FTF je jiste adrenalinova zalezitost a i tim zustane. Ale porad u me je slusnost zalogovat co nejdriv to jde. Uz mi za vcasny log spousta lidi podekovala. Typicky se Zubrikem jsme to takhle meli, kdyz jsem byl rychlejsi, ocenil ze dostal notifikaci od logu jeste kdyz bezel k autu a mohl se v klidu vratitt a jit zas spat. Zrovna tak me nepotesilo kdyz jsem po slozity anabazi dorazil na Sumave kdesi v horach ke kesi a nasel tam log starej >24 hodin. Udelal jsem tim zbytecnym vyjezdem dost velkou pakarnu zbytku rodiny, zcela zbytecne. Pokud jsou lidi kteri usetreni pakarny ostatnim nepovazuji za slusnost, je to jejich vec. Ja to za slusnost povazuji. Ona je v zivote spousta veci ktere se udelat nemusi, nejsou na to zadne predpisy a zakony, ale je to proste slusnost. Treba pustit nekoho do dveri atd. Samozrejme jsou lidi co to nedelaji a nikdo si to na nich nemuze vynucovat. Ale muze si o nich myslet svoje. Proto pisu od kese FTF-vice pozdeji. A pokud zas nekomu vadi tohle, tak at reciprocne polibi pr... on me.
Konečně jasný teplý lidský slovo. Budu si to dělat jak jsem zvyklej a ostatní mi polibte pr....del. To není nějaká provokace nebo impertinence, ale vy už hrajete úplně jiný level geocachingu. Pro příklad Démony noci jsem lovil víc jak půl roku, Ursa major tak na finálce jsem byl cca 20x a zlomem byly růže pro Juditu tam to byly snad tři nebo 4 roky. Tady je problém, že lovím sám a občas mi pomáhá žena. Na Juditě to byly jen dvě stage, hlavně ta poslední, kdy mě jistila, neb jsem to neslaňoval, ale lezl. Nakonec si ani nelogovala FI, protože se o nález zasloužila málo. Co jsem se koukal, tak všechny zmíněné keše jsou lovené v týmech opravdu silných hráčů. A teď pro Modráka, slušnost je zalogovat keš v rozumném racionálním čase, tedy najdu dojedu domu a plnej zážitků napíšu log. Log pro ownera který tu keš udělal, čeká na nej a je to jediná odměna za jeho práci. Pro mě to byly logy Erika a ten taky nikdy nepsal FTF víc později. Speciálně ty jsi znalec pravidel GS, poukazuješ na různé nepravosti a tak se rád nechám poučit.
Tento příspěvek byl upraven od None: 13 květen 2020 - 7:46