Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#7241 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 9:14

No tak...tipoval bych, že to je prostě tím, že jsou zalogované  v rámci dne hromadně naprosto náhodně, nebo podle jiného kritéria (vzdálenost od HC), místo chronologicky podle posloupnosti odlovu...takže proto to lítá sem tam. Ale i to o něčem možná vypovídá...

Podle mě je mu docela jedno jak loguje hlavně, že má bod... v tom kvantu keší které "odlovil" nemůže mít pořádek ani omylem

• 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#7242 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 10:36

Já si myslím, že by měla existovat nějaká možnost, kdy se určitým lidem povolí zalogovat úplně všechny kešky na světě bez ohledu na to, jestli dané místo skutečně navštívili či nikoli. Byl by jasně daný seznam těchto jedinců a všichni by byli spokojeni. Jeden tábor by měl "to číslo vedle přezdívky" pro pohlazení svého ega konečně dostatečně vysoké a druhý tábor by alespoň ušetřil čas diskusemi nad v současnosti neřešitelnou věcí, jelikož by bylo konečně jasno. :)
  • 7

#7243 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 11:36

Je otázka, jak to project-gc spočítal, může to být způsobeno těmi různými úvodkami mysterek. Myslím si, že zajímavější číslo je 21504 keší za měsíc (červenec 2016), což správně bude. Budeme uvažovat, že kešoval celý měsíc, každý den. Řekněmě, že musí spát, jíst, apod., což zabere řekněme 7 hodin denně. Pak jeho tempo odlovu vychází to asi na 40 keší za hodinu. Takže průměrně každých na 90 sekund odlovil nějakou kešku. Kešku je nutné najít, otevřít, zalogovat, uložit a pak se přesunout k další keši. Fakt superkačer. 

• 0

#7244 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 11:38

To by nepomohlo, druhý tábor diskutuje a běduje rád :D .

• 1

#7245 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 11:47

Kešku je nutné najít, otevřít, zalogovat, uložit ...

Myslím, že právě tyto fáze Jonea většinou přeskakuje a proto může být tak úspěšný.

• 8
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#7246 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 11:47

To by nepomohlo, druhý tábor diskutuje a běduje rád :D .

Jasně, že by ta diskuze chyběla  :) Ale kdyby finálkaři a podvodníci nebyli a geodepresivní koutek by pak prakticky neměl co rozebírat, nevadilo by mi to. A našlo by se určitě jiné téma.

• 1

#7247 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 13:03

Jo zrovna mi "MT" zalogovalo mysterku ;) s tím svým stupidním logem o ničem... no tak jsem koukl na finálky a je tam njn, mají BODa a já vím, že už žiju na finálkách... a plno skautíků si přijde pro bodík :)

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#7248 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 13:27

Já logy proti logbooku kontroluji jen příležitostně, ale po nájezdu "MT" bych to zkontrolovat šel. Je velká šance, že v LB vůbec nebudou.
  • 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#7249 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 13:33

Já logy proti logbooku kontroluji jen příležitostně, ale po nájezdu "MT" bych to zkontrolovat šel. Je velká šance, že v LB vůbec nebudou.

no právě... zajdu si na kontrolu

• 0

#7250 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 18:24

Byl jsem na nekolika PowerTrailech. A pri perfektni priprave jsme dali za 14 hodin 400 kesi. Jsem presvedceny, ze dat vice nez 600 za den je bez rozdeleni skupiny nemozne. Kdyz se clovek podiva na statistiku nejlepsich ceskych hracu, tak by me osobne zajimalo, jakym zazrakem se jim to povedlo. Protoze i se spolecnym razitkem, pripravou, kde jsme meli pripravene hinty, info, jestli je keska nalevo, nebo napravo jsme se na lepsi cisla nedostali. U nejlepsich borcu mi to vychazi na mene nez minutu na kes. Za mene nez minutu musi: Ujet alespon 161 metru, vysednout, najit kesku, otevrit kesku, vytahnout logbook, obtisknout razitko, smotat logbook, zandat do kesky a zavrit ji, uklidit na misto, nasednout. Jeee. on je na vrcholu seznamu i nas superborec. :-(

https://project-gc.c...ter&chartpage=1

Jsou traily kde 600 lze udelat i bez perfektni pripravy a pokud bude clovek chtit stravit 24 v aute da se dostat i na 800, kdyz budu pocitat ze za tmy to pujde pomaleji.

Viz E.T., 418 kesi za 10 hodin, priprava spocivala ve stazeni PQ - jo, to byl opruz protoze tam bylo na jednom miste snad 5000 kesi, natankovani plne nadrze & kanystru na piti den predem a dispozice s vozem s posuvnymi dvermi aby nebylo potreba porad otevirat. S ohledem na rytmus

1/ odlov kes

2/ popojed o tri telegrani sloupy

3/ opakuj bod 1 do zblbnuti

neni moc co pripravovat, jen po prujezdu je treba vymest 10kg poustniho pisku :-) Provoz 0, vyskyt mudlu 0, hledani neni treba protoze kese jsou porad na stejnem miste.

..... ale je to opruz a podruhe bych do toho fakt nesel.

• 0

#7251 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2018 - 23:18

Já si myslím, že by měla existovat nějaká možnost, kdy se určitým lidem povolí zalogovat úplně všechny kešky na světě bez ohledu na to, jestli dané místo skutečně navštívili či nikoli. Byl by jasně daný seznam těchto jedinců a všichni by byli spokojeni. Jeden tábor by měl "to číslo vedle přezdívky" pro pohlazení svého ega konečně dostatečně vysoké a druhý tábor by alespoň ušetřil čas diskusemi nad v současnosti neřešitelnou věcí, jelikož by bylo konečně jasno. :)

Myslím, že přesně tak už to nějakou tu dobu v geosvětě funguje... :)
  • 1

#7252 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 10:20

Účet MT by měl Groundspeak prostě zrušit, je to ostuda.

• 0

#7253 mysakf

mysakf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 10:51

Já být majitel hry tak mu to zpoplatním např. dalších 30USD za každých tisíc keší zalogovaných v rámci jednoho roku. Nevidím důvod proč by pro takovéhle extrémní uživatele služeb měl být geocaching relativně levnější než pro masu běžných uživatelů. Třeba by tím i poklesla motivace podvádět.    

• 0
Vložený obrázek

#7254 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 11:37

myslis neco jako zaplat si za to ze muzes podvadet? :wacko:

• 1

#7255 mysakf

mysakf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 12:13

Jsou hry kde si můžeš koupit třeba nějaký kouzelný meč v ceně normálního auta. Tak proč by ekonomicky uvažující provozovatel geocachingu nemohl nabídnout třeba zlatě orámováné počítadlo nálezů, které by začínalo rovnou na 100.000. Aspoň by člověk rovnou věděl s kým má tu čest. Něco jako v případě RZ auta na přání.  

• 2
Vložený obrázek

#7256 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 13:24

Tak Pepa na tom ještě není moc dobře. Stále ještě není ani v první desítce (jen v USA je 10 kačerů co maj nad 100 tisíc). A na Alamogoula mu zbývá ještě skoro jednou tolik... 

Jen mi hlava nebere, jak dokáží někteří dát trvale přes 20 tisíc keší za rok. První dva v USA mají za poslední 3 roky min 20 tisíc / rok. Dělat v průměru 55 keší denně po několik let, tomu říkám výkon.

Zajímalo by mě, jak to dělají tito kačeři... I když z USA mají trochu výhodu... No, zaplať pánbůh, že tu nejsou takové dlouhé PWT. Bohužel to ale vypadá, že to k nim nevyhnutelně spěje :-(

• 1

#7257 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 13:26

Po nedávné zdejší diskuzi jsem se taky zaregistroval na jeden finálkový server a zjistil, že tam mám všechny svoje multiny, mysterky i letterboxy, včetně nějakých doplňujících údajů typu hledejte víc vlevo... Je tam i počítadlo, kolik finálkářů tu kešku odlovilo a kupodivu to není zas tak moc, je to jeden z devíti.

• 0

#7258 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 13:39

Po nedávné zdejší diskuzi jsem se taky zaregistroval na jeden finálkový server a zjistil, že tam mám všechny svoje multiny, mysterky i letterboxy, včetně nějakých doplňujících údajů typu hledejte víc vlevo... Je tam i počítadlo, kolik finálkářů tu kešku odlovilo a kupodivu to není zas tak moc, je to jeden z devíti.

Teď je otázkou, kolik registrovaných jsou finálkáři a kolik jsou owneři zvědavi, které kešek mají na seznamu. ;)

• 1

#7259 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 14:01

A další otázka, kolik finálkářů opravdu zaloguje na tom serveru, že ji odlovili díky informacím ze serveru.

• 1

#7260 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2018 - 16:24

Já být majitel hry tak mu to zpoplatním např. dalších 30USD za každých tisíc keší zalogovaných v rámci jednoho roku. Nevidím důvod proč by pro takovéhle extrémní uživatele služeb měl být geocaching relativně levnější než pro masu běžných uživatelů. Třeba by tím i poklesla motivace podvádět.    

Ono by úplně stačilo, kdyby počty odlovených keší viděl jen vlastník daného nicku...

• 11

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama