To se týká jenom mysterek, ne?
Vycházím z nedávné diskuze zde
Je ale možné, že už to zase neplatí.
Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 10 červenec 2020 - 10:34
Publikováno 10 červenec 2020 - 11:02
Ja treba muzu za sebe rici, ze mi zjisteni jak funguje reversni wigo dalo docela dost. Prekvapilo jak moc je to vlastne primitivni. Sam mam prave jedno takove, kdy za pomoci "radio vozu" hledate ukrytou vysilacku UVODU (odbojova skupina mj Tri kralu za protektoratu). Auto projizdi nadrz s benzinem a pokud se nedostanete na souradnice na x pokusu, musite na pumpu doplnit. Samotne wigo je pak doplnene o fyzickou vysilacku, kde po rozsifrovani zpravy zjistite souradnice kese.
Vim, zadnej velkej zazrak to neni, ale jsem na to hrdej. Neni to obslehle a presne tak jak jsem chtel.
Publikováno 10 červenec 2020 - 11:38
Me bavila reverzni wiga ze zacatku moc. Prvni dve jsem jel ciste podle vzdalenosti, zadny pomucky. Pak jsem si uvedomil, ze je to vlastne geometrie, a hledal nejaky program, co umi protnuti kruznic v terenu. Vzhledem k tomu, ze wigo vraci souradnice zaokrouhleny, tak vetsinou to nebylo na prvni dobrou a docela jsem si obcas i zahledal. Ale priznam se, ze je to furt to samy, takze uz je nejak nevyhledavam a beru je jako bezme mysterky.......
Publikováno 10 červenec 2020 - 13:42
Že existuje něco, co se jmenuje reverzní wigo, jsem věděl. Ale že se na jeho nalezení něco používá, to jsem netušil. Každý den se člověk něco učí.
Publikováno 12 červenec 2020 - 19:56
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:07
Chcete-li nám něco psát, tři jedničky padesát. Zvědavka pamatuje, kde toto zaznívalo dlouhá léta?
A ne, žádné takové PSČ není.
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:12
100 bodů! Ano, ČST, pořad Nad dopisy diváků. Tuším, že to uváděla Indra Vostrá. Snad se nepletu ve jménu.
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:27
100 bodů! Ano, ČST, pořad Nad dopisy diváků. Tuším, že to uváděla Indra Vostrá. Snad se nepletu ve jménu.
Jindřišská 16, Praha 1.
Pamatuju dobře.
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:48
Jindřišská 16, Praha 1.
Pamatuju dobře.
Hele, ale uz jako dost!
Zacinam si pripadat starej :-) :-) :-)
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:53
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 12 červenec 2020 - 20:55
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:55
Proč starej? Vždyť je to nedávno, asi tak polovina 70. let a to století 20., žádný pravěk
Publikováno 12 červenec 2020 - 21:02
Proč starej? Vždyť je to nedávno, asi tak polovina 70. let a to století 20., žádný pravěk
Ale vzdyt joo! :-)
Se mi vzdycky vybavi, jak jsme jako caparti se segrou sedeli pred televizi a hltali i tento porad :-)
No, je to uz let.
Publikováno 12 červenec 2020 - 21:06
Ale vzdyt joo! :-)
Se mi vzdycky vybavi, jak jsme jako caparti se segrou sedeli pred televizi a hltali i tento porad :-)
No, je to uz let.
Ty jsi byl snad u nás doma, ne?
Publikováno 12 červenec 2020 - 21:13
Publikováno 12 červenec 2020 - 21:15
To musíte být ještě mladíci, když si to pamatujete .
Publikováno 12 červenec 2020 - 21:17
Hele, mozna toho budu litovat, ale nevidim to s tou geokomunitou tak uplne spatne :-)
Pokecame si, zavzpominame a zasmejeme se......
Publikováno 13 červenec 2020 - 11:43
Ta adresa snad byla pro všechny dopisy do ČST ne?
Já si to pamatuji z Magionu a Vegy :-)
Magion- https://www.youtube....h?v=f-G-FZdjkXQ
Vega- https://www.youtube....h?v=1FFYL9aGAiY
Publikováno 13 červenec 2020 - 11:54
Ta adresa snad byla pro všechny dopisy do ČST ne?
Já si to pamatuji z Magionu a Vegy :-)
Urcite, to bylo prvni, na co jsem si u 11150 vzpomenul - uterky a ctvrtky s Rosakem, Jancarikem a televizi Ednou :-). DIky za znelku Magionu, ze bych si nastavil nove zvoneni?
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů