Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#721 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 16:17

WitkoAWendy napsal/a:
Zvedavko,byl jsem na Eventu Czechoslovak event tour v Pardubicích a v logbooku jsem zahlídl tvoje razítko s ještěrkou z Českých Buďejic.Docela mě to potěšilo,proč to nevím. :D Ale to spíš patří do georadostnyho koutku tak sr za OT.

Jo. Nekaz tady Smrkovi jeho paradni depresi nejakym radostnym prispevkem, nebo budeme muset adminy pozadat o zasah ;)
  • 0

#722 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 16:19

Jestli máš rád ještěrky ( ať zkusíme ostatní dostat z deprese ;) ), tak tě musím upozornit, že ještěrek sebou mívám mnohem víc: černou na levé straně auta, drátkovanou s korálky na palubce ( vlastní výroba, může potvrdit yardapb s myspulkou, v pátek ji viděli ) až po krásnou novou, co jsem dostala v sobotu - je to skoro šperk.:P A občas mívám i ještěrku na šňůrce jako drobnost do keší pro kačeří dorost.....Kdyby ses tímhle výčtem z depky ještě nedostal, tak další moje oblíbené zvíře je sova: 3x na CWG, 3 druhy na přívěscích k mobilu do keší a občas mžourám jako sova i já - zejména na Oregona na sluníčku.:P Ještě má někdo depku nebo zvířátka pomohla stejně jako po drastických zprávách v TV?
  • 0

#723 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 18:27

Smrk napsal/a:

mysakf napsal/a:

Smrk napsal/a:
Další frajer s tisíci nálezy, který loguje ztracenou krabku :-(

http://www.geocachin...7a-77d2a68afc63

Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
http://coord.info/GLC1BYVM
Docela se divím, že se do logu přiznává, že nenašel.

Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.

Spíše je smutné, že vůči nim nedokážete být trochu tolerantnější. Proč je to prostě nenecháte hrát tak, jak se jim to líbí?
  • 0

#724 kelton

kelton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 18:51

Smrk napsal/a:

mysakf napsal/a:

Smrk napsal/a:
Další frajer s tisíci nálezy, který loguje ztracenou krabku :-(

http://www.geocachin...7a-77d2a68afc63

Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
http://coord.info/GLC1BYVM
Docela se divím, že se do logu přiznává, že nenašel.

Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.

Tu třeboňskou mu nikdo nesmaže. Romix už nežije. To Benedikt musí udělat sám nebo změnit na WN.
Ale hezky si to expert zdůvodnil. Tolik slov. :o
  • 0
kelton

#725 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 19:03

WitkoAWendy napsal/a:
]Ale jo,jenže jakej má smysl se rozčilovat nad blbostí ostatních? Sám jsem se takhle čílil kdyz jsem zjistil podvod při logovani jedné svojí keše a logy

Ale kdeze! Tady se nikdo nerozciluje. Otazka byla, proc se tim vubec nekdo zabyva?

Ja se tim take zabyvam. Ale nerozciluji se nad tim, spis obcas je nevericne kroutim hlavou. A zabyvam se tim jen proto, abych vedel, kdo je co zac. Protoze jak rekl Smrk, kdyz nekdo podvadi v Geocachingu, velmi pravdepodobne bude podvadet i jinde. A tak moc rad vim, na koho si mam dat majzla.

A tak je taky zajimave sledovat, jak se k tomu stavi i ostatni kolem, kdo se to snazi zamest pod koberec a kdo ne... a tak. B)
  • 0

#726 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 19:16

To máš recht HaLuMa,občas je to k neuvěření s čím se člověk při GC setká
  • 0

#727 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 19:19

WitkoAWendy napsal/a:
To máš recht HaLuMa,občas je to k neuvěření s čím se člověk při GC setká

Přesně tak a taky s tím jak někteří jedinci dokáží takovou věc obhajovat.
  • 0

#728 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 20:15

On je vůbec celý geocaching založen na podvodu, Jeremy Irish se tenkrát rozhodl, že na geocachingu bude vydělávat a ukradl tu hru Davovi Ulmerovi, někteří z vás mravokárců, co podporujete podvodníky, za to ještě Groundspeaku obdivně tleskají a platí 60 USD ročně za PM. ;)
http://www.gc-plzen....p?article_id=42
  • 0

#729 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 20:33

shaman3 napsal/a:
On je vůbec celý geocaching založen na podvodu, Jeremy Irish se tenkrát rozhodl, že na geocachingu bude vydělávat a ukradl tu hru Davovi Ulmerovi, někteří z vás mravokárců, co podporujete podvodníky, za to ještě Groundspeaku obdivně tleskají a platí 60 USD ročně za PM. ;)
http://www.gc-plzen....p?article_id=42

Milý potomku křesťanů, máš sice v zásadě pravdu, nicméně pokud ji budeš neustále opakovat jako kolovrátek, ničemu tím nepomůžeš. Začínáš mi nápadně připomínat škrábnutou gramofonovou desku, pokud jsi ve svém věku kdy něco takového viděl! :D :D :D
  • -1

#730 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 20:40

Nepoužívej slova, kterým nerozumíš, šamánku.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#731 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 20:54

Jak praví jedno staré dobré české přísloví: "Opakování - matka moudrosti".
  • 0

#732 pavouci

pavouci

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 21:17

60 USD ročně za PM. Sem nevěděl že to zdražili:D
  • 0

#733 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 21:21

Grrrr!:@ To je vážně tak těžký použít při vracení keše mozek a dát ji dnem vzhůru, tak aby se do ní zbytečně nedostávala voda? A nebo (u mé další) je zas veliký problém vracet ji na začátek trubky a nezarvat ji tak, že nejde vyndat! :@ Nu což, vyrobil jsem rovnou novou, umístil ji a jestli se ztratí, zkusím nějak vyšťourat tu starou. :D
  • 0

#734 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 21:32

Spíše je smutné, že vůči nim nedokážete být trochu tolerantnější. Proč je to prostě nenecháte hrát tak, jak se jim to líbí?

Protože si část společnosti plete demokracii s anarchií?
Homo sapiens se od prvopočátku řídili určitými pravidly a to nám zůstalo doteď a pravděpodobně nám to pár set let ještě zůstane. Až bude společnost na takové úrovni, že pravidla nebude potřebovat, třeba to bude fajn. Zatím to tak ale není.
Pokud se jim líbí jiná pravidla, než nabízí GC, můžou si založit hru podle svého uvážení.
  • 0

#735 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 21:46

Se tady bavíte o nedůležitých a nepodstatných ;) věcech. Jedu domu, kamarádi mě vysadí před barákem.....3 minuty na to pípne Skupec 2km od HC. Nežli se pro mne vrátí, jsou tam všichni z okolí! To je geopech! :D Fakt frustrace....
  • 0

#736 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 21:58

Teď si vem, že máš auto s trekovkami před barákem, ničeho se kolik večerů nenapiješ a STÁLE NIC NEPÍPÁ. :D:p:D Co je větší pech?
  • 0

#737 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 22:14

Vy máte aspoň auta... To bych si klidně těch 30 km, které mám k nejbližší keši pro FTF bral, ale na kole se mi fakt nechce. :D
  • 0

#738 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 23:34

KulisekW napsal/a:
Grrrr!:@ To je vážně tak těžký použít při vracení keše mozek a dát ji dnem vzhůru, tak aby se do ní zbytečně nedostávala voda?
A nebo (u mé další) je zas veliký problém vracet ji na začátek trubky a nezarvat ji tak, že nejde vyndat! :@ Nu což, vyrobil jsem rovnou novou, umístil ji a jestli se ztratí, zkusím nějak vyšťourat tu starou. :D

Jestli můžu poradit: Mám mj. několik položek v řekněme skalním/kamenitém prostředí. A obdobně jako tebe mě dlouhodobě vytáčelo, že tam či onam do tramtárie musím prakticky zbytečně každých pár měsíců na výměnu piksle, jenom proto, že ji nějaký dobrák kameny místo zazdění prostě zastlal/rozmačkal. Tak jsem před časem začal u těch problémových položek přidávat na víko či desky logbooku stručnou instrukci jak a kam vracet a na co dát pozor. A teď, když po cca 2-3 letech od zavedení tohohle opatření dělám vizitaci, někde už podruhé, musím konstatovat, že to znatelně pomohlo a počet "úrazů" z příčiny nevhodného založení se snížil tak na 1/3, možná ještě míň. Určitě ne každý se té poznámky o způsobu uložení všimne, ale i kdyby jen část, očividně to pomáhá. Takže, kde ti vyvstává problém, vřele výše nastíněnou pomůcku doporučuju - za málo peněz hodně muziky.
  • 0

#739 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2013 - 23:55

Toniczech napsal/a:
(...) Takže, kde ti vyvstává problém, vřele výše nastíněnou pomůcku doporučuju - za málo peněz hodně muziky.

Docela se divím, že mne to samotného nenapadlo - už jsem takovéhle instrukce v krabce potkal. :) Až půjdu na údržbu, přidám do krabky. ;) Díky
  • 0

#740 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2013 - 0:36

KulisekW napsal/a:
Vy máte aspoň auta... To bych si klidně těch 30 km, které mám k nejbližší keši pro FTF bral, ale na kole se mi fakt nechce. :D

A to si představ, že já spíš uvažuji o koloběžce, ve svém "pozdním středním věku". :D Depresi z toho má spíš rodina.:D Když k tomu přidáš CWG, tak už občas jen kroutí hlavou a mumlají něco o Chocholouškovi.:D Dcera je už ale napůl cesty ke kačerce, na keše moc se mnou nechce, ale stala se z ní "vymetačka eventů". Když jí říkám, že už mohla mít dávno svůj nick a být asi jediná, kdo by měl víc navštívených eventů než nalezených keší, tak má jen dotaz " Na co by jí byly nějaké body" a protáčí oči nad nemožnou matkou.:D
  • 0

15 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama