Koukám, že blbců je nejen plnej svět, ale že je to i slušnej českej exportní artikl
Geodepresivní koutek III
Publikováno 26 únor 2014 - 12:54
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 26 únor 2014 - 13:17
Koukám, že blbců je nejen plnej svět, ale že je to i slušnej českej exportní artikl
Jenže jsou to neprodejné ležáky a zůstávají nám tady na skladě
Publikováno 26 únor 2014 - 15:19
Honzak a fotrik zachraňují svět! Můžeme na ně být hrdi.
Kam jsi zase strkal ruce?
Publikováno 26 únor 2014 - 15:26
Včera jsem se uvrhla do totál deprese , protože mám v upozorněních zatrhnuto i updated the coordinates, tak mi včera HANSMATT zahltil mail a následně i mobil , ale moje chyba, nemaj mě zajímat blbosti
Publikováno 26 únor 2014 - 18:40
Netradicni umisteni
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 26 únor 2014 - 21:47
Dnesni moje FTF cache: http://coord.info/GC4Z6AY
Owner odloveny 4 krabky. Mikro pod suchou travou "pohozene" pod stromem, vevnitr hilzna 9mm luger, etiketa sundana z piva a taky pivni zatka. Jsem to ja ale vul, proc jsem se nejdriv nepodival alespon na profil ownera! Mohl jsem usetrit cas, taky jsem asi ztratil drahou baterku (snad mi jenom vypadla v aute), vyplytval nejaky ten benzin a pocit kam se ten gc riti...?
Nezbyva, nez si zkusit napravit naladu hned zitra nejakym fajn odlovem, tak snad se povede!
Publikováno 26 únor 2014 - 22:02
I na jihu dnes bylo "veselo" kolem jedné multinky, z které se díky ownerovi vyklubala mysterka. Mladý owner si spletl termity a termíny, naštěstí ti, kterým se nakonec povedl odlov, uvažovali o pár možných chybách a problém mu vysvětlili. Byla jsem ráda, že jsem měla jiné starosti a neupadla tak zbytečně do geodeprese. I když bych se asi spíš zasmála než aby mě taková drobnost rozhodila. Každý si někdy vybíráme své dny.
Publikováno 27 únor 2014 - 11:40
Dneska mám takovou hlavu 22, na diskuzním foru (mimochodem preventivně nefunkčním) magistrátu města Zlína je v pravidlech toto:
Na diskusním fóru odpovídají zaměstnanci Magistrátu města Zlína.
a hned pár řádků níže:
Na stanoviska, názory a komentáře občanů nebudou zaměstnanci reagovat.
Kafka hadra
*
Publikováno 27 únor 2014 - 12:01
Jak prosté, milý Sky, stačí přeložit z "úředničtiny" do češtiny - smysl je asi ten : " Dotazy nám sice položit můžete, na některé možná i odpovíme, ale vaše stanoviska, názory a komentáře nás nezajímají" Pokud tedy poslední část nechci formulovat výstižněji=ostřeji a co tak můžeš se svými názory, komentáři a stanovisky asi udělat.
Publikováno 27 únor 2014 - 13:06
ono to bude něco jako říká Míra Donutil "Ptejte se mě, na co chcete, já na co chci, odpovím"
Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....
Publikováno 27 únor 2014 - 13:22
Vzdit je to zcela jasne...
...odpovi na vsechno, ale musi to byt formulovano jako otazka.
Publikováno 03 březen 2014 - 8:31
Z jednoho logu na jedné nejmenované sérii...
"...U první kešky potkávám pána ve středním věku, opodál má zaparkované auto. Společně se zapíšeme na papír a oba pokračujeme dál. Po pár keších, na kterých se vždy setkáváme, se domluvíme, že každý bude stavět jen na každé druhé a bude zapisovat oba dva. Auto je v tuto chvíli stejně rychlé jako kolo. Pán nadává: „Já vždycky řeknu manželce stop a ona zastaví až o dvacet metrů dál.“
Po dvaceti keších konstatuje, že toto je na něj moc rychlé tempo. Každý se tedy zapisujeme sami a já jejich auto po chvíli předjíždím. U třicáté krabičky kontroluji čas. Je 8:20 a tím pádem jsem první devítinu keší stihl za jednu hodinu. „Všechny kešky bych tedy měl stihnout do půl páté“, pomyslím si.
Během brzkého dopoledne ještě potkávám ještě několik aut s kačery, kteří mě předjíždí. Jedni dokonce berou krabičky a posunují je o jednu dál. Zapisování u nich probíhá totiž za jízdy v autě, takže jejich cesta je daleko rychlejší..."
Asi jsem staromódní, ale i když je to série několika desítek stejných krabiček u cesty, jsem toho názoru, že by je každý měl lovit stejně jako osamělou kešku uprostřed lesů.
Publikováno 03 březen 2014 - 11:47
...tak jsem v pátek rozvezl po Geopivku 30 CWG...
...při včerejší dopolední údržbě a kontrole bylo po keších CWG jen zhruba 15...
...právě jsem se dozvěděl, že včera kolem páté odpolední byly v keších asi 2 CWG...
Tak už se těším na další log typu "vzít na sérii děti, asi bych si brzy zoufal - ani v té large pixle není zhola nic na výměnu".
Publikováno 03 březen 2014 - 13:29
Co CWG, ale já dnes dostal poslední email...
Do jedné keše jsem před časem vložil TBčko, které jsem asi po pul roce vysvobodil z jedné skoro mrtvolky.
Cca následně 10 logů, TBčko tam stále visí.
Všem jsem napsal.
Všichni docela rychle odpověděli.
Nikdo neviděl.
V keši není.
*
Publikováno 03 březen 2014 - 22:23
Já jsem byla převčírem zkontrolovat svoji keš. Že zmizely skoro všechny věci na výměnu co jsem tam před vánoci dala až na 2 drobnosti a nic tam za ně není, to mě tolik nepřekvapilo. Že jsem v keši našla 7 vyměněných CWG z asi 10 původně vložených, to mě překvapilo velmi pozitivně. Ale že mi z keše zmizela mudlokarta, to jsem opravdu valila oči .
Podotýkám, že možnost náhodného nalezení mudlou zejména v zimním období se limitně blíží k nule...
Publikováno 03 březen 2014 - 22:51
Já jsem si razítko vyrobil, ze silikonu, ale skoro ho nepoužívám. Párkrát na eventech, kde je logbook jednorázový, nebo alespoň velký. Ale ještě k mikrovkám a A4. Opravdu mě potěšila poskládaná A4 v Petce na stromě, kde jsem se při logování musel držet snad i ocasem. Nebo motáky ve filmovce ve městě, kde chodí spousta lidí a já to musím nenápadně roztočit, abych našel konec. Nebo motáky v petkách na silně navštěvované cyklostezce, už po týdnu byly potrhané a pomačkané. Vím, že i do mikrovky se dá dát něco jako sešitek. A pokud to uříznu z linkovaného sešitu, většinou to kačeři pochopí a logují do řádků. Ale s tím, že mikro je většinou nouzovka a kde to jde, patří něco většího, naprosto souhlasím.
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů