Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#8241 majkaz

majkaz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 10:55

Já mám taky na jedné keši dvě krabičky. Ale dal jsem je tam sám, když jsem ji při kontrole nenašel. Ti po mě ji našli. A teď se tam nemůžu dostat, abych jednu odnesl.

Napsal sis DNF? Protože tohle by mi asi stálo za to, mít to na vlastní keši :)

• 0

#8242 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 11:07

Tak abych to s tim obnovovanim kesi trochu odlehcil, tak si prectete https://coord.info/GLRGAPPV.

Akorat bych k tomu dodal ze:

1. bezpecne jsem nasel pozustatky kese, bylo jasny ze nezakladam duplicitu

2. ownerku znam, takze jsem vedel ze si to muzu i bez predchoziho souhlasu dovolit a ze mi za to jeste podekuje, coz se taky nasledne stalo

Nejde ani tak o ten bod za found, ten fakt mermomoci mit nemusim. Ale jsou situace kdy nema smysl od toho utect, hnat tam ownera skoro 100km daleko a pak si to jet odlovit znovu, kdyz to muzu v pohode vyresit rovnou na miste. Jen musi clovek bejt soudnej a vedet kdy si tohle muze dovolit a kdy ne.

• 7

#8243 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 11:40

Chvíli jsem přemýšlel, do kterého z koutků to napsat, ale sem se to hodí víc: za 36 hodin od úterního večera do dnešního rána bylo na celém světě založeno (nikoli publikováno) téměř 2400 listingů, tedy cca 66 listingů za hodinu.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#8244 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 11:44

Modrak: díky za ten log, já tady u toho skoro brečel. :D Ale do vlákna to sedí, tehdy to pro tebe musela být excelentní deprese. :)

taxoft: jak to chápeš z hlediska geodeprese - jako příliš vysoké číslo? Je to pro celý svět...

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#8245 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 13:14

Napsal sis DNF? Protože tohle by mi asi stálo za to, mít to na vlastní keši :)

Ne, dal jsem tam OM. S přesvědčením, že když měsíc nikdo nenašel, tak je fuč. Nechávat to tak nemá smysl, když to někdo bude chtít zlikvidovat, odnese obě.

• 0

#8246 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 14:08

Chvíli jsem přemýšlel, do kterého z koutků to napsat, ale sem se to hodí víc: za 36 hodin od úterního večera do dnešního rána bylo na celém světě založeno (nikoli publikováno) téměř 2400 listingů, tedy cca 66 listingů za hodinu.

Neviděl bych to tak černě. Aspoň můžeš ríct, že počet tvých publikovaných keší vystačí pro celý svět na cca 5,5 hodiny :) :) 

• 1

#8247 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 17:48

Já mám taky na jedné keši dvě krabičky. Ale dal jsem je tam sám, když jsem ji při kontrole nenašel. Ti po mě ji našli. A teď se tam nemůžu dostat, abych jednu odnesl.

Jo, ja takhle furt dokola disabloval / enabloval jedno svoje wigo - prislo par DNF, dal jsem disable do kontroly a obnoveni. Nez jsem se tam dostal, prisel FI, ze keska je v cajku, jen o trochu vedle, protoze sprava lesu odstranila puvodni ukryt. Enabloval jsem a pribeh se opakoval, asi 5 DNF, disable, moje kontrola, nenasel jsem, a nez jsem pripravil nahradni, tak zase FI. Nakonec jsem z jednoho z nalezcu vydyndal fotku kde tu kesku nasel, a podle toho jsem ji konecne nasel i ja :D

• 1

#8248 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2018 - 21:38

Na depresi to myslim trochu je.
Prosim radu, jak zmenim TB oznacene jako ztracene na nalezene? Kacer, ktery ho rok mel u sebe, se mi ted ozval, ze ho ma a ze ho vysle. Byl to ten posledni co ho protahoval x keskama. Je opravdu potreba menit ten status? Nestaci kdyz ho vlozi a zaloguje do kesky? Diky.
https://www.geocachi...aspx?id=2664402
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#8249 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2018 - 4:46

Na depresi to myslim trochu je.
Prosim radu, jak zmenim TB oznacene jako ztracene na nalezene? Kacer, ktery ho rok mel u sebe, se mi ted ozval, ze ho ma a ze ho vysle. Byl to ten posledni co ho protahoval x keskama. Je opravdu potreba menit ten status? Nestaci kdyz ho vlozi a zaloguje do kesky? Diky.
https://www.geocachi...aspx?id=2664402

Nijak. Ne. Nestačí.

Pokud ho má ten kačer u sebe, tak ho musí napřed grabnout, tím ho opět dostane do svého inventáře, a pak ho může vložit. Kdyby ho jen prostě někam vložil, tak to fyzické vložení nezaloguje, to by pak udělal až ten, kdo ho najde, ale i ten by ho musel grabnout, protože bude furt "neznámo kde".

PS: Takovéto zprávy ale patří do georadostného koutku.

• 1

#8250 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2018 - 11:36

Diky za radu. Original TB je uz ztraceny dlouho, tohle je nalezena kopie. Tenhle koutek mi prisel vhodnejsi, protoze drzet TB rok je dlouha doba.

• 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#8251 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2018 - 19:06

Toulám se po mapě a dívám se, kam o víkendu vyrazit. Napadla mě Sázava.... Co to tam pro boha vzniklo za hrůzu??? To někomu upadly mikrošky z letadla??

• 1

#8252 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2018 - 19:09

On i ten owner je blázen. Dát 1400 keší za den (jednu za necelou minutu), 9400 keší za týden... Asi megaloman.

• 0

#8253 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2018 - 19:48

Toho ownera jsem před časem potkal na jedné menší sérii v přírodě. Nikam se nehnal, ani tu sérii na rozdíl od nás nelovil celou. Jen si pohodovým tempem zalogoval pár eftéefek. Působil jako pohodový a příjemný člověk. A pak se v tom vyznejte  :P

• 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

#8254 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2018 - 22:28

Teď nějak tomu bude rok, co jsem našel naposledy geocoin v kešce. A když jsem začínal, připadal jeden na pět keší (včetně mikro).

• 1

#8255 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2018 - 23:42

Každou chvilku nacházím geocoin nebo travel bug v keši...
  • 2

#8256 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 7:53

Teď nějak tomu bude rok, co jsem našel naposledy geocoin v kešce. A když jsem začínal, připadal jeden na pět keší (včetně mikro).

Asi chodis po spatnych cestach. Mne se zda, ze GC i TB je stale stejne, jen tech cache je podstane vice a tak se v nich naredi.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#8257 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:59

Teď prakticky vůbec nelovíme a pokud, tak nic obtížného, ale i tak občas na TB narazíme, i v tradičkách.
O ulici dál je jednoduchá mysterka pod zámkem a s dcerkou tam občas zajdeme "na poklad". Naposledy tam byly 3x TB a 1x GC. Takové množství překvapilo i mne. Víc než v některých TB hotelích.
  • 0

#8258 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 14:22

Sezóna klíšťat už je v plném proudu :-( Dnešní skóre 15 lezoucích klíšťat a stačila na to jen malá procházka porostem.
  • 0

#8259 DanielKotmel

DanielKotmel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 20:37

Já hlásím jedno, také naštěstí jem lezoucí :P
  • 0

#8260 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 21:57

Sezóna klíšťat už je v plném proudu :-( Dnešní skóre 15 lezoucích klíšťat a stačila na to jen malá procházka porostem.

A jake bylo obleceni??

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama