TOPO CZECH pro 2013
Publikováno 22 červen 2013 - 14:51
Publikováno 22 červen 2013 - 15:32
Montana 600 + TOPO Czech PRO 2013
iPhone 5 + Geocaching (GS), Geosphere, GCBuddy
Publikováno 22 červen 2013 - 16:15
vitablondak napsal/a:
Mě se TopoPRO 2013 zasekne cca při 48%. Asi 7 pokusů. Ani jednou nenašla žádnou trasu. Vždy zásek. Hledal jsem již z dříve navigovaných. TopoPRO 2012 našla správně hned první zadání...
Jestli tedy funguje alespoň v terénu uvidím...:-)
Publikováno 22 červen 2013 - 16:42
michal_a_jana napsal/a:
Cejda>>
Super, novou mapu jsi ani nevyzkousel a uz komentujes kdo je vul a kdo nema nic v hlave. Routovani normalne funguje (viz obrazek). Data v mape jsou, kde je cerna lesni prerusovana nebo teckovana cesta na displeji tam po ni jde i routovat.
Na silnicich je podle me problem ten ze je potreba kazdou krizovatku cest explicitne nadefinovat a stanovit odkud kam muze auto odbocit. U pesiho routovani tento problem odpada, protoze odbocit lze z kazde lesni cesty na kazdou.
Nevim jak mas GPS nastavenou ty, ale me Montana pri prepocitavani nic nepise ani nepipa, proste jen trasu prekresli nekam jinam.
Me naopak prijde jako gpskovy pravek kdy jdu nekde na cache po serpentinovite pesine a GPS mi sice rekne ze vzdusna vzdalenost je 1km a ale ze skutecna je 4km uz mi nerekne protoze doted neumela routovat. Bez routovani by neukazala ani vyskovy profil po dane ceste.
Nikdo netvrdi ze pujdu po lese a budu poslouchat "za 50 metru odbocte doprava", ale jde mi o to kdyz nekam jdu tak chci mit na displeji zvyraznenou cestu po ktere jdu, skutecnou vzdalenost, skutecny vyskovy profil a ne jen obycejnou primou sipku a vzdusnou vzdalenost. To pak muzu rovnou chodit s papirovou mapou.
Ale jo příteli vyzkoušel, jen ráno v plné nasranosti jsem udělal jinej screan. Níže máš ten správnej. Jinak já chodím po té žluté. Po silnici mezi auty a autobusy z Lhotky a Kamíku mne to moc neba. Jinak proti gustu žádnej dišputát. Užívejte to ve zdraví:D:D.
Jo Pavle máš pravdu. Když zaplaťpánbůh po X letech z český TOPO udělali použitelnej produk, tak takhle to zeserou. Dobře chraňme to staré co máme a co funguje. Po letech ze 60 je přechod na 62 taky hoooooodně velké zklamání. A to je to samý. 60 nejlepší GPSka kterou vyrobili, tak ji přestanou prodávat a nahraděj srágorou, která sice umí fotit, číst listingy, ale podstatný je, že blbě naviguje. Teď nosím obě při sobě a je to nebetyčný rozdíl.
Publikováno 22 červen 2013 - 18:32
Cejda napsal/a:
Ale jo příteli vyzkoušel
Stale nechapu kde je problem, jediny problem co vidim je ze mapa najde jeste kratsi trasu nez je ta po zlute...
Publikováno 22 červen 2013 - 18:33
Publikováno 22 červen 2013 - 19:53
Publikováno 22 červen 2013 - 20:18
Publikováno 22 červen 2013 - 20:19
Publikováno 22 červen 2013 - 20:42
Publikováno 23 červen 2013 - 8:53
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 23 červen 2013 - 9:49
Mám TOPO13pro (se stejně SW dojebanou navigací) a v registracích mám čísla na TOPO, CYKLO, ATLAS a ADRESY.
Není tedy nějaký problém mezi vazbama těchto map (modulů), respektive, nepředělali nějak ovládání, že musím při autonavigaci ještě něco přepnout???
U starších verzí Topo jsem tento problém neměl.
Zlatý mejdlo 300 a TOPO11pro
Publikováno 23 červen 2013 - 10:15
Publikováno 23 červen 2013 - 10:30
KaMo_cz napsal/a:
Jen takový nápad.
Mám TOPO13pro (se stejně SW dojebanou navigací) a v registracích mám čísla na TOPO, CYKLO, ATLAS a ADRESY.
To jsou samostatne produkty, ktere se i samostatne prodavaji.
Pokud sis koupil Topo PRO, tak jsi tyto mapy dostal navic jako bonus. Jenze pokud mas narok na lifetime upgrade te Topo mapy, tak se netyka tehle bonusovych map.
Takze vysledek? Doposud byla Topo PRO mapa bez problemu pouzitelna i v aute. Ted asi uz neni, a jsi nucen pouzivat ten Atlas. Jenze ten uz davno nemam aktualni, i ta Topo Pro 2012 je novejsi! Snazi se mne Garmin donutit zaplatit za dalsi mapu, kterou jsem doposud vubec nepotreboval?
Publikováno 23 červen 2013 - 10:42
lednacek72 napsal/a:
od toho je mapa označená NT
NT a NTU je typ komprese dat, ne označení, že jde o mapu do automobilu
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 23 červen 2013 - 11:05
www.haspirja.webnode.cz
Publikováno 23 červen 2013 - 11:22
HaLuMa napsal/a:
Pokud sis koupil Topo PRO, tak jsi tyto mapy dostal navic jako bonus. Jenze pokud mas narok na lifetime upgrade te Topo mapy, tak se netyka tehle bonusovych map.
Ferove by asi bylo kdyby Garmin nabidl uzivatelum Topo Pro Lifetime zdarma nebo za zanedbatelnou cenu i Atlas/Cyklo Lifetime. Uzivatele si koupili Topo Pro s ocekavanim ze routovat po silnici navzdy pujde, Garmin se z (podle me) rozumnych duvodu rozhodl routovani z Topo Pro 2013 odebrat, tak by mel uzivