šly přes město, po silnici, přes les taky, sto jich nebylo, ale do 200 metrů za sebou byly.. Když se někomu nelíbí, tak na ně nemusí chodit. Zas jsem se tady poučila. Neříkat svůj názor! A konečně vím, že jsem nikde nebyla :-) hezký večer všem :-)
Podívej, diskutujeme tady, tak podle toho tu říká každý svůj názor. To, že má někdo trochu jiný názor, ještě neznamená, že ten tvůj je špatný. Neměla by ses urazit kvůli tomu, že někdo s tebou nesouhlasil.
Jinak k tomu rozlišování PWT - jsou jednotlivé keše, jsou série keší, které jsou spolu spojené jen tématem, ale jsou rozházené, jsou série keší "za sebou" někde v terénu a jsou PWT. Přesná definice není a podle toho, jak to kdo vidí, tak to rozlišuje. Já osobně vidím PWT v tom, když jsou u silnic. Pokud jsou tam, kde nejde projet autem, jsou to spíše série. I když někdy dnešní série svou početností dohánějí PWT.
I když si dnes už myslím, že nad 25 keší v sérii / PWT je moc. Dle mého názoru by klidně v celé republice stačilo tak 2-3 PWT nad 100 keší, a tak 10-20 sérií kolem 50 keší a bohatě by to stačilo. Prostě jako koření... To, co se děje dnes mi přijde až moc velká devalvace.
Ale je to móda a o tom můžeme povídat, ale dokud to většina bude chtít, je nám to prd platné a bude se to zakládat...