verze 3.0.1 na araratu!
Checker - klikatko na overeni souradnic
Publikováno 01 květen 2021 - 18:57
Publikováno 02 květen 2021 - 19:07
@gord: lze v Combine nejak eskejpovat pajpu? evidentně se moc nekamarádí s "||" v SQL od @tarmara
Bohuzel to ted nama moznost zkouset nebo zkoumat (a nevim, kdy ji mit budu). Co ulozit SQL do souboru a ten pouzit v prislusnem prikazu misto zadani SQL primo jako string?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 srpen 2022 - 7:31
Začal jsem používat script Checker. Ověření funguje super. U ikony finalky mám pořád jen červené F s lupou, výrazné modré přeškrtnutí nebo jen červené F s lupou. Nedokážu zobrazit červené F se zelenou skobičkou, že ověření bylo úspěšné. V checker.ini jsem nastavil correct=Ověřeno a zapnul plugin (CHECK_STATUS=1). Ani do poznámky v Final waipointu se nic nezapíše. I v editoru sloupců jsem nastavil vizualizační script FinalWP.ggv.pas.
Můžete někdo poradit co dělám špatně?
Díky
Publikováno 31 srpen 2022 - 5:14
Napojeni FinalWP na Checker je snad od zacatku Checkeru nebo FinalWP (nevim, co bylo driv).
Staci spravne nastavit parametry pluginu (budto spravcem pluginu nebo primo v config.pas).
CHECK_STATUS='1'; (povoluje zobrazeni ikony v zavislosti na Checkeru)
CHECK_OK='Overeno'; (text, ktery nastavuje Checker do komentare WP pri uspesnem overeni, viz jeho konfigurace)
CHECK_ERR='ChybaOvereni'; (text, ktery nastavuje Checker do komentare WP pri chybe overeni, viz jeho konfigurace)
Odpovidajici hodnoty v Checker.ini mam takto:
answer=1
correct=Overeno
incorrect=ChybaOvereni
(A uprimne reknu, ze si nejsem jisty, jak se plugin popere s nabodenicky v tom textu Ověřeno, tak bych to napred zkusil bez nich.)
Tento příspěvek byl upraven od gord: 31 srpen 2022 - 5:18
GeoGet:
Publikováno 31 srpen 2022 - 7:40
Napojeni FinalWP na Checker je snad od zacatku Checkeru nebo FinalWP (nevim, co bylo driv).
Dodával jsi to tam s poslední verzí 1.7
Bude pracovat i v případě že incorrect= je prázdný ? Já chybu ověření nezaznamenávám
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 31 srpen 2022 - 7:43
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 31 srpen 2022 - 9:31
Vyzkouším rady a dám zprávu jak to funguje Díky
Publikováno 31 srpen 2022 - 9:42
Vše funguje jak má. Díky moc
Diakritiku jsem nezkoušel, není potřeba
Publikováno 31 srpen 2022 - 16:34
jsem rád, že se to vyřešilo - já ani netušil, že FinalWP nějak spolupracuje s Checkerem
Já to řeším vlastním GGV skriptem co mi v závislosti na stavu ověření dělá u FWP barevné vlaječky (stejně jako se mi pak zobrazují v Garminu).
Publikováno 19 březen 2024 - 1:40
Aha, takze asi puvodne mysterka s overovatkem se zmenila na multinu a to overovatko ji zustalo (i kdyz souradnice uz mohou byt uplne jinde). Tak jestli je to takto, tak me to u GS zase tak moc neprekvapuje. ;-)
Vracím se k dávné diskusi... Ano, je to tak. Ověřil jsem si to u autora jedné nové brněnské multiny kde mi Checker v GG ověřil souřadnice. Skutečně to měl původně jako mysterku a až dodatečně to změnil na multinu. Solution Checker tam skrytě zůstal.
Publikováno 17 listopad 2024 - 17:33
Dneska při řešení nějakých mysterek jsem narazil na drobný problém - v listingu je odkaz na certitude, kde se ověřuje indicie a z ní se pak počítají finální souřadnice, které se ověřují integrovaným ověřovátkem. A když jsem si keš uložil do GeoGetu a chtěl jsem si jí ověřit, že jsem v opisování neudělal nějakou chybu, tak Checker se jí primárně snažil ověřit přes tu certitude, což se samozřejmě nepovedlo. Tak jsem chtěl navrhnout, jestli by to integrované ověřovátko nemohlo mít přednost, před ověřovátkem v listingu uvedeném ownerem.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 18 listopad 2024 - 11:29
Ono by bylo lepší kdyby se integronamý ověřovač bral jako každý jiný a v případě že jich je tam více tak by se také uvedl v nabídce alternativ. Ale docela chápu že se do toho autorovi nechce, protože způsob použití je tam úplně jiný
Publikováno 19 listopad 2024 - 13:39
Ale ten GS overovac vubec neni v datech te kese uveden. Takze moc neni jak prijit na to, ze tam je.
Mne vic vadi, ze od te doby, co nektera overovatka pouzivaji Captchu, na ni overovatko vytuhne a nejde pouzit.
GeoGet:
Publikováno 19 listopad 2024 - 15:55
No já si nemyslím, že za to může captcha, na mě to spíš dělá dojem, že se tam někde dole mimo viditelný výřez objeví okno se souhlasem použití cookies a to nejde přes ten Autoit odsouhlasit a proto to vypadá, že to vytuhlo.
A co se týče toho integrovanýho ověřovátka, tak nějak se musí poznat, že tam je, když u kešek, kde je jen ten, tak to ověřování funguje.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 19 listopad 2024 - 19:34
Ale ten GS overovac vubec neni v datech te kese uveden. Takze moc neni jak prijit na to, ze tam je.
Mne vic vadi, ze od te doby, co nektera overovatka pouzivaji Captchu, na ni overovatko vytuhne a nejde pouzit.
Gorde, mám dojem že GS automaticky nastavuje atribut ověřovače, takže by to s nějakým programátorským úsilím šlo vydekodovat.
Publikováno 19 listopad 2024 - 19:36
No já si nemyslím, že za to může captcha, na mě to spíš dělá dojem, že se tam někde dole mimo viditelný výřez objeví okno se souhlasem použití cookies a to nejde přes ten Autoit odsouhlasit a proto to vypadá, že to vytuhlo.
A co se týče toho integrovanýho ověřovátka, tak nějak se musí poznat, že tam je, když u kešek, kde je jen ten, tak to ověřování funguje.
Pokud vím, tak je spíše problém s použitým enginem který nezvládá vše co je v současnosti potřeba (mám dojem že je to ze starého Exploreru)
Publikováno Včera, 6:14
Microm uz to ma pry nejak pripravene na novy engin, ale jeste to nepublikoval.
Nevim, jestli integrovane overovatko poznava nebo ne (nezkoumal jsem zdrojak a nemam tu potrebu), ale neni problem zkusit funkci zavolat a podle chyby se muze dal rozhodnout, zda jsou souradnice spatne nebo overovatko pro kesku zavolat nejde.
GeoGet:
Publikováno Včera, 11:51
No a mě jde o to, aby se nejdřív zkusilo to integrované ověřovátko a teprve potom se v listingu hledalo nějaké další, když to integrované nebude fungovat.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů