Přejít na obsah

Fotka

Challenge keše - rozumná podmínka

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
399 odpovědí na toto téma

#201 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 13:03

hanska napsal/a:
Mám osobně pocit, že naprostá většina reviewerů se na tu keš příliš nepodívalo a napsali svůj negativní komentář(...)

Možná rewírníci po tom všem dohadování prostě jen ztratili chuť se Tvou výzvou zabývat.
Představ si učitele, kterého pořád vytáčí protivný žáček tím, že kantora neustále přede všemi upozorňuje na chyby a žaluje na spolužáky. Autoritu si tím asi moc nenakloní.
Dehonestujícími poznámkami typu...

Také asi nemají příliš povědomí o geografii ČR, což bych u reviewrů očekával.

... se snadno dostaneš do pozice takového "oblíbeného" školáka. Pak se není co divit, když rewírníci při nějaké pochybnosti nebudou blíž zkoumat, že tvoje výzva není jen horský "extrém", ale i "důchodcovské" kopečky jako Bacín, Studený vrch, Klíč nebo Křemešník.
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#202 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 13:12

dr.vota napsal/a:

To je pořád dokola a dokola...
Vidím 2 problémy:
1) ani ty sám jsi nesplnil (a ani se splnění neblížíš) svoje nároky, abys dokázal, že to je přiměřeně splnitelné (jako že jsou přehnané, ne že ne)

Tak teď čekám, že hodíš NA log na výzvu Czech regions, zakladatel této keše nemá splněno hned ve 3 ze 14 krajů a to více jak rok po její publikaci! Přehnané jsou pro tebe a podobný typ kačerů, kterým jde jen o množství co nejsnadněji získaných bodů - při této výzvě si s tímto typem keší nevystačíš! Pro ty, kdo chodí rádi a často po horách přehnané nejsou (i když je nemají splněny hned, bude to pro mnohé z nich určitě snadněji realizovatelná výzva než mít splněnu např. výzvu Czech regions či vyplněnou D/T tabulku).
  • 0

#203 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 13:38

PaWcz napsal/a:
Možná rewírníci po tom všem dohadování prostě jen ztratili chuť se Tvou výzvou zabývat.
Představ si učitele, kterého pořád vytáčí protivný žáček tím, že kantora neustále přede všemi upozorňuje na chyby a žaluje na spolužáky. Autoritu si tím asi moc nenakloní.
Dehonestujícími poznámkami typu...

Také asi nemají příliš povědomí o geografii ČR, což bych u reviewrů očekával.

... se snadno dostaneš do pozice takového "oblíbeného" školáka. Pak se není co divit, když rewírníci při nějaké pochybnosti nebudou blíž zkoumat, že tvoje výzva není jen horský "extrém", ale i "důchodcovské" kopečky jako Bacín, Studený vrch, Klíč nebo Křemešník.

Ony mé poznámky přišly až poté, co jsem je požádal o sdělení jejich názoru a po několika reakcích, že i při podmínce 10 vrcholů ji za rok nalezenou max. 2 jedinci. Seznam vrcholů i s uvedenými nadmořskými výškami seřazen právě dle nadmořské výšky je uveden přímo v listingu! A pokud se po jeho shlédnutí reviewer domnívá, že kopečky kolem 800 - 1000 m (těch je tam několik desítek) patří mezi vůbec nejvyšší vrcholy obou států vůbec, tak to může znamenat dvě věci: reviewer se vůbec nenamáhal si byť i jen zběžně prohlédnout listing či horší varianta - nemá vůbec páru o tom, jak vysoké hory v ČR a na Slovensku vůbec jsou! Nemluvě o tom, že i mnohé z vyšších vrcholů jsou snadno dostupné - např. Praděd, Ještěd, Sněžka, Velký Kriváň, Ďumbier, Velká Rača atd.).
  • 0

#204 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 13:43

ne, neprijde to prehnane jen lidem, o kterych se s depektem vyjadrujes. i mne prijde 50ka ulitla. (a jen pro poradek- DT tabulku mam vyplnenou skoro dvakrat, T5 kesi 200 a nalezu za 8 let jen 3000, takze do tve omezene mnoziny gaucak a honibod nejspis nepatrim :))
  • 0

#205 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 13:51

hanska napsal/a:

dr.vota napsal/a:

Vidím 2 problémy:
1) ani ty sám jsi nesplnil (a ani se splnění neblížíš) svoje nároky, abys dokázal, že to je přiměřeně splnitelné (jako že jsou přehnané, ne že ne)

Tak teď čekám, že hodíš NA log na výzvu Czech regions, zakladatel této keše nemá splněno hned ve 3 ze 14 krajů a to více jak rok po její publikaci! Přehnané jsou pro tebe a podobný typ kačerů, kterým jde jen o množství co nejsnadněji získaných bodů - ....

víš co, ty /autocensored/, nejdřív si zjisti, koho pomlouváš...kdybych lovil "nejsnadnější body", asi bych to dělal jinak

Odpovídej na otázky, a neukazuj na jiné - ukaž co ty sám!

...to nemá cenu, já to věděl, že je zbytečné to psát...
  • 0

#206 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 14:21

dr.vota napsal/a:

hanska napsal/a:

dr.vota napsal/a:

Vidím 2 problémy:

Tak teď čekám, že hodíš NA log na výzvu Czech regions, zakladatel této keše nemá splněno hned ve 3 ze 14 krajů a to více jak rok po její publikaci! Přehnané jsou pro tebe a podobný typ kačerů, kterým jde jen o množství co nejsnadněji získaných bodů - ....

víš co, ty /autocensored/, nejdřív si zjisti, koho pomlouváš...kdybych lovil "nejsnadnější body", asi bych to dělal jinak

Aha, takže když je to někdo tobě milý, tak nemusí challenge keš splnit, někdo jiný ji ale splnit musí - no zajímavé stejně jako tvůj profil, po jeho shlédnutí je mi jasné, proč jsi tak vehementně proti této výzvě - sám ji nemáš šanci splnit ani za 5 let!
  • 0

#207 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 14:33

Tak jsem se chtěl napsat, jaká je škoda, že z původního záměru (XX keší na nejvyšších vrholcích všech geomorfologických okrsků) vypadly kopečky pod 800 metrů, neb tím padá spousta krásných kopců. Chtěl jsem i zopakovat, že byť by mi přišlo rozumější číslo někde kolem 30-35 keší, i 50 kopcovek bych považoval za splnitelnější výzvu, než mít vyplněnou tabulku D/T, takže ta reálnost je čistě individuální. A i kdyby cache ročně odlovilo pět a půl kačera, ničemu to nevadí, však takových kešek je dost a často se s nimi pojí ty nejhezčí zážitky. Jenže ty zase místo věcné obhajoby svého nápadu jen střílíš po těch, co ti oponují. Takhle to nemá budoucnost...ani za 5 let:@
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#208 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 15:01

hanska napsal/a:
...
Aha, takže když je to někdo tobě milý, tak nemusí challenge keš splnit, někdo jiný ji ale splnit musí - no zajímavé stejně jako tvůj profil, po jeho shlédnutí je mi jasné, proč jsi tak vehementně proti této výzvě - sám ji nemáš šanci splnit ani za 5 let!

poslyš, ta tvoje výzva je mi upřímně u...ukradená, já se s tebou pak nehodlám dohadovat, jestli nějakou keš "uznáš" nebo ne. Jestli bude na mapě jedna keš navíc, je mi taky úplně u... B)
Tímhle stylem si klidně komunikuj dál, akorát se nediv, že ti to nechce schválit ani Groundspeak, natož revívři, do kterých se soustavně navážíš. A já se jim ani nedivím. Spíš se divím, že se s tebou ještě baví.
Tvůj boj.
(a sorry, že se ti někdo snažil pomoct a poradit - byla to chyba)
  • 0

#209 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 277 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 15:10

hanska napsal/a:

dr.vota napsal/a:

hanska napsal/a:

dr.vota napsal/a:

Vidím 2 problémy:

• 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#210 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 15:49

PaWcz napsal/a:
Tak jsem se chtěl napsat, jaká je škoda, že z původního záměru (XX keší na nejvyšších vrholcích všech geomorfologických okrsků) vypadly kopečky pod 800 metrů, neb tím padá spousta krásných kopců. Chtěl jsem i zopakovat, že byť by mi přišlo rozumější číslo někde kolem 30-35 keší, i 50 kopcovek bych považoval za splnitelnější výzvu, než mít vyplněnou tabulku D/T, takže ta reálnost je čistě individuální. A i kdyby cache ročně odlovilo pět a půl kačera, ničemu to nevadí, však takových kešek je dost a často se s nimi pojí ty nejhezčí zážitky.
Jenže ty zase místo věcné obhajoby svého nápadu jen střílíš po těch, co ti oponují. Takhle to nemá budoucnost...ani za 5 let:@

Tak s Vrsem to tak za 5 let dospěje k nějakému jeho jasnému vyjádření, když čeká na názor všech reviewerů, jen nenapsal, zda všech působících kdekoli na Zemi nebo mu postačí jen Evropa.
  • 0

#211 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 17:20

Tak dlouho jsi nadával na všechny RW a neustále je jenom urážel, až se konečně stalo to, co bylo nevyhnutelné. Odmítají ti publikovat keše, protože moc dobře ví, co by z toho zase vzniklo, jenom bordel v lozích a další útoky. Začni sekat latinu, osobně se omluv všem, kterým jsi neoprávněně nadával, sklop uši, začni se slušně chovat na eventech i na fóru a nebuď tak agresivní. Když budeš tohle provozovat několik let, možná tě zase ostatní budou brát za normálního kačera a ne za hulváta bez vychování, jakým jsi dnes.
  • 0

#212 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 7:04

Keš je stále v přípravě, už cca 2 měsíce čekám na jakékoli vyjádření reviewera, urgoval jsem to i přes groundspeak, odpověď zněla, že věří, že reviewer má pravdu...
  • 0

#213 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 7:20

tak jo, díky za zprávu.
  • 0
.

#214 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 18:50

Vršo se probudl ze zimního spánku e keška je konečně publikována. GC46N3B. Nakonec po vás keška vyžaduje méně nálezů (40) z většího počtu keší, ale nutnost nalézt 20 keší v 8 celcích v ČR + 20 keší v 8 celcích na Slovensku, ovšem některé keše jsou uznatelné jak pro ČR, tak i pro Slovensku (ovšem samozřejmě jen jednou). Pokud ví někdo o nějaké kešce na uvedeném vrcholu, která není uvedena v listingu, tak budu vděčen za soukromou zprávu, případně ji uvést i zde.
  • 0

#215 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 20:24

Koukám, že honzak83 / hanska houby vydrží a hned maže logy. Takže kdo z vás nestihl (na WL je asi jen 10 lidí) tak zde je kopie ;)
  • 0

#216 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 20:28

KaMo_cz napsal/a:
Koukám, že honzak83 / hanska houby vydrží a hned maže logy. Takže kdo z vás nestihl (na WL je asi jen 10 lidí) tak zde je kopie ;)

Měl by sis dostudovat pravidla, logy totiž nemají obsahovat vulgarity, což ten tvůj obsahoval. Ono i kritiku lze napsat slušně, ale to asi nedokážeš...
  • 0

#217 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 20:33

Mám se dohodit i mail, co následoval deletion notice? To bysme se teprv pobavili.
  • 0

#218 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 21:48

KaMo_cz napsal/a:
Mám se dohodit i mail, co následoval deletion notice? To bysme se teprv pobavili.

Jednou byla vyzva schvalena, tak se to musi akceptovat. Nevim, proc maji nekteri jedinci stale potrebu psat nesmyslne WN logy. Ten tvuj bych ti, KaMo, smazal okamzite taky. To se na me nezlob, ale takove logy na gc.com nepatri, at ta vyzva ma smysl nebo ne.
  • 0

#219 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 22:25

hanska napsal/a:
Vršo se probudl ze zimního spánku e keška je konečně publikována. GC46N3B. Nakonec po vás keška vyžaduje méně nálezů (40) z většího počtu keší, ale nutnost nalézt 20 keší v 8 celcích v ČR + 20 keší v 8 celcích na Slovensku...

No, musím pochvalně říct, že tahle výzva se přesně trefila do mojí chuti, v gmf. členění a jeho popularizaci se tuze rád nimrám. Ovšem prakticky jen pro Česko. Slovenskou část členění jsem naposledy sypal z rukávu za školních let a od té doby už přece jen hodně vody ve Vltavě i Váhu uplynulo... Znamenám si, že budu muset na lovení v SR do budoucna trochu přitlačit, zatím bych měl onu polovinu výzvy těžce zanedbanou.
  • 0

#220 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 22:35

k-lord napsal/a:
Jednou byla vyzva schvalena, tak se to musi akceptovat. Nevim, proc maji nekteri jedinci stale potrebu psat nesmyslne WN logy. Ten tvuj bych ti, KaMo, smazal okamzite taky. To se na me nezlob, ale takove logy na gc.com nepatri, at ta vyzva ma smysl nebo ne.

No a jsme u toho. Podle našich pravidel by to neprošlo, tak to šoupnul na Slovensko, kde to není ještě sešněrovaný.
O nápaditosti a lovitelnosti (hlavně ze slovenské strany) nemá cenu diskutovat, zdejší debata je snad dostatečně dlouhá a WN od Rizmani srozumitelný.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama