Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1421 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2014 - 21:42

Snad v každé ZOO jsou kešky, nejhezčí jsem viděl v Plzni.

• 0

#1422 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2014 - 21:59

Botanická pod Dinoparkem, to je fakt na depku! Mám botanické ráda, ale tahle půjde na obdobu ignore listu!
Plzeňskou ZOO jsme dřív navštěvovali moc rádi i třeba 2x do roka a sledovali její vylepšování, že tam jsou keše jsem tehdy ještě netušila. Asi se tam znovu po pár letech podívám.
  • 0

#1423 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2014 - 23:07

Pepo, jak si na to přišel?

Vždyť plzeňská botanická zahrada je součástí zahrady zoologické a volně, tedy bez jakéhokoliv omezení, na zoo navazuje. Pouze samotný dinopark je od areálu zoo (přestože je jeho součástí) oddělen a pokud chcete (nemusíte!) vstoupit i sem, platíte vyšší vstupné, než jen při vstupu do samotné zoo + botanické zahrady. 
Jinak součástí plzeňské botanické zahrady je i hezká japonská zahrada s vlastní keší - GC2R8XX

Tento příspěvek byl upraven od Canoppy1: 18 leden 2014 - 23:11

• 0

#1424 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 8:54

Pepo, jak si na to přišel?

Vždyť plzeňská botanická zahrada je součástí zahrady zoologické a volně, tedy bez jakéhokoliv omezení, na zoo navazuje. Pouze samotný dinopark je od areálu zoo (přestože je jeho součástí) oddělen a pokud chcete (nemusíte!) vstoupit i sem, platíte vyšší vstupné, než jen při vstupu do samotné zoo + botanické zahrady. 
Jinak součástí plzeňské botanické zahrady je i hezká japonská zahrada s vlastní keší - GC2R8XX

Tak možná už to uvedli do pořádku, ale vzpomínám, že když tam dinopark vzniknul, nešlo do botanické projít jinak než přes něj. Konkrétně mi jde o tu horní dendrologickou část nad japonskou zahradou přilehlou k amfiteátru, nemyslím ten spodní skleník, do toho se vždycky šlo přes ZOO.

• 0

#1425 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 9:58

Tak jsem zjistil, že se mi nezobrazují detailní mapky v listinzích - zobrazují se mi jen přehledné. Dělá vám to taky?

V Chrome 32 ani v IE 11:-(

To by mě zajímalo, co s tím ten GS zase provedl...

• 0

#1426 pavlisp

pavlisp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 10:03

Tak jsem zjistil, že se mi nezobrazují detailní mapky v listinzích - zobrazují se mi jen přehledné. Dělá vám to taky?

V Chrome 32 ani v IE 11:-(

To by mě zajímalo, co s tím ten GS zase provedl...

Taky jsem si toho všiml.

• 0

#1427 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 12:39

Prohlížím si logbook ze své disablované keše, protože ji nejspíš navštěvoval někdo z místní vesnice a narazím tam na zápis: MŠ a ZŠ Strupčice, 8.třída. A podpis. Ten člověk je učitel, jak jsem zjistil, a keš prozradil třídě osmáků... Už vloni asi někdy v září se celá krabka ztratila, tak kdo ví, jestli na ni už předtím nepodnikal školní výlety.
Pan učitel to asi nemyslel zle, ale prozradit úkryt bandě děcek, to je teda nápad. Likvidace je zaručena. Jen doufám, že to není kačer...

• 1

#1428 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 15:46

2.png Found it
19/01/2014

Hledali jsme ve dvou, ale marně.

Tak jsem se šla podívat na keš co jsem v týdnu nenašla, jestli to byla geoslepota nebo je fakt fuč, a našla jsem tohle :P

• 0

#1429 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 18:25

Tak jsme byli dneska odlovit tu novou německou směnárnu cwg. Vyměnili jsme 5 CWG a jeli polovit ještě něco po okolí. Když jsme se vraceli ještě jsme se stavili kouknout znovu do směnárny a zjistili že od té naší návštěvy zmizely 4 cwg a přibylo jen 1 a v logbooku žádnej zápis.

