dr.vota napsal/a:
k-lord napsal/a:
... ze mas apriori novacky za blbce, kteri nemaji vlastni rozum a kesuji tak, jak to vidi u jinych....
- ne, nemám nováčky za blbce
- ano, většina kešuje tak, jak vidí u jiných (to je dost běžné chování ve všem, přirozený pud)
- vsadil bych se o pivo, že pravidla nikdy nečetla minimálně polovina z nich (natož že je celá zná)
- většina ani neví o geowiki, a nechodí sem na forum
- ale je to už opravdu OT
Ve spoustě věcí souhlasím s Dr.Votou.
Sice spousta lidí se dnes dostává ke geokešingu přes své kamarády, ale stále se ještě někdo určitě dostává i přes doslech někde. A ten dotyčný se opravdu může podobných chováním domnívat, že podle podobného vzoru je takovéto normální.
A proto by bylo dobré, aby se žádné podobné logy a podobné jednání přestalo objevovat.
Stejně tak si myslím, že i v geokešingu platí to, co dříve bylo vtipně shrnuto pod příslovím "kdo nekrade, okrádá rodinu", neboli proč bych to nemohl dělat já takhle, když to ostatní dělají taky tak... I když v pravidlech se píše něco jiného. Tzn., proč by nemohly taky podvádět, když se to děje takhle ve velkém.
Samozřejmě, mně osobně Joneovo jednání nijak neubližuje. Ale to neznamená, že nemůžu říct, že se mi podobné jednání nelíbí.
Joneo: Tvůj příspěvek, který otevřel diskuzi je pěkný, kdybys myslel svá pokání opravdově, určitě bys měl spoustu kladných odkazů, ale podle toho, co jsem mohl číst Tvé letošní logy, tak mi nepřijde, že bys to myslel vážně. Pokud jsi myslel jen to, že nebudeš dávat rovnou FI logy, ale nejdříve napíšeš WN log "autore ozvi se mi" s podobným zněním, jak tu zazněly odkazy, stále mi to přijde jako dost velké obcházení pravidel, které nemá co dělat s tím, co jsi napsal. Pokud je to opravdu tak, jak jsi psal, tak proč neukážeš v čem jsou ty argumenty, které ti tu tví oponenti napsali nepravdivé? Místo toho řekneš, že jsou na tebe tví oponenti jen zasedlí...
Ovšem z toho, co jsem si tu přečetl mi přišlo, že se tu chceš pouze ospravedlnit před ostatními, ale svůj lov jsi zatím nezměnil. Zatím tě osobně neznám, ale z toho co jsem tady četl - z logů atp., bych moc v to pokání nevěřil...