Mám u GE Money bank studentský účet, jsem s ní spokojená, ale studentský účet bude brzy končit.. Tak bych si u nich chtěla založit Genius Gratis.. Jedinou "drobnou" podmínkou je, že spolu se mnou si ho musejí založit ještě dva lidi, kteří klienty téhle banky zatím nejsou.
Protože sem chodí hodně lidí, chtěla bych se zeptat, jetli tu není někdo, kdo by měl o ten účet taky zájem. Dohodli bychom se spolu a vytvořili tu potřebnou tříčlennou skupinku.

Odkaz na jejich stránky, kde je účet popsaný, je tady: https://www.gemoney....enius?g4#gratis
Stručně: základem je zdarma vedení účtu, internetové bankovnictví a bankovnictví přes telefon.. dál pak
Vklady a výběry hotovosti z účtu na pobočkách GE Money Bank
Výběry z bankomatů GE Money Bank v ČR
Zadání, změny a zrušení trvalého příkazu nebo inkasa včetně SIPO na pobočce GE Money Bank
Jedenkrát měsíčně výpis z účtu elektronicky nebo poštou
Všechny odchozí transakce zadané elektronicky a všechny příchozí platby v rámci tuzemského platebního styku
Jednorázové platební příkazy na pobočce a další ...
Platební kartu je možné vybrat MasterCard Standard nebo Maestro, dál je možné zřídit kartu pro platby na internetu, bezkontaktní platby a další vychytávky, do jejichž tajů jsem zatím nepronikla..

V bance jsem se ptala na podmínky a snad tam opravdu žádný háček není... Brácha ho už nějakou dobu má a žádné skryté poplatky za cokoli neobjevil.. Taky mi bylo řečeno, že není podstatné, nakolik budou dotyční ten účet využívat a podobně.. Možná to měl být návod, že mám škemrat u příbuzných, aby si zřídili účet, který pak zruší.. Ale to beru až jako tu úplně nejzašší variantu..