Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1581 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2014 - 20:52

Tak ji dá každý Holanďan na ignore list, protože je finálka moc daleko, a do Holandska se vydají kolony českých lovců.

• 1

#1582 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2014 - 21:59

Nemá někdo možnost zkusit založit v Holandsku keš jen s českým listingem? A pokud možno mysterku nebo earthku, ať máme navrch  :D

Myslím že stačí, že holandskému ownerovi budou chodit logy psané česky.

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1583 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2014 - 22:18

Ech, copak holandská tradička od Holanďanů, ale co teprve, když člověku před nosem mává holandskou mysterkou krajan z vlastního města (GC4A8P8Heb jij m'n piek gezien), to je pak legrace... :-) Jak je zadání přes youtube, to je pro mě technicko-organizačně porod hrozný,  investovat čas a úsilí do nejisté konverze a ukládání, ale na tuhle si zatím celkem věřím - až budu mít kolem příslušné čtvrti cestu v nějakou šikovnou hodinu, bohdá se snad vzdá na brutál. Šemíku, ne abys ji po přečtení tohohle odstavečku mezitím někam přehazoval! :-) :-) :-)

Ale jak jsem se ráno radoval z vysvobozených TB, teď večer nálada pod psa - před setměním jsem prostřihával další kousek cesty, celkem se postup dařil, v terénu jsem žádné problémy necítil, jenže bohužel, po návratu domů mě zúčastněná packa tak rozbolela, že i na tohle psaní bych se bez analgetika nezmohl. Tedy, v menší míře už to nebylo dobré po víkendu, ale doufal jsem, že několik dní klidu na zotavení postačí. A očividně nestačilo - je to k vzteku a breku, pomyšlení, že nedokážu pro ty tři na tehle měsích chystané keše terén osobně připravit  ale prostě si volky nevolky musím od hrátek se zahradnickými nůžkami a pilkou dát pohov o dost delší, šlachy neukecám. :-(

Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 05 březen 2014 - 22:22

• 0

#1584 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2014 - 6:18

O víkendu jsem byl kontrolovat dvě své kešky. Předposlední kačer tam dal dvě CWG, poslední Peggy's GeoTeam logoval jen datumem a razítkem, CWGčka fuč a nebylo tam ani nic jiného. Napsal jsem tomu geoteamu dva maily, jestli náhodou nezapomněli zalogovat ta dvě CWGčka, ale reakce žádná :-(

• 0

#1585 mikelord

mikelord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 193 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 11:48

tady nekomu nevadi ani to, ze ten bod smrdi dvojnasob :) u tech novejch to clovek pochopi...

http://www.geocachin...nikle-holicky-2

• 0

#1586 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 12:38

Ta earthka by měla výhodu, že nemusíš revírníkovi vysvětlovat, kdo o ni bude pečovat, ale obávám se, že holandskej earthrevírník by ti to hodil na hlavu, že nerozumí listingu. Leda bys ukecal Geowarecze. Co třeba pouze česky psanou multinu s úvodkama v Holandsku a finálkou v Čechách?

Listing u EC musí být primárně v lokálním jazyce. Ale jedna kamarádka holandštinu studovala. Tak by třeba pomohla s překladem  :)

• 0

#1587 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:06

Listing u EC musí být primárně v lokálním jazyce. Ale jedna kamarádka holandštinu studovala. Tak by třeba pomohla s překladem  :)

Jenže pak by ta keš nesplnila účel "pomsta za keše s listingem jen v holandštině v jižních Čechách", jak tu původně byo ve srandě navrženo.

• 0

#1588 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 15:09

ne prostě :D v praze ftf, stf a ttf nemají žádný smysl, i na archivované mysterce, která je o desítky metrů jinde nevydrží ani pár hodin, grrr :)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1589 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 15:23

Nemá někdo možnost zkusit založit v Holandsku keš jen s českým listingem? A pokud možno mysterku nebo earthku, ať máme navrch  :D

Drastak, ne? :)

• 0
:)

#1590 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 21:13

Ach jo tak zase nějakej umělec grabnul můj coin z keše aniž by počkal než ten co ho tam dal tu keš zaloguje a coin tam vloží :(

• 0

#1591 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 7:27

To je lepší varianta, než aby ho tam vložil a už ho nikdo nenašel.

• 0

#1592 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2014 - 7:38

Tak to má určitě pravdu.

• 0

#1593 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 6:34

Ty lidi jsou fakt hovada, někdo mi ukradl moji kešku Khan Palace in Bakhchisaray a přenesl ji z Ukrajiny až do Ruska ....  :wacko:

• 9
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1594 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 6:42

Neskutečný... :o

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1595 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 7:06

Ty lidi jsou fakt hovada, někdo mi ukradl moji kešku Khan Palace in Bakhchisaray a přenesl ji z Ukrajiny až do Ruska ....  :wacko:

Jen počkej, jestli to takhle pude dál, během pár let tohle čeká všechny naše keše. A to bude jen první fáze, pak se začne za geocaching chodit do kriminálu. Tendle vzorec přece už známe.

• 1

#1596 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 8:36

Hele, to byl asi nějaký začátečník co se geocachingu věnuje jen chvilku. Mám pocit, že už jsem o něm slyšel - měl zatím FI jen na nějaké amfoře.

Jen počkej, jestli to takhle pude dál, během pár let tohle čeká všechny naše keše. A to bude jen první fáze, pak se začne za geocaching chodit do kriminálu. Tendle vzorec přece už známe.

Co do kriminálu, mne pořád v noci děsí případ tvých kolegyní co musely vstávat ve čtyři aby stihly ranní modlitbu před nástupem na směnu. To byla panečku perzekuce... Brrr.

Tento příspěvek byl upraven od Dan-Sam: 19 březen 2014 - 8:38

• 1

#1597 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 8:51

Jestli bys mu neměl napsat přes profil :D , jak se občas v médiích předvádí, v čem všem je nejlepší, tak určitě i v GC ;) . Kam se hrabe styl Jonea, když jde krabku rovnou stáhnout "domů". Jen to chlapec nedomyslel se statistikami, mohl mít nalezenou jednu zahraniční.... :ph34r:

Jo, jen ten jeho nick :rolleyes: ?

• 0

#1598 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 9:32

...to jo, hlavně prosím tě, aby ti ji nechtěl donést až domů :ph34r:

• 3

*

#1599 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 11:13

A nebo povinný přechod na Geocaching.ru ! :)

• 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1600 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 11:21

a jen podle Glonassu!!

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

11 uživatel(ů) prochází toto téma