Ahoj, já si myslím, že problém u téhle konkrétní honzakovy kešky je asi ještě trochu jinde.
Obyčejně platí, že při splnění podmínky se loguje, ať už je podmínka u challenge jakákoliv a jakkoliv náročná nebo nenáročná. Netvrdím, že žádná vícekriteriová challenge neexistuje, ale většina včetně těch tisícovek nebo gorolské výzvy je tuším nastavena jednoduše na jedno kritérium - splňuje/nesplňuje.
Honzak to ale má postavené tak, že je třeba splnit podmínku A a zároveň podmínku B a C a D a E. To už mi přijde lehce překombinované. Mám z toho pocit, že kdyby podmínka byla jen jedna, nebyl by s tím až takový problém (já bych ho při schvalování neměl, jakkoliv jsme s honzakem "přátelé"
) To znamená, že část výtek ke složitosti vnímám spíše tímto směrem (a to musím uznat, že míra podmínkovosti se už oproti první verzi už snížila snad o 90%, to co tam bylo původně byla pořádná šílenost, kterou jsem si musel několikrát přečíst, abych to vůbec pochopil). Jistě mi můžete argumentovat například keškou Hanacka vezva
http://coord.info/GC42NAY, kterou jsem osobně publikoval, tam je to skutečně postaveno na více kritériích, ale je tam systém bingo, tzn. můžu si vybrat, co budu plnit a co ne. Takže jako přidaná hodnota navíc je to ještě zábava. A takto podaných challenge je určitě spousta. Myslím si, že kdyby to honzak měl postaveno na jednom kriteriu a bylo by to třeba místo 75 kešek já nevím, 40 nebo 50, určitě by si ve schvalovacím procesu pomohl.
Takto mi to opravdu připadá jak píše sovidoupe. Co nejvíc podmínek, co nejvíc složitostí, aby to pokud možno nikdo nenašel a zkušenosti s obnovováním honzakem smazaných logů mám taky docela slušné
takže musím souhlasit i z touto částí sovodoupěcího příspěvku.
Kdybych to měl zrekapitulovat - po zkušenostech se mnou na jiných keškách to honzak s challenge zkoušel dvakrát v Polsku, kde neuspěl, a to ani s dovoláním na GS. Teď tedy podruhé odmítnutý na Slovensku, ani apely na české RW, aby se ke kešce vyjádřili, nevedou k úspěchu. Takže zlý už není jenom ten Moravian. Co bude dál? Maďarsko...?
Já nevím, Honzo, podle mě, pokud tu kešku chceš nechat publikovat, bylo by nejschůdnější jít cestou kompromisu a podmínky zjednodušit. I tak není úplně jednoduché nasbírat třeba 40 vrcholovek v rámci Československa. Přidávat k tomu další podmínky, že ty vrcholy musí být takové nebo makové je podle mě zbytečné. Kdyby to bylo jednopodmínkové, myslím, že by to mělo velkou šanci na publikaci (ačkoliv já už neschvaluju, tak do toho vlastně nemám už co kecat
) Lidi si to postupně vyloví, někteří cíleně, jiní k tomu prostě dojdou časem mimoděk, plnynule, na pohodu. Ber to jenom jako radu od reviewera důchodce, nic víc nic míň.