Minulý týden jsem listoval seznamem profláklejch keší na finálkách. Je pravda, že z mých kešek jsou tam prakticky všechny :-( Vždy mám pak pár dní depresi jak sviň a říkám si, že všechny své keše archivuji, ale zatím jsem si to vždy rozmyslel. Ovšem nečastější keše v seznamu jsou teď bonusovky LABek.
Tak co si budeme, je tam bohužel prakticky všechno. Mně se to tam taky objevuje rychle, do měsíce tam většinou všechno je. Teď už teda nemám přehled, protože je to pro uzavřenou komunitu, naštěstí tam má přístup kamarád, takže díky němu vím, co mám jak moc překopat, kde je potřeba změnit indicie atp.
Co ale musím říct, poté, co se vystřídají takové ty nejznámější firmy na začátku, je pak relativně klid. Sem tam nějakou svou keš vezmu a kompletně překopu. Včetně indicií (protože tam často jsou napsané - takže jen změnit finální místo k ničemu nevede). Někdy to bohužel efekt nemá a je to zbytečná práce, někdy mě naopak překvapuje, jak dlouho se ta keš po překopání drží a jak dlouho se k ní finálkaři nedostanou - a kupodivu a k mé radosti je to častější případ.
Příští rok si v Praze dávám zakládací pauzu, tak si asi budu předělávat některé své keše tak pro radost. Na druhou stranu někde to taky nejde nebo se mi místo pro finálku fakt líbí tak, že to měnit nechci. Tak jak kde. Uvidím.