Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#1741 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2014 - 12:26

Začíná mi to připadat jako nějaká moc velká náhoda...

Tak až dostaneš notifikaci na nový TB hotel, tak budeš doma :D! Nebo sleduj aukce sbírek CWG na Aukru. Ale podle tý krabky a logbooku to spíš vidím na první možnost.

• 0

#1742 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2014 - 9:55

Bůh zaplať za naše reviewery, kteří dokáží všechny NA prověřit a i v případě těch neoprávněných na ně zareagovat tak, jak se na reviewery sluší a patří. Jak sleduji situaci na Slovensku, můžu být víc a víc rád, že jsem Čech.

10304967_10201945480870738_3142444677570

• 0

#1743 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2014 - 20:51

Tak jestli je to nějaký magor, který dává NA logy kam ho napadne, tak se nedivím, že ho bude ignorovat.

• 2

#1744 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 7:16

To bude asi honzakova aktivita, ne?

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#1745 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 8:45

Jistě, že je to honzakova aktivita.

Předcházelo tomu viz. přiložený soubor

A zde je keš o kterou se jednalo.

GC4NX96

Vršovi se v tohle případě ani tak moc nedivím.

Přiložené miniatury

• hon.jpg

• 0

#1746 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 10:52

Jak je ta lidská fantazie velkolepá.

Takové množství výhrůžek a slibů všelijakých inzultací (a to některým slovům raději nerozumím, ale musí to být velmi bolestivé) dokáží ti mírumilovní SK boys vyplodit :-D

Strašně mi připomíná tohoto chlapíka:

Girolamo Savonarola
též Hieronymus Savonarola, byl italský náboženský a politický reformátor, fanatický kazatel, dominikánský řeholník, který v letech 1494 - 1498 mocensky ovládl Florencii a přeměnil tuto republiku na přísně teokratický stát.

• 0

*

#1747 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 12:25

Já nějak nejsem schopný myšlenkově probrat, proč někomu vadí, že jsou dvě keše od sebe padesát metrů. Ubližuje to snad někomu?

Znám dvě keše v Čechách, které jsou od sebe asi pět metrů. Jedno je pradávná mysterka, u které asi ani revírníci nemají finální souřadnice. A druhá je tradička, která tam byla přesunuta. A nikoho pokousaného ani s jinou újmou jsem tam neviděl.

• 1

#1748 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 13:20

Jedno se musí Honzákovi nechat: je neskutečně asertivní.

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#1749 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 13:38

Pamatuju si, jak jsem si pročítal pravidla a možnosti konkrétně ke kolizím. Je jasně dané mezi stage, keškama atd mít minimálně 161m. Vyjímka ALE může být revírníkem dána (nevím, jestli je teda v pravidlech), pokud owner se dohodne s ostatními ownery, jestli jim to nevadí.

A po zkušenosti z víkendu: vzdálenost v Německu jedné tradice od finále letterboxu je 25m

• 0

#1750 madbin

madbin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 13:44

Navic v tomto pripade system nehlasi zadnou kolizi, takze Vrso ani zadnou vyjimku udelovat nemusel...

• 0

Martin > Madbin > Voyager Reviewer

#1751 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 13:55

Jedno se musí Honzákovi nechat: je neskutečně asertivní.

Vypadlo ti tam n-.

• 2

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1752 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 14:14

Pamatuju si, jak jsem si pročítal pravidla a možnosti konkrétně ke kolizím. Je jasně dané mezi stage, keškama atd mít minimálně 161m....

Kolize mezi stagemi na jedné keši se nepočítají, i když to jsi asi tak myslel, že?

• 0

#1753 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 18:01

TFTC

Být to u nějaké mé městské kešky (PETky), tak bych to ještě bral. Být to u nějaké mé tradičky, tak to beru ještě také. Ale mysterka, na které jsem pracoval docela dlouho, vyhrál si s listingem i keší by si snad mohla zasloužit trochu lepší logy... :(

• 3

#1754 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 18:42

TFTC

Být to u nějaké mé městské kešky (PETky), tak bych to ještě bral. Být to u nějaké mé tradičky, tak to beru ještě také. Ale mysterka, na které jsem pracoval docela dlouho, vyhrál si s listingem i keší by si snad mohla zasloužit trochu lepší logy... :(

To ti Kulíšku napsali ještě dlouhý log  :) kamarádovi poslali holé nic ... http://www.geocachin...46-8b0f484875bb

• 0

#1755 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 19:01

Už mi také přistálo pár bezeslovných logů či jen smajlík. Dobře, u tradičky u cesty nemohu snad ani očekávat, že mi někdo napíše do logu román. Jen mě prostě mrzí, že někdo není schopný napsat ani jednu větu. Také jsem v začátcích psal jen krátké logy, ale jen u tradiček u cesty (i k nim dnes napíšu pár vět, vždyť to ownerovi udělá větší radost, než jen díky). Nu coč, alespoň mi zvedl náladu log jiný, který keš chválí a kačer přidal i to FP. :)

• 1

#1756 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 19:27

Kulíšku, zamrzí to, ale ber to tak, že logy jsou především vizitka těch, kteří je píší. Kolikrát takový log o dotyčném mnohé vypovídá. 

• 1

#1757 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 19:51

Je pravdou, že logy jsou vizitkou těch, kteří je píší. Jen to u některých keší zamrzí prostě více, něž u jiných.

Ale co, alespoň mi zvedl náladu můj TB, který se mi po procestování severovýchodního pobřeží USA a Izraele zase vrátil do Evropy, a to do Holandska. :)

• 2

#1758 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 19:57

TFTC

Kulíšku, naprosto tě chápu, ale zase vezmi to z druhé strany. To jdeš jako kačer lovit nějakou keš, chceš si přečíst pár předchozích logů, jestli ti něco nenapoví a ejhle, místo několika logů čteš a čteš a čteš "zvědavčí ságu o odlovu tradičky u cesty"..... a pomalu upadáš do deprese a mít tu babu po ruce, asi bys ji zaškrtil.  :D  ;) Dost často píšu dlouhé logy a už jsem byla upozorněna, že tímhle se prokousávat v terénu třeba v Oregonu 450....zase na druhou stranu je pár masochistů, co požadují ještě delší a prý se jimi občas baví místo knížky.

Tak já nevím, ať napíšeš, co napíšeš, vždycky je to pro někoho na depku a někdo má radost. ;)

Canoppy by tě možná mohl varovat, co tě čeká za log, pokud se někdy dotoulám na tvé keše - pár jeho a Žirafčiných jsem odlovila a teď zpytuji svědomí, co jsem jim tam stvořila za logy. Keše mají krásné, takže asi krátké texty to zrovna nebyly. 

• 1

#1759 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 20:42

Mně romány v logu nevadí, ba naopak, vítám je. :D Vzhledem k tomu, že na telefonu je prokousání se delším logem hračka, tak jsem nad touto problematikou ani nikdy nezamyslel, že by to mohlo v GPS vadit.

• 0

#1760 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2014 - 20:47

Kulíšku, zamrzí to, ale ber to tak, že logy jsou především vizitka těch, kteří je píší. Kolikrát takový log o dotyčném mnohé vypovídá. 

To snad neeee ! Tak to to budu muset někdy všechno zeditovat do neutrálních teček :P

• 0

*

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama