Skóre keše? Owneři by si měli konečně uvědomit, že keše zakládají pro kačery a ne pro sebe a pro skóre keše. Jestli mají kvůli DNF špatné skóre, tak mají prostě špatné keše, neumožňují nález všem kačerům, měli by se nad svým počínáním zamyslet. Já s sebou na jízdním kole opravdu nebudu tahat nějaké lezecké vybavení, když jedu třeba 100 km cestu. A ten log mu na FI klidně změním, když o to požádá, jestli mu jde o nějaké skóre, nemám s tím problém. Ale DNF log používám správně a basta, owner ho nemá právo mazat, vaše názory považuji už za dost ujeté.
Nestálo by za zamyslenie, či nie je tvoj názor zlý, keď ti tu každý hovorí, že sa mýliš? Podľa teba aký význam má T5? Idem na bicykli a musím vedieť odloviť? Podľa mňa má význam taký, že keď mám len bicykel, tak neodlovím. Jedine, že by sa jednalo o vodný bicykel a keška bola na nejakom ostrove. A čo je to za zmýšľanie, že keď nemôžem mať DNF, ktoré používam nesprávne (už len z anglického did not find it - logicky vyplýva, že ak niečo hľadám a vidím, že je na strome, tak som to našiel, ale nie som zapísaný, teda nemôžem si dať DNF ani FI. Ak by si bol na zemi, čumel hore na stromy a kešku na žiadnom nevidel, tak daj DNF. Ale ak si ju videl, tak už z prekladu vyplýva, že to DNF nie je. Ak ti niečo spadne pod posteľ, tú vec vidíš, ale je tam tak málo miesta, že ju nedočiahneš, tak tiež tú vec nevieš nájsť. - Nie, vieš ju nájsť, našiel si ju, ale nedočiahneš na ňu), tak mám nárok na FI, pričom nie som zapísaný v logbooku? Fakt sa zamysli, či keď ti viac ľudí hovorí, že niečo robíš zle, či nemajú pravdu. A na mape si kešku vieš rozlíšiť, keď si ju hľadal a (podľa teba) nenašiel - daj si ju do IGNORE listu, prípadne ešte si urob bookmark DNF kešiek (ako ich ty nazývaš)
PS: teraz čítam, že ide o stĺp. Ide ale o rovnaký princíp. A to, čo píše Darklord - neviem, či nevie po anglicky, ale slovo ANTICIPATED znamená predpokladaný. Ak má keška T5, tak kešer by mal PREDPOKLADAŤ, že bude na jej odlov potrebná nejaká pomôcka typu lano, loďka a podobne. A nie bicykel na cesty.
Tento příspěvek byl upraven od ondro91: 31 červenec 2023 - 5:55