Coin a ezniceny logbook ????? A FTFkar logoval DNF ? Tady neco nehraje.....nepredpokladam fakt, ze by ftfkar nelogoval ftfko kdyz nasel jenom logbook a ne krabku samotnou a taky me zarazi ze by nevzal coin se skryse, ktera je ocividne vymudlena. Skoro mi to prijde jako ze se tam s oinem a logbookem nekdo vratil. Co na to ftfkar ? Nasel to co ty pri kontrole ?
Logbook i geocoin jsou vcelku malé věci. Oba se dostali do místa, na které nebylo z pozice člověka stojícího u stromu vidět. Podle přiloženého náčrtu (chce to trochu představivosti, byla to rychlovka) je ono místo označeno "X". Zjistím si ještě podrobnosti ohledně prvnotního (ne)nálezu, avšak zatím se mi situace jeví takto: coin do skrytého místa zapadl - nebyl přímo v nádobce s logbookem - a logbook samotný tam pohodil zloděj při zjištění, že pár stránek papíru mu bude asi vážně na nic. FTF už našel jen skrýš plnou bordelu (listí, větvičky) a jen ho asi nenapadlo důkladně prohmatat dno. Jdu zjistit více.
"X" - místo, kam není vidět
ovál vpravo dole - pokus o oko
Hlavně, že už mám GC doma, v bezpčí. Při příští navštěvě vísky obhlédnu pár míst, která jsem předtím zavrhl a umístím keš znovu a snad i lépe. Doufám, že si zloděj ta dvě CWG, hračku, malinký kompas jako přívěšek na klíče užije a nádobku s přilepeným popiskem, že se jedná o skrýš pro hru Geocaching vážně užije...
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 06 srpen 2014 - 9:43