce ji zvladnout protoze vickrat se tam nedostane. Najde tam muj log, tak se zepta na co se ma pripravit. Ale nekdy jde i o normalni kese u nas. Vzdy na takove maily vstricne odpovim, ale zhruba ve tretine pripadu se uz dotycny nenamaha mi ani podekovat. Svoje dostal a tim to pro nej konci, nemuze ani v tom maileru kliknout na Reply, napsat dik a kliknout na Send. Neda tomu blbejch 5 vterin navic, zatimco ja s tou odpovedi stravil treba 10 minut.