Protože mi kešku opakovaně kradli, přemístil jsem jí, změnil jsem maskování a před tím i změnil na premium. Tak aby ty změny právě BM neviděl, protože si myslím, že to dělaly děti, co to mohou vidět na mobilu. Samozřejmě stoprocentně to nevím, ale od té doby se ještě neztratila. Už jsem do ní dal dost peněz, tak jí s klidným srdcem dál nechám jen PMO. A menší návštěvnost tomu okolí také prospěla.
Obávám se, že postupem doby tohle přestane fungovat. Nebýt toho, že na Google Play je na ráně c:geo a spousta začátečníků si rovnou stáhne tohle, už by nováček bez PM nebyl ani jeden, protože bez něj spousta věcí funguje spíš jako demo. Takže stáhnout oficiální apku, zkusit, a buď vymazat nebo zaplatit...
A když se o tom bavíme, mě zase troch vadí kačeři bez rozdílu "náboženství" tedy BM i PM, kteří sice mají stovky a tisíce nálezů, ale žádnou založenou keš. Skoro bych je nazval slovy jednoho socdemáckého soudruha paraziti. :-)
None, ale zase: Než aby dotyční někde pohodili keš "z povinnosti" s tím, že už za týden už na ní bude zvysoka kašlat, to ať si radši jen loví...
To mě spíš vadí "takymajitelé", kteří na svoje keše kašlou. A to po nich nechci nic víc, než aby v případě problémů a jejich nezájmu tu keš minimálně vyplnuli, a klidně i archivovali. Priority se mění, místa také, a archivovat keš nebo jí nabídnout k adopci, protože se situace změnila, přece není zas taková tragédie.
Sice se mi nelíbí, že některé keše začínají být dělané jako jednorázovka - vystrčím jí, a až zmizí, tak konec.
V důsledku je to ale pořád upřímnější, než měsíce až roky slibovat, že se keš obnoví nebo vysvětlovat, že je všechno v pořádku, i když opravdu není a upozorňují na to všichni, co v místě poslední dobou byli. To, že keška má pěkný nápad a bývala pěkná by neměl být důvod, jí stále tvrdohlavě vidět "jako novou", když už tomu tak dávno není.