Jojo, všema deseti se připojím - jak se zdá, tak nějaký <neslušné slovo><neslušné slovo><hodně neslušné slovo> z Hamster City, WA, se zase nudil či co - od dnešní cca 18. hod. UTC se mi do pošty valí watchlisty a notifikace pod úplně jinými nadpisy než bývaly doposud. Takže vztek a deprese z několika důvodů: K info, které doposud byly v prvních třech slovech předmětu (Kdo Udělal Co) se teď musí člověk prokousávat skorem až na druhý konec řádku. Jednak je to prostě ztráta času, než zrak těch několik vycpávkových slov předtím přejede, druhak si na tom oči zbytečně vykoukávám, za třetí u delších názvů se do konce řádku ani závěr předmětu se Jméno ani nestačí zobrazit, tedy alespoň ne v tom rozlišení, jaké mám nastavené (a věru že si kvůli tomu písmo zmenšovat nebudu, to bych už tuplem pendrek přečetl). Klíčová slova se úplně změnila či zmizela, místo celkem specifického Published tu máme dost nespecifické New, adjektivum které klidně namnoze může figurovat i v názvu keše, taky jména RW, podle kterých si člověk snadno mentálně keš zařadil ke kraji či státu, jsou pryč. Na co jsou mi kilometry, když v mém případě jsou to tucty notifikací rozmístěných po území, aby je vykrývaly, tudíž jsou nějaké ty výchozí souřadnice pro mě nicneříkající náhodné výchozí body a informace o vzdálenosti a směru vůči nim úplně nanic. Každopádně filtry, které jsem měl nastavené na třídění stávajících zpráv kvůli tomu musím překopávat (a to honem, protože jinak se mi do hlavního prostoru schránky za večer nahrne řádově stovka směsných zpráv, jak mám ve sledování téměř všechen +a- provoz na našem území a přilehlém zahraničí. Beztak už nahrnulo, ručně to bude potřeba vidlemi rozkydat do příslušných hromádek... Proč se pořád někdo musí vrtat ve věcech, které fungují a překopávat něco, na co jsem zvyklý. Naprostá bezohlednost a pohrdání časem uživatelů. Hodina či dvě v čudu na bezprostřední řešení a vyvztekání se. Jako že ano. Zlobím, zlobím, zlobím moc! Za tohle jim člověk cpe do chřtánu těch třicet stříbrných? Asi aby si za ně vymýšleli právě takovéhle nanicovatosti. Když pak ani nemá možnost opt-outu z takových novot zpátky k formátu, jaký mu hoví... Hlavně že dodneška nemáme věci, které by byly opravdu užitečné z mého hlediska (pískoviště na tvorbu listingů, vyvolání historických výpisů keší k danému datu, bookmarkování bookmarků atp.) Takže pro zbytek týdne obratem dostala moje kočičí smečka instrukce: Proslídit okolní pole, za každou ulovenou a donesenou křeččí hlavu dostanou dobrý pamlsek a tu pak naloženou v medu dostane Jeremy jako vkusný dárek, věru, že si ho po dnešku zaslouží!