Lidí jsou líný myslet. O tom to je.
Bohužel tento nešvar se dnes rozšířil nejen v geokešingu, ale v celém životě (stačí se podívat na blízké události).
Občas nakouknu na FB do jedné skupiny a měl by jsi vidět, až se mi tomu kolikrát nechce věřit, kolik lidí do kterých by jsi to někdy ani neřekl, mu v jeho počínání, dá se říci fandí. Asi i proto se těmto podvodníkům daří čím dál více.
Občas si říkám, jestli si nemám zařídit tu ksichtoknihu, ale pak stejně nevím, která by byla ta správná skupina. Tak se na to raději vykašlu... I když občas by mě to docela zajímalo:-).
Byl jsem na nekolika PowerTrailech. A pri perfektni priprave jsme dali za 14 hodin 400 kesi. Jsem presvedceny, ze dat vice nez 600 za den je bez rozdeleni skupiny nemozne. Kdyz se clovek podiva na statistiku nejlepsich ceskych hracu, tak by me osobne zajimalo, jakym zazrakem se jim to povedlo. Protoze i se spolecnym razitkem, pripravou, kde jsme meli pripravene hinty, info, jestli je keska nalevo, nebo napravo jsme se na lepsi cisla nedostali. U nejlepsich borcu mi to vychazi na mene nez minutu na kes. Za mene nez minutu musi: Ujet alespon 161 metru, vysednout, najit kesku, otevrit kesku, vytahnout logbook, obtisknout razitko, smotat logbook, zandat do kesky a zavrit ji, uklidit na misto, nasednout. Jeee. on je na vrcholu seznamu i nas superborec. :-(
https://project-gc.c...ter&chartpage=1
Tak tohle se tu rozebíralo už mnohokrát... Obdivuji, že někoho baví odlov PWT v autě. Dali jsme za den max. 140 na kole jako projížďku i s dalšími kešemi s tím, že max. jeden z nás jel trochu napřed, nalezl ji, druhému ji předal, a ten druhý ji zalogoval a ukryl a když jsme někde chvíli hledali, tak jsme se pak vystřídali, ale stejně jsme často chvíli hledali a nechápu, jak někdo může hledat průměrně méně než minutu. Nastupují pak takové ty metody jako žabičkování, jízda ve dvou autech atp. A podle logů, co jsem tam vídával, kdy ten samý člověk byl v lichých keších napsán tužkou, v sudých razítkem, tak předpokládám, že spousta lidí "šetří čas" a dosahuje rekordy právě podobnými způsoby...