• 0

#1430 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2014 - 22:46

Jak ty FI safra zastavit :) http://coord.info/GC2QZ5Z

• 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1431 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 459 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 10:03

A je tam ještě jedna nepříjemnost i pro mudly - kdo by chtěl jenom do botanické zahrady, která je součástí areálu, tak má smůlu, protože ta připadla k místnímu Dinoparku :( .

To je značně nepřesné: plzeňská zoo prolíná faunu a flóru v celém areálu, tj. botanické výsadby jsou naprosto všude. Původní botanická zahrada je též součástí zoo a není potřeba kupovat vstupenku do dinoparku. Krom toho, i ten dinopark, kde žádná keš není, je v zimě dostupný v ceně vstupenky zoo a je možné si prohlédnout sbírku bažantů a dalšího ptactva.

• 0

#1432 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 10:24

To je značně nepřesné: plzeňská zoo prolíná faunu a flóru v celém areálu, tj. botanické výsadby jsou naprosto všude. Původní botanická zahrada je též součástí zoo a není potřeba kupovat vstupenku do dinoparku. Krom toho, i ten dinopark, kde žádná keš není, je v zimě dostupný v ceně vstupenky zoo a je možné si prohlédnout sbírku bažantů a dalšího ptactva.

Už jsem tady upřesňoval: horní dendrologická část nad japonskou zahradou doprava přilehlá k amfiteátru bývala dostupná jen přes dinopark. Ono tam asi moc lidí nechodilo, je to takový trochu exotičtější park, ale přesto. 

• 0

#1433 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 10:31

To je dobrý, jak už je tu na několik stránek diskuze o složení zoologické zahrady :-)

• 0

#1434 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 459 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 10:33

Už jsem tady upřesňoval: horní dendrologická část nad japonskou zahradou doprava přilehlá k amfiteátru bývala dostupná jen přes dinopark. Ono tam asi moc lidí nechodilo, je to takový trochu exotičtější park, ale přesto. 

To jsi neupřesňoval: i tato dendrologická část, přesněji areál původní botanické zahrady, byla vždy dostupná po schodech podél amfiteátru od pavilonu Z (tj. v posledních letech od dravců). Můžeš tvrdit, že nebyla přístupná pro kočárky a vozíčkáře, ale přístupná bez vstupenky do Dinoparku byla myslím vždy.

• 0

#1435 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 11:54

Tak možná už to uvedli do pořádku, ale vzpomínám, že když tam dinopark vzniknul, nešlo do botanické projít jinak než přes něj. Konkrétně mi jde o tu horní dendrologickou část nad japonskou zahradou přilehlou k amfiteátru, nemyslím ten spodní skleník, do toho se vždycky šlo přes ZOO.

Dobrá, zkopíruju svoje předchozí upřesnění. Ale ono na tom asi zas tak nezáleží...

• 0

#1436 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 13:00

Mám geodepresi při pohledu na mapu - tolik krásných míst, kam bych se chtěla podívat a jeden život na to nestačí... :(

• 1
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1437 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 13:11

Pořiď si další.

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1438 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2014 - 13:48

Na depku je spíš počasí - těšila jsem se, jak si po zamrznutí půjdu zabruslit/sklouznout na pár rybníků, kde je ostrůvek a na ostrůvku....no přece keš. A houby, houbičky. To se zase posune zima někam na březen, duben? Ne že bych chtěla takovou kalamitku jako si užívali za velkou louží, ale -10°C a 20-30 čísel sněhu i v nižších polohách snad není až tak neskromné přání?

Druhá věc na depku by mohla být, že jsem neodlovila žabáka běhajícího po Project GC - ale nevadí, snad se zase zjeví.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 20 leden 2014 - 15:57

• 0

#1439 Oddnyx

Oddnyx

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 8:29

Tak se taky přidám do geodepresivního koutku. Můj TB  TB5FCNZ má u sebe kačer se dvěma nálezy někdy v říjnu, nikam ho neposunul a zřemě už neloví, na mejly nereaguje ... achjo.

A to má za úkol dorazit na Isle of Sky dřív než TB mojí geokamarádky a už byl i v Turecku a nakonec skončí u jednoho kačera na Zlínsku, achjo.

• 0

#1440 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 8:55

Tak to je klasika, někdo si zkusil v sobotu najít pár keší a v neděli zjistil, že ho to nebaví. Taky jsem o pár coinů takhle přišel.

• 0

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama