TOPO CZECH pro 2013
Publikováno 03 May 2013 - 8:17
Publikováno 03 May 2013 - 8:21
Publikováno 03 May 2013 - 11:00
Publikováno 03 May 2013 - 20:26
Publikováno 03 May 2013 - 20:33
Publikováno 03 May 2013 - 20:39
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 May 2013 - 20:58
Publikováno 03 May 2013 - 22:19
Publikováno 04 May 2013 - 9:24
cz7pka napsal/a:
Pánové, proč je národním sportem Čechů odpovídat na věci na které se člověk neptá. Pokud na odpověď na kterou se někdo zeptá nevím, tak neodpovídám. Používám mapy které umí routovat po tur trasách a jsem rád že i když je mapa amatérská tak funguje. Bohužel spousta tras v těch mapách není. Proto bych uvítal když už ty topo mapy sou, a trasy tam sou zaznačené, aby to uměli.
Ale ty jsi se na nic neptal a ja na nic neodpovidal. Jen jsem se podivoval nad tim, ze chces navigovat po trase, ktera na mape vede jinudy nez v terenu, a to v nmoha pripadech dost mimo a nerealne.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 04 May 2013 - 17:30
Publikováno 04 May 2013 - 18:37
rumcajs_tr napsal/a:
No já myslím, že se ptal na to, odkud máte info, že budou mapy umět routovat po turistických značkách a místo toho se dozvěděl, proč je to nanic a proč to nepotřebuje :-)
Tož asi tak...
Jinak když už je tu diskuse o použitelnosti routování, tak třeba já bych to hodně využil když plánuji výlet (často po značce) a chci vědět, jak bude dlouhý (kolik km)... jasně že když budu v přírodě, nebudu čumět do navigace, ale po okolí :-)
Je krásné jak se můj původní dotaz na vydání mapy zvrhnul úplně jinam.
K routování po turistických trasách: Značení tur. tras provádí a do svých map zakresluuje Klub českých turistů a ten moc nekamarádí s výrobcem TOPO map (otázka prodeje turistických map). Navíc mám mnoho zkušeností, že se trasy značených tras často mění jak je popsáno již výše.
Zdravím všechny.
Publikováno 05 May 2013 - 8:11
* routování v terénu po tur. trasách je opravdu kravina, kterou nemá cenu rozepisovat.
* ale pokud někdo chce "routování" z důvodu plánování výletu, jak zde bylo psáno. Tak mohu doporučit cyklotrasy. Mám je už několik let, SW se stále vyvíjí, mapové oblasti aktualizují (nebo si je můžete sami zeditovat)
Publikováno 30 May 2013 - 14:39
valpek napsal/a:
Zdravím.
Nevíte někdo zda je již v prodeji TOPO Czech pro 2013? Vždy nějak v tuhle dobu byla nová mapa k dispozici.
Ahoj. Tak už by měla být v prodeji. Jsem zvědav jestli tedy bude routovat po stezkách nebo ne.
Zde je odkaz : http://www.profizona...isticka-mapa-cr
Tak jsem koukal na stránky Garminu, a oni ji ještě v prodeji nemají. Tak nevím kde prodejce mapu vzal. Poslal jsem dotaz tak snad opdoví.
Publikováno 31 May 2013 - 12:31
MTB + Oregon 450 + Nokia N8 s HandyGC
Publikováno 31 May 2013 - 16:09
Publikováno 31 May 2013 - 18:21
A to já zase chápu...vychcanost eshopu, objednejte, čekejte.GARMIN OC Letňany napsal/a:
na to se nedá nereagovat :-) Topo PRO 2013 ještě není hotová takže moc nechápu ten odkaz :-D Jinak pravda je, že routing na turistické značení bude..
Zn: AAAmamevsecko.cz, dávám na blacklist.
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 31 May 2013 - 21:26
no oni ty ceny jsou asi tri nebo ctyri,caradoc napsal/a:
mě docela děsí ta cena, ta je značně nepříjemná,...
jedna je pokud mas topo pro a chces aktualizovat na topo pro (byvala 690,-)
druha je kdyz mat topo (nepro) a chces aktualizovat na topo pro
a treti je pokud tu mapu zatim vubec nemas, pak je to skoro tech 5000,-
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů