Tak to sis toho všiml poměrně brzo to se tady probíralo už několikrát a ještě zásadně neposílá odpovědi na Earthky, protože to podle pravidel není třeba.hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...
Geodepresivní koutek III
Publikováno 30 září 2013 - 18:33
Publikováno 30 září 2013 - 20:35
martinracek26 napsal/a:
Tak to sis toho všiml poměrně brzo to se tady probíralo už několikrát a ještě zásadně neposílá odpovědi na Earthky, protože to podle pravidel není třeba.hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...
A taky smrká do rukávu a nezdraví starší lidi. :-)
Publikováno 30 září 2013 - 20:59
Smrk napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
Durazne zadam pana Uberkacera, aby dodrzoval konvence a v tomto vlakne byl smutny, depresivni nebo aspon melancholicky. Ty svoje humory si bez delat do georadostnyho koutku. Tady je to vazna vec.
Publikováno 30 září 2013 - 21:11
Taky mě to pohoršuje. Ze všeho si jen dělat srandu... to je přeci k pláči!Slanecek napsal/a:
Smrk napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
Durazne zadam pana Uberkacera, aby dodrzoval konvence a v tomto vlakne byl smutny, depresivni nebo aspon melancholicky. Ty svoje humory si bez delat do georadostnyho koutku. Tady je to vazna vec.
Publikováno 30 září 2013 - 21:49
Hle, obsáhlý log od shamana3!hanska napsal/a:
Schválně jsem se podíval na počet keší založených shamanem. Byl jsem velice šokován, že jejich počet je roven nule... Ovšem ještě více mě šokovaly jeho logy sestávající pouze z data a času nálezů, ani slovo navíc...Takové lovce bych normálně střílel, to už je lepší i ten log TFTC či díky...
Publikováno 01 říjen 2013 - 5:19
Publikováno 01 říjen 2013 - 9:18
http://www.geocachin...f9-5ba6126d8846
(musel jsem vybrat "kultovní", to nešlo jinak... )
Publikováno 01 říjen 2013 - 11:24
Publikováno 01 říjen 2013 - 11:30
Publikováno 01 říjen 2013 - 11:32
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:04
hanska napsal/a:
Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
To máš, Honzáku, zase pravdu Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádná
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:18
hanska: Kašli na ně, kdo obhajuje podvodníka, sám je podvodník.MirexCZ napsal/a:
To máš, Honzáku, zase pravdu Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádnáhanska napsal/a: Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
MirexCZ: Fenomén? No, já bych to teda definoval jinak ....
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:23
Šaman je legenda pomalu srovnatelná s Joneou, oba mají podobný styl logování - shaman datum a čas, Jonea vždy píše počasí...MirexCZ napsal/a:
hanska napsal/a:
Jiní ale zase na shamanovu obhajobu píší dlouhatánské logy na půl stránky a přitom 95 % mysterek a multin loví jako tradičky ať už jako betatesteři (vyžádají si natvrdo finální souřadnice) nebo klasicky (finálky získají kdo ví odkud...).
To máš, Honzáku, zase pravdu Nicméně šaman tři je fenomén žumpy, vo tom žádná
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:48
A vzhledem k tomu, že jsa v ráži přelétl bodavý hmyz na další kus dortu, asi brzo vylejou i tuhle.
Obávám se, že to nepomůže a tohle individuum bude mít zase o zábavu postaráno. Copak to je tak těžké dát perma ban na pár účtů, popřípadě IP adres? Hned by ubylo spoustu práce všem moderátorům. A stačily by jen asi 2 bany.
Obávám se, že to neprojde; akorát se pozavírá pár témat, kde se plkalo či radilo, a nechá se dál vyhnívat celé genius loci fóra. A pokud se vymyslí nějaký systém BANů, dostanu ho nejspíš já, Novom, poohDA a vůbec všichní naivní opruzovači.
Bóže, to je zase depréze...
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:58
Publikováno 01 říjen 2013 - 13:01
Publikováno 01 říjen 2013 - 14:00
#1018 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 01 říjen 2013 - 14:45
jo. jenže fór je v tom, že oni se často chovaj líp, než ty "správňáci" a "slušňáci". Alespoň, co se týče diskuze. ... Čtu to tu docela pravidelně - hoď sem citací nějakej "závadnej" post, kterým nějak nevhodně prezentovali svoje názory (myšleno hrubě, neslušně nebo jinak v rozporu s pravidlama). To by mě moc zajímalo...Parkis napsal/a:
Romane, nejde o názory, jde o jejich prezentaci, to je oč tu běží.
A když se někdo chová tak jak se chová, tak je správné se ozvat.
Publikováno 01 říjen 2013 - 14:54
Parkis napsal/a:
Já vím, řekl bych, že jsi lépe vystihl to, co jsem já chtěl říct...
Že by každý měl naslouchat i názoru druhého a chovat se tak, jak to velí dobré mravy... Ozvat se ano, ale v mezích slušnosti..
Pokud s někým nesouhlasím, nenadávám mu, nemstím se mu, zkusím ho věcnými argumenty přesvědčit... V případě, že se jedná o takové věci, které stejně mi mohou být celkem jedno, tak si většinou stejně nakonec řeknu - komu není shůry dáno... (nebo hruběji kdo je blbej, toho člověk nepředělá)
Samozřejmě pokud se jedná o ty věci, jako tady na fóru, že někdo napíše, že se mu něco nelíbí... Pokud by ničil krabičky, bylo by to něco jiného...
Jsou tu někteří, kteří mají jiný názor, od kterého nejsou schopni ustoupit. Pak jsou tu ale někteří, kteří jim kvůli té neústupnosti nadávají a to se mi taky nelíbí... A občas mi připadá u těch hádek, že i někteří z těch ostatních jsou na tom podobně jako ti největší trollovači, i když to není tak vidět...
Publikováno 01 říjen 2013 - 15:50
Paprikasi napsal/a:
jo. jenže fór je v tom, že oni se často chovaj líp, než ty "správňáci" a "slušňáci". Alespoň, co se týče diskuze. ... Čtu to tu docela pravidelně - hoď sem citací nějakej "závadnej" post, kterým nějak nevhodně prezentovali svoje názory (myšleno hrubě, neslušně nebo jinak v rozporu s pravidlama). To by mě moc zajímalo...Parkis napsal/a:
Jasně. Pokud nepoužije nadávek či nedejbože neporuší nějaký ten NěkýmDaný paragraf, je naproto v pořádku, ať už napíše nehoráznost jakoukoli. Opravdu výborný přístup - poštívači a šmejdi veškerého ražení se nad ním jen tetelí.
Ale co se divím, za to už stavěli před ctěné koncily dááávno.
Roman_Jaromer napsal/a:... Že by každý měl naslouchat i názoru druhého a chovat se tak, jak to velí dobré mravy... Ozvat se ano, ale v mezích slušnosti........... A občas mi připadá u těch hádek, že i někteří z těch ostatních jsou na tom podobně jako ti největší trollovači, i když to není tak vidět...
...aneb drž se vzadu, dál od antouška, jinak načichneš a budeš kárán za smrad ty. K antouškovi to tak nějak patří, toho za smrad už nikdo nehaní.
Ať žijí Sluníčkoví lidé.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů