Parkis napsal/a:
cz7pka napsal/a:
Jak tomu mám tedy rozumět ? Že bude routovat jak Po tur. stezkách i po klasických cestách? Já jsem štastný že konečně routuje po tur. stezkách. Už jsem sní šel 4 trasy a chovala se korektně. Tak spokojenost. Tak když bude routovat oboje, nebude to mít chybu.
To spíš zní jako že budou dvě verze. Nevím jak to chtějí ošetřit s licencí a distribucí takové verze ale budiž, alespoň bude na výběr.
Ne ne, budete si muset vybrat, routovani je pevne svazane s mapou a soucasne moznosti vyroby mapy neumoznuji takovou variabilitu. Tak komu vyhovuje routovani po turisticke ceste, ten sahne po turistickem routovani. Kdo chodi volnym terenem a do cilove oblasti jede autem, ten sahne po auto routovani, ale v jedne mape to nebude. Jak jsem pochopil, tak pro letosek bude k dispozici jeste jedna mapa s auto routovanim a jak dal, to bude resit Pocodat az pote.
Myslim, ze z toho ted maji docela zamotanou hlavu, neb se jim ozvala mlcici vetsina, ktera byla naprosto spokojena s auto routingem a nepozadovala turisticky routing. No ja osobne si nedokazu predsavit, ze by mne turisticky routing prevedl pres brod reky, pak vyhnal krles na kopec a z druhe strany po sutovem poli dolu na dalsi brod pres reku. Tudy by normalni turista nesel a kdyby dostal takovy routing, tak by si neco pomyslel o tvurcich mapy. Takze pro mne i nadale zustava jedinna moznost navigace v prirode po vzdusne linii a to umi kazda mapa automaticky.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp