Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#7181 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 20:02

Pořád mi uniká, proč to dělá. Motivaci hledám. Ale jestli má fanklub, tak to by motivovat mohlo. Ve spojitosti s fanklubem může motivovat i ta blízkost šesticiferného počtu nálezů (teď má 93 131). Opravdu mu přeju, ať ho brzo dosáhne, protože dosáhnout sedmi cifer bude už peklo. To pak lovíš (a falešně loguješ) další dlouhé roky a pořád je tam sto tisíc, to už se z číselného hlediska relativně nic dít nebude... ;)

Par stranek zpatky jsem tu razil teorii, ze jiny podobny podvodnik je jen zapomenuta umela inteligence, ktera puvodne mela nejakemu BM umoznit stahovani vic nez 20 kesi najednou. Jenze za ty roky na nejakem zapadlem serveru se vyvinula v UI, ktera loguje cokoliv co najde. Tak treba je to podobnej pripad :)

Vim, ze se opakuju, ale jine rozumne vysvetleni proc nekdo zbytecne loguje tisice kesek, kdyz je to takova otrava, me nenapada - pokud vim, tak slevy na dani za kazdy dokonceny matrix nejsou :( (A.B. asi neni geokacer, skoda)

• 0

#7182 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 20:26

no...a druhej případ už tu někdo zmínil...

banda vyjede do ciziny,mají óbrseznam naplánovaných keší,rozdělí se na skupiny,každá odloví část....a zalogujou všechno všem...

po návratu mají upřímnou radost,jak se jim vedlo,kolik toho dali....

Byl jsem na nekolika PowerTrailech. A pri perfektni priprave jsme dali za 14 hodin 400 kesi. Jsem presvedceny, ze dat vice nez 600 za den je bez rozdeleni skupiny nemozne. Kdyz se clovek podiva na statistiku nejlepsich ceskych hracu, tak by me osobne zajimalo, jakym zazrakem se jim to povedlo. Protoze i se spolecnym razitkem, pripravou, kde jsme meli pripravene hinty, info, jestli je keska nalevo, nebo napravo jsme se na lepsi cisla nedostali. U nejlepsich borcu mi to vychazi na mene nez minutu na kes. Za mene nez minutu musi: Ujet alespon 161 metru, vysednout, najit kesku, otevrit kesku, vytahnout logbook, obtisknout razitko, smotat logbook, zandat do kesky a zavrit ji, uklidit na misto, nasednout. Jeee. on je na vrcholu seznamu i nas superborec. :-(

https://project-gc.c...ter&chartpage=1

• 5

#7183 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 20:56

Však on také. pokud se nepletu ten superborec za tu jeho sérii asi 23 000 keší za měsíc a cca 1488 za den během pobytu v USA dostal BAN. Jestli byl BAN nějak časově omezený a nebo někde superborec orodoval za to jak je čistý, nevím. Každopádně za několik dní mu BAN byl zrušen. Třeba by o tom někdo věděl více. Každopádně desetisíce odlovených keší za měsíc asi hovoří za vše. 

• 3

#7184 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 20:57

Safra ja dostal depku, co zvladnu za rok to nekteri zvladnou za den, no vidim, ze jsem bridil :blink: jsem az na miste #3236. Radsi pujdu nekam do lesa na vyhlidku, sednu si  a budu koukat do blba, treba mne to prejde :P .

Doplnuji: zas diky te statistice na mne vykoukl Signal the Frog na webu Project-GC tak jsem si zas spravil naladu :) .

Tento příspěvek byl upraven od Solim: 04 leden 2018 - 21:14

• 3

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#7185 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 20:58

zajimave poctenicko. Na prvnich strankach sama celebrita.
  • 0

#7186 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 21:01

Lidí jsou líný myslet. O tom to je.

Bohužel tento nešvar se dnes rozšířil nejen v geokešingu, ale v celém životě (stačí se podívat na blízké události).

Občas nakouknu na FB do jedné skupiny a měl by jsi vidět, až se mi tomu kolikrát nechce věřit, kolik lidí do kterých by jsi to někdy ani neřekl, mu v jeho počínání, dá se říci fandí. Asi i proto se těmto podvodníkům daří čím dál více. 

Občas si říkám, jestli si nemám zařídit tu ksichtoknihu, ale pak stejně nevím, která by byla ta správná skupina. Tak se na to raději vykašlu... I když občas by mě to docela zajímalo:-).

Byl jsem na nekolika PowerTrailech. A pri perfektni priprave jsme dali za 14 hodin 400 kesi. Jsem presvedceny, ze dat vice nez 600 za den je bez rozdeleni skupiny nemozne. Kdyz se clovek podiva na statistiku nejlepsich ceskych hracu, tak by me osobne zajimalo, jakym zazrakem se jim to povedlo. Protoze i se spolecnym razitkem, pripravou, kde jsme meli pripravene hinty, info, jestli je keska nalevo, nebo napravo jsme se na lepsi cisla nedostali. U nejlepsich borcu mi to vychazi na mene nez minutu na kes. Za mene nez minutu musi: Ujet alespon 161 metru, vysednout, najit kesku, otevrit kesku, vytahnout logbook, obtisknout razitko, smotat logbook, zandat do kesky a zavrit ji, uklidit na misto, nasednout. Jeee. on je na vrcholu seznamu i nas superborec. :-(

https://project-gc.c...ter&chartpage=1

Tak tohle se tu rozebíralo už mnohokrát... Obdivuji, že někoho baví odlov PWT v autě. Dali jsme za den max. 140 na kole jako projížďku i s dalšími kešemi s tím, že max. jeden z nás jel trochu napřed, nalezl ji, druhému ji předal, a ten druhý ji zalogoval a ukryl a když jsme někde chvíli hledali, tak jsme se pak vystřídali, ale stejně jsme často chvíli hledali a nechápu, jak někdo může hledat průměrně méně než minutu. Nastupují pak takové ty metody jako žabičkování, jízda ve dvou autech atp. A podle logů, co jsem tam vídával, kdy ten samý člověk byl v lichých keších napsán tužkou, v sudých razítkem, tak předpokládám, že spousta lidí "šetří čas" a dosahuje rekordy právě podobnými způsoby...

• 2

#7187 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 21:08

Bohužel tento nešvar se dnes rozšířil nejen v geokešingu, ale v celém životě (stačí se podívat na blízké události).

Ano. Souhlasím.

• 2

#7188 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 21:19

mtjonea.png

• 6

#7189 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 22:00

25321856_10291ad77b.jpg

• 8
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#7190 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 22:22

miluju poctivé,skromné hrdiny... :)

Slovy meho kolegy z prace: Ja jsem skromny, ale nejlepsi

• 6

#7191 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2018 - 23:03

Venku pošmourno, na kešování to není, do práce za tmy, z práce za tmy, tady takováhle diskuze, sakra to se nenajde nic, co by mi trochu spravilo náladu :angry: ?

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 04 leden 2018 - 23:09

• 1

#7192 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 1:17

Slovy meho kolegy z prace: Ja jsem skromny, ale nejlepsi

Neco jako "kdysi jsem byval namyslenej, ale ted uz nemam chybu" ? 

• 5

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#7193 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 7:51

Prijde nejmenovany superkacer k doktorovi a povida: "Pane doktore nemohl bych dostat nejake prasky proti chamtivosti?"
"Ale hooooodneee"

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 05 leden 2018 - 16:24

• 4

#7194 milan.k

milan.k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 8:53

za sebe tipuju,že se s podvodníkama nespravedlivě sveze pár nevinných...ale budou to promile v porovnání s těma druhýma...

Celkem souhlas se zbytek postu, jen drobná technická poznámka - jestli se nepletu, tak na výše zmíněné keši bylo 34 logů ve špatné krabičce. Pokud nevinní byli aspoň 4 (např. kvůli zmíněné jiné keši poblíž falešné krabičky), tak se dostáváme na řádově desítky procent, což je o dva řády vyšší číslo než zmíněné promile ...

• 0

#7195 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 10:25

Zajímavá statistika. 10 % kačerů tam má víc než 65, tj. nejspíš byli na nějaké formě PWT.

• 0

#7196 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 10:53

Proč mi asi tak přestaly chodit notifikace? Přes GCLh jsem si po letech nastavil GC do češtiny a místo New: je teď v notifikacích Novinka: To vidím i v práci, jak jedna jediná změna se projeví na spoustě míst a někdy si toho všimnu až po dlouhém čase, kdy už jsem zapoměl, co jsem udělal.

• 0

#7197 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 11:10

Zajímavá statistika. 10 % kačerů tam má víc než 65, tj. nejspíš byli na nějaké formě PWT.

Tak to jsem tam třeba já se svými 66 keškami :-)

Projel jsem serii PJH u Trutnova- GC3MH8W s 50 keškami a k tomu něco v Trutnově, HK a Pardubicích.

Takže sem lovec trailů :-)

Ne, ale chystám se zvýšit svoje denní maximum na 120 asi na DSGC. Projedu se na kole a možná to vyjde.

• 0

#7198 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 14:50

Já kdysi lovil Vlečku na Orlík. Pěkná procházka (asi 19km od vlaku na začátku na bus na konci), kdy jsme se po přečtení hromady logů ve stylu "nedali jsme to celý" nebo "celý to prostě nejde" s geokolegou hecli, že to teda celé dáme. Připravili jsme se důkladně včetně kafe a i oběda v batozích a ve 4 ráno razili vlakem z Prahy. Bylo z toho parádních skoro 20km kdy jsme navíc chytli skvělý počasí,a k tomu 84 keší. A poslední bus zpátky jsme málem ani nestihli. :D Do dneška na to rádi vzpomínáme, šlo se totiž i skrz nebo kolem mnoha hezkých míst. A od tý doby jsme nikdy tolik keší nedali asi i proto, že jsme už líní ve 3 vstávat abychom ve 4 vyrazili. A taky že série autem opravdu nemusíme.

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 05 leden 2018 - 14:52

• 5

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#7199 3*2=7

3*2=7

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 16:15

V Plzenskem kraji se na jednom PWT stalo ze FTFkar se neumel podepsat. Na polovine mel svoje razitko a na druhe polovine mel misto "oo" pismeno "u" a napsane propiskou..  :D :D :D

• 0

#7200 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 879 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2018 - 18:04

Já kdysi lovil Vlečku na Orlík. Pěkná procházka (asi 19km od vlaku na začátku na bus na konci), kdy jsme se po přečtení hromady logů ve stylu "nedali jsme to celý" nebo "celý to prostě nejde" s geokolegou hecli, že to teda celé dáme. Připravili jsme se důkladně včetně kafe a i oběda v batozích a ve 4 ráno razili vlakem z Prahy. Bylo z toho parádních skoro 20km kdy jsme navíc chytli skvělý počasí,a k tomu 84 keší. A poslední bus zpátky jsme málem ani nestihli. :D Do dneška na to rádi vzpomínáme, šlo se totiž i skrz nebo kolem mnoha hezkých míst. A od tý doby jsme nikdy tolik keší nedali asi i proto, že jsme už líní ve 3 vstávat abychom ve 4 vyrazili. A taky že série autem opravdu nemusíme.

Vlečka byla v pohodě. Vlakem a autobusem jsem jel na konec, začal jsem v 11:30 a šel jsem jí v protisměru. Poslední keš jsem odlovil v 18:30 a ještě jsem pak chvíli čekal na vlak domů, takže proč kvůli tomu vstávat ve tři ráno? (spánek se dá navíc dohnat cestou tam a zpátky). Nohy mě z toho ale bolely docela dost ;)

A odlov trailu autem taky není špatná věc. Párkrát jsem se toho už zúčastnil a pokaždé se podařilo dát dohromady dobrou skupinu lidí, takže jsme se celou dobu skvěle bavili a líbilo se nám to.

Horší mi přišlo, když jsem jel na kole K.O.P.R. Tam už to asi po dvacáté keši bylo spíš otravné.

Takže vyzkoušeno mám všechno (včetně sérií odlovitelných jen z lodi) a každá z variant má něco do sebe. Hodně ale záleží na společnosti se kterou se něco takového podniká

• 3

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama