Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1381 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 19:42

Také upřednostňuji variantu, že já sežeru prase a nikoliv naopak!

• 1

#1382 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 20:17

Toho patologa je škoda, byla to jedna z mých prvních T5 a zatím můžu říct, s největším zážitkem

• 1

#1383 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 14:02

Tak jsem se dostala z vcerejsi deprese a uz mam dnesni. Nejde mi vylustit mysterka s obtiznosti 1.

• 0

#1384 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 14:34

Tak jsem se dostala z vcerejsi deprese a uz mam dnesni. Nejde mi vylustit mysterka s obtiznosti 1.

Tak z toho kdybych měla dostávat deprese, nevyjdu z nich :D

• 0

#1385 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 14:36

seš na ní prostě moc chytrá...

Vo víkendu jsem byl vandrem na Brdu a na profláklým srubu dvacet minut nad vsí... a minutu nad srubem rochnili prasce. Hafo, teda celej rudl. A ryla. Ta prascata. Teda jako že u toho řvala. Sakra nahlas. To jsem za lééééta slyšel prvně, a hned takhle zblízka.

A to jsme seděli u ohně a kolega neumí mluvit potichu. K prascům jsme to měli nějak kolem sto krokův. avilo je to asi půl hodiny, pak šla jinam, asi na lepší.

PS: zřejmě šlo o chrutí, páření, a samci si teda dávali do těla... krev jsem na listí ale neviděl, tak to asi zas nebylo TAK hrozný.

Tento příspěvek byl upraven od Citecka: 15 leden 2014 - 14:40

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1386 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 17:38

seš na ní prostě moc chytrá...

Vo víkendu jsem byl vandrem na Brdu a na profláklým srubu dvacet minut nad vsí... a minutu nad srubem rochnili prasce. Hafo, teda celej rudl. A ryla. Ta prascata. Teda jako že u toho řvala. Sakra nahlas. To jsem za lééééta slyšel prvně, a hned takhle zblízka.

A to jsme seděli u ohně a kolega neumí mluvit potichu. K prascům jsme to měli nějak kolem sto krokův. avilo je to asi půl hodiny, pak šla jinam, asi na lepší.

PS: zřejmě šlo o chrutí, páření, a samci si teda dávali do těla... krev jsem na listí ale neviděl, tak to asi zas nebylo TAK hrozný.

Jo, nejspis to prekombinovavam. Ale obtiznost jedna?! Nic snazsiho neni, ne?

Hele, dik. Moji praseci depku jsi rozehnal uz uplne. Kdyz si predstavim, ze bych tam byla s vama, asi bych skoncila nekde, kde bych fakt skoncit nechtela. Budu si prubezne pripominat, ze spolecny lov s Citeckou ne e. Nikdy. Dik. 

• 0

#1387 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 17:52

Tos mne rozesmutnila :( Jsem se těšil, že někdy, někde do Alp...

• 1

#1388 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 17:59

Náhodou, zákrmelce pro sběř se někdy takhle na vandru hoděj. Pravidelně na nich bejval vcelku velmi slušný jabka - takhle za mrazu jsou ty řlutý, strupatý obzvlášť dobrý - a jednou se mi povedlo najít tam pecny ještě teplýho!!! chleba. Vyměnili jsme svuj ztvrdlej půlbochník za čerstvej křupavej bochník, ale nespřej si slyšet, jak jsme dostali od srncůch z křoví vynadáno...

• 3

#1389 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 18:21

Ono takový čerstvě upečený selátko na rožni s čerstvě upečeným křupavým chlebíčkem není k taky k zahození! :D

• 0

#1390 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 18:24

Ty pytlačko!

Bych je i bránil - selce. Jsou to kámoši. Taky mě ještě nesežraly. Nesežrala. Nesežrali.

• 0

#1391 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 18:59

Možná tě přijaly za vlastního :D!

• -1

#1392 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 19:06

Cejtím se poctěn! Nebo poselen? Hlavně abych nebyl pochrut.

• 0

#1393 mirdis1

mirdis1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 19:18

Kdybys zůstal v tom krmelci, mohl bys být i spasen...

• 4
Jdu na sever.... a už jdu na jih

#1394 KAMPJ

KAMPJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 21:36

Mám jet na Hrůzův mlýn (Milevsko) a teď jsem s hrůzou zjistil, že tam není žádná krabička. 

Nechcete tam někdo šoupnout alespoň nějakou "zaokapku"? To zas budou promarněný dva dny...

• 0

#1395 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 22:03

A vůbec, co má co přikrmovat přemnožená prasata.

• 0

#1396 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 23:27

Mno, když jsem někdy kolem konce roku lovila keš U křížku ( nová od evidlo ) , tak jsem prasata vysloveně ukecávala a doufala, že je někde poblíž nějaký ten nimrod krmí. Dokonce jsem uvažovala, že se zabydlím na jednom z posedů....ale přece jen jsem se odhodlala dostat zpátky k autu a celou cestu je upozorňovala, ať mě hezky nechají, že už mizím a říkala si, že se mě snad leknou víc než já jich - jen doufám, že mě nikdo neslyšel. :-)
Poslední dobou na prasata nebo alespoň rozrytý les narazím úplně všude. A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.
PS: keše u Milevska snad nějaké jsou - dokonce je poblíž i jedna noční .-) nebo máš v okolí všechno vylovené ?
  • 0

#1397 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 0:45

Tos mne rozesmutnila :( Jsem se těšil, že někdy, někde do Alp...

Tak do nejaky bezpraseci (s vyjimkou hospod) oblasti. To vis, ze me to porad laka.

• 0

#1398 ALLiK team

ALLiK team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 8:12

A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.

Je otázka, po kom ty kluci myslivecký střílej - viz GC4DX7M (logy z 11. 1. 2014)

• 0

#1399 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 8:37

Mno, když jsem někdy kolem konce roku lovila keš U křížku ( nová od evidlo ) , tak jsem prasata vysloveně ukecávala a doufala, že je někde poblíž nějaký ten nimrod krmí. Dokonce jsem uvažovala, že se zabydlím na jednom z posedů....ale přece jen jsem se odhodlala dostat zpátky k autu a celou cestu je upozorňovala, ať mě hezky nechají, že už mizím a říkala si, že se mě snad leknou víc než já jich - jen doufám, že mě nikdo neslyšel. :-)
Poslední dobou na prasata nebo alespoň rozrytý les narazím úplně všude. A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.
PS: keše u Milevska snad nějaké jsou - dokonce je poblíž i jedna noční .-) nebo máš v okolí všechno vylovené ?

A ony ty svině byly nějak agresivní ? Já za celý život nepamatuju nějaké napadení člověka a to jsme do lesa chodili už jako malí kluci úplně běžně. Ani teď na podzim, když jsem hledal krabičky po okolních kopcích, jsem na žádné nenarazil. Ale stop po nich je v lese spousta.

• 0

#1400 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:04

Jestli by divočáci byli agresivní nikdy nezkouším zjišťovat, spíš se snažím jim vyhnout, popřípadě halekat - jak to v lese nesnáším, tak v tomhle případě mi to přijde na zaplašení nejlepší. Mám nepříjemný pocit pomalu se měnící v depresi, že ztrácejí plachost. Pokud procházím "jejich územím", obvykle i pokukuji po stromech, který by se dal v případě nouze použít. .-)
Na podzim jsem si kousek od Plánice fotila kostel a takových 50- 60 metrů ode mně si to přes silnici namířil celý dlouhý rudl prasat. Stála jsem u auta a zírala.
Keš GC4DX7M mě zaujala víc než odražená kulka, tak dvakrát do roka tudy projíždím, jen na tuhle lahůdku by to chtělo podle listingu cca 3 hodiny času a partu, hm. Nebo kačera, co je zároveň myslivec? Jeden na mě občas při výpravách dohlíží, pro tuhle keš by asi byl ideální společník. :-)
Myslivci jsou stejně jako kačeři různí, to se dá jen konstatovat a počítat s tím, jinak by byl člověk v depce v jednom kuse. .-) Minulý pátek jsem u Vráže šla na keš Jezírko lásky uprostřed lesa a tam jsem si hned při parkování na kraji lesa všimla důrazných cedulí upozorňujících, kdy tu je ( vlastně už byl ) hon a nedoporučuje se vstupovat do lesa.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 16 leden 2014 - 10:58

• 0

15 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama