Přejít na obsah

Fotka

Genius Gratis - zájemci? (GE Money Bank)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
7 odpovědí na toto téma

#1 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 12:02

Zakládám asi trochu netradiční téma, ale budiž...

Mám u GE Money bank studentský účet, jsem s ní spokojená, ale studentský účet bude brzy končit.. Tak bych si u nich chtěla založit Genius Gratis.. Jedinou "drobnou" podmínkou je, že spolu se mnou si ho musejí založit ještě dva lidi, kteří klienty téhle banky zatím nejsou.

Protože sem chodí hodně lidí, chtěla bych se zeptat, jetli tu není někdo, kdo by měl o ten účet taky zájem. Dohodli bychom se spolu a vytvořili tu potřebnou tříčlennou skupinku. :)

Odkaz na jejich stránky, kde je účet popsaný, je tady: https://www.gemoney....enius?g4#gratis

Stručně: základem je zdarma vedení účtu, internetové bankovnictví a bankovnictví přes telefon.. dál pak
Vklady a výběry hotovosti z účtu na pobočkách GE Money Bank
Výběry z bankomatů GE Money Bank v ČR
Zadání, změny a zrušení trvalého příkazu nebo inkasa včetně SIPO na pobočce GE Money Bank
Jedenkrát měsíčně výpis z účtu elektronicky nebo poštou
Všechny odchozí transakce zadané elektronicky a všechny příchozí platby v rámci tuzemského platebního styku
Jednorázové platební příkazy na pobočce a další ...

Platební kartu je možné vybrat MasterCard Standard nebo Maestro, dál je možné zřídit kartu pro platby na internetu, bezkontaktní platby a další vychytávky, do jejichž tajů jsem zatím nepronikla.. :)

V bance jsem se ptala na podmínky a snad tam opravdu žádný háček není... Brácha ho už nějakou dobu má a žádné skryté poplatky za cokoli neobjevil.. Taky mi bylo řečeno, že není podstatné, nakolik budou dotyční ten účet využívat a podobně.. Možná to měl být návod, že mám škemrat u příbuzných, aby si zřídili účet, který pak zruší.. Ale to beru až jako tu úplně nejzašší variantu.. :)
  • 0

#2 VXP

VXP

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 13:58

Proboha k cemu? zkus si nastudovat ostatni banky ktery jsou zdarma i bez techto saskaren a uvidis, ze si urcite vyberes... FIO, ZUNO, mBank...
  • 0

#3 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 14:03

Citace

VXP napsal/a:
Proboha k cemu?

zkus si nastudovat ostatni banky ktery jsou zdarma i bez techto saskaren a uvidis, ze si urcite vyberes... FIO, ZUNO, mBank...

Tak takové mám nejradši... :@

Vím, co chci, vím, proč to chci... a dávám sem poptávku.. tak proč to někdo, kdo o tom nic neví a nemá zájem, musí za každou cenu komentovat?
  • 0

#4 Jabar Team

Jabar Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 14:14

No na mě to podle jejich podmínek na webu působí spíše tak, že pokud přivedeš další 2 lidi budeš mít ten účet zadarmo pouze Ty. Aby získali účet zdarma i Tví 2 "následovníci", museli by také přivést další dva, atd. Takže trochu něco jiného, než jak to zde prezentuješ...;)
  • 0

#5 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 14:25

ne.. ten účet mají zdarma všichni tři za stejných podmínek..
  • 0

#6 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 14:33

Jako majitel tohoto účtu musím dát zapravdu Obludky oo77. Učet mají zdarma všichni nově příchozí, kteří se prokáží "heslem" které má zakladatel a utvoří tak skupinu. Ty osoby nemusí být nutně jen dvě, ale mám pocit že jich může být až 10.. ale nevím jak by to bylo, kdyby ti Tvojí "spoluzakladatelé" třeba po dvou měsících odešli.
  • 0

#7 JohnyFK

JohnyFK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 14:35

Citace

Obludky oo77 napsal/a:

... ale jen pokud oni přivedou další dva, jinak to zadarmo mít nebudou ;)

(aplikuj na ně podmínky který aplikuješ na sebe)
  • 0

#8 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2013 - 14:36

Citace

JohnyFK napsal/a:

Citace

Obludky oo77 napsal/a:

... ale jen pokud oni přivedou další dva, jinak to zadarmo mít nebudou ;)

(aplikuj na ně podmínky který aplikuješ na sebe)

ne.. pokud přijde tříčlenná skupina, z níž dva budou noví klienti, budou to mít zdarma všichni tři.. nikoho dalšího nikdo přivést nemusí.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama