Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#8321 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 14:38

Keltové pokud vím říkali Šumavě Gabreta.

A co se dud týká, je mnoho různých modifikací, ta chodská nenafukuje měch hubou, ale stlačováním měchu mezi pravou paží a tělem, takže chodský dudák může zároveň i zpívat.

• 0

#8322 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 18:31

Tak nám ten NOVEJ název dělá bordel v db. Jsou tam oba Czech Republic a Czechia. Teď jen musím najít způsob, jak se toho druhýho zbavit. Jo a problém to bude vás všech, protože pochybuju, že hned všichni výrobci začnou dělat update firmware na všechny přístroje a programy, aby to fungovalo.

Křečci jedni zas..... bordel, bordel bordel !!!

• 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)

#8323 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 19:53

Pokud máš GeoGet, pak použij Fix Czechia...

• 0

#8324 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 6:20

Jo, se Slávií bych měl HODNĚ VELKÝ problém.

arrrrrrggggggghhhhhhhhhhhh! ... jasně, ony stačej ty problémy při pohledu na aktuální tabulku ;-) (blbej křížek)vasebidanaseradost

• 0

Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.

#8325 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 6:42

arrrrrrggggggghhhhhhhhhhhh! ... jasně, ony stačej ty problémy při pohledu na aktuální tabulku ;-) (blbej křížek)vasebidanaseradost

Ale no tak, uklidněte se oba, Viktorka to dá :D .

• 0

#8326 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 7:09

Nikdy jsem nechápal tyhle žabomyší války... Chlapi, běžte si zakopat s tou mičudou a uklidníte se hned... Nesledujte pár namakanejch koupenejch čutálistů, co stejně z toho klubu už dávno nejsou, protože půlka ani není Čechů. (nebijte mě, nevím to, o fotbal se nezajímám, jen mi to tak občas při zahlédnutí zpráv v televizi připadá)...

Kdyby ty peníze za ty fotbalisty dali raději za rozvoj sportu pro děti a mládež...

• 9

#8327 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 7:18

Pryc je doba kdy fotbal lidi spojoval, bohuzel.
Treba na casy z valecnych vanoc 1914 uz dneska nikdo nepamatuje.
https://cs.m.wikiped...Vánoční_příměří

Dneska je moderni druheho nenavidet
  • 3

#8328 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 7:56

Všechno je na hov....no, jen ty fčely jsou na med a na ten jsem alergickej. A tak si ráno pustim geodepresivní koutek a místo očekávané depréze vcelku pozitivní diskuze. Kam to ten svě spěje . :-)

• 3

#8329 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 8:10

Všechno je na hov....no, jen ty fčely jsou na med a na ten jsem alergickej. A tak si ráno pustim geodepresivní koutek a místo očekávané depréze vcelku pozitivní diskuze. Kam to ten svě spěje . :-)

Jo, kéž by to takto bylo všude, že místo očekávaných negativ se na nás budou hrnout pozitiva... Co teprve, kdyby to takhle fungovalo třeba u zpráv :-)

(jen by to nesmělo být jako za komunistů, že vybíraly jen některé a ty špatné se nesdělovaly).

• 0

#8330 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 10:49

Nikdy jsem nechápal tyhle žabomyší války... Chlapi, běžte si zakopat s tou mičudou a uklidníte se hned... Nesledujte pár namakanejch koupenejch čutálistů, co stejně z toho klubu už dávno nejsou, protože půlka ani není Čechů. (nebijte mě, nevím to, o fotbal se nezajímám, jen mi to tak občas při zahlédnutí zpráv v televizi připadá)...

Kdyby ty peníze za ty fotbalisty dali raději za rozvoj sportu pro děti a mládež...

Díky, Romane, výborně jsi mi nahrál. Chtěl jsem navázat na diskuzi "Česko - Czechia - Czech Republic" a pokračovat v ní na téma

Návrh nové (delší) české hymny.

Tak máme novou hymnu. Vlastně ještě nemáme, je to naštěstí jen návrh. Za 600 tisíc korun. Víc než 300 tisíc mělo být ze soukromých zdrojů, ale tento dar jistě daňoví poradci šikovně zahrnou do nákladů dárců... Kdyby to investovali do sportu pro děti a mládež (pokud možno ne-vrcholového), tak by udělali líp. Ale zato by se nezviditelnili.

Takže pane Boku, píši vám "jedna" v klasifikovaném zápočtu z nauky o harmonii a jedna mínus z nauky o kontrapunktu. Vaše zápočtová práce - cvičení na téma písně Kde domov můj (zvláště verze "a capella" - čili zpívaná bez instrumentálního doprovodu) se vám opravdu povedla. V chrámu nebo v koncertní síni vyzní opravdu monumentálně.

Ale na stadionu? Když ji jako diváci budeme chtít zpívat, tak budeme zmatení. Zvláště trefit správný nástup u slov "a to je ta krásná země" bude velké umění (melodie tam ve Vaší verzi nastupuje několikrát po sobě - jako v kánonu) a ještě horší bude pak navázat do správného místa při pokračování hymny (zkuste si to zpívat s doprovodem u PC sami doma nejméně ve dvou lidech). Připočtěte si množství vypitého alkoholu diváky a strašně pomalé tempo hymny; myslím, že výsledný zvuk (přenášený ze stadionu) bude ostudný.

Škoda, že jste si neudělal betatest s hudebními laiky, nepustil jim různé verze a nepožádal je, aby zpívali spolu. Profesionální těleso zvládne všechno třeba i "z listu", ale na stadionech bohužel nebudou skoro žádní profíci nebo aspoň amatérští sboristé.

Teď mě napadá jakési řešení: naučit sportovce - kteří by mohli vítězit - základy dirigování, aby udávali ze stupně vítězů divákům takt...

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 19 duben 2018 - 10:55

• 4
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#8331 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 11:04

Takže pane Boku, píši vám "jedna" v klasifikovaném zápočtu z nauky o harmonii a jedna mínus z nauky o kontrapunktu. Vaše zápočtová práce - cvičení na téma písně Kde domov můj se vám opravdu povedla.

Já tedy nevím, ale to, co jsem slyšel, na mě působilo disharmonicky a utahaně a hodilo by se spíš na funus než za státní hymnu.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#8332 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2018 - 12:07

Keltové pokud vím říkali Šumavě Gabreta.

A co se dud týká, je mnoho různých modifikací, ta chodská nenafukuje měch hubou, ale stlačováním měchu mezi pravou paží a tělem, takže chodský dudák může zároveň i zpívat.

Měch je asi pozdější záležitost, slyšel jsem člověka co hraje na historické dudy, znělo to úplně jak Strakonické, ale foukal. A zpíval při tom taky. Na jedno nafouknutí přehrál celou sloku.

A měch mají i Irové - uilean pipes, což je ale vlastně mechanizovaný hoboj s fagotem. A některé anglické ho mají taky.

A Šumava, Vltava, Otava, Křemže, Gabréta, Sudéta - to jsou možná historické názvy, ale pokud se zachovaly v římském přepisu, mohlo to znít úplně jinak. Zjistěte si jak se jmenoval král, kterému řekové říkali Dareios. V antice na přesnost jazyka a zeměpisu moc nekoukali.

• 0

#8333 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 19:21

Nový způsob jednání? https://www.geocachi...kapitan-amerika
  • 0

#8334 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 20:13

To sice nevim, ale jestli byla takto ulozena bez souhlasu majitele objektu, tak je to skoro na zalobu - poskozovani cizi veci. V tom pripade me ta zadost ani neprekvapuje.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#8335 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 20:24

Netuším jak byla uložena. Nicméně byla disable a owner ji zřejmě chtěl umístit jinde.
  • 0

#8336 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 20:36

Mam ji odlovenou. A kdyz jsem tam byl, tak jsem si rikal, ze jestli tohle nevi majitel, nebo druzstvo, tak to asi bude problem. Ale napad peknej. Zkusim sem za chvili dat fotky.

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 21 duben 2018 - 6:34

• 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#8337 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 21:50

Sice jen spekulujeme, ze to nebylo umistene se souhlasem majitele, ale ten log bu tomu napovidal.

V zateplenem dome byla do polystyrenu udelana dira 15x15x10 cm a v ni ulozena krabicka. Kryla to nejaka mrizka tvarici se stejne jako vedlejsi vetraci.

To, ze ji mozna chtel dat jinam, asi majiteli domu nerekl (kdyz mu nerekl, ze ji tam dava).

• 0

GeoGet:

#8338 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 22:42

V zateplenem dome byla do polystyrenu udelana dira 15x15x10 cm a v ni ulozena krabicka. Kryla to nejaka mrizka tvarici se stejne jako vedlejsi vetraci.

Tak to teda ať se na mě owner nezlobí, ale tohle je prasárna. Nepředpokládám, že k tomuhle měl souhlas majitele, protože si nedovedu představit, který majitel by si nechal vyříznout díru v zateplení, za které zaplatil firmě a na které je záruka, o kterou tímto klidně může přijít. My si do nově zatepleného domu nemůžeme ani sami navrtat vrut na prádelní šňůru. Přesně, jak píšeš — je to na žalobu za poškozování cizí věci.

• 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#8339 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2018 - 22:47

Tak to odvetrani tam asi uz bylo, dira nebyla cerstva.
Fotky jak jsem slibil:
https://ibb.co/gpVOSS
https://ibb.co/ep8A7S

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 20 duben 2018 - 22:50

• 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#8340 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2018 - 11:03

To by byla jedina "slusnejsi" moznost na chovani autora. Ale ta dira je slepa, tam zadne vetrani nebylo.

• 0

GeoGet:

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama