mr3ska napsal/a:
Jenze me to i v aute vedlo spravne jak jsem tu psal. To, ze nejezdim po dalnicich apod, to je jina.
Pokud dostanes nastroj na tvorbu mapy, ktery tu tvorbu obou routingu nepodporuje (coz se evidentne deje, kdyz je to tak nejen v CR) a ke kteremu ti tutove nikdo neda zdrojak, upravis si ho jo?
Vyjadreni Garminu je takove, ze turisticky routing je uprednostneny pred automobilovym... To uz tu taky padlo. Proto je to tak jak to je, takze si evidentne nikdo nemyslel, ze je to "bude pro auto fungovat" tak jako doposud.
Uprednostneny neznamena, ze funkce budou pomichany. Jak to, ze ze silnice to najednou skoci na polnacku a pak o kus dal zase na silnici? A to v profilu s nastavenim "prichytavat na silnici".
To, ze te to jednou navigovalo spravne, je mozne. Nicmene zde byla rada prikladu, kdy tomu tak prokazatelne neni. Zadej si navigaci z Vyskocilovy ulice v Praze do Mnisku pod Brdy. Pojedes pres Vrane nad Vltavou. To rozhodne neni ani priblizne idealni trasa. A to ani pro pesaka - pokud bys snad tak chapal tu preferenci.
Nechtel jsem se do teto nesmyslne debaty zapojovat, ale logika nekterych prispevatelu mne prinutila reagovat. Uz to neudelam. Pokud nekdo neni ochoten akceptovat argumenty protistrany a omila dokola jedo a totez, nejedna se o diskusi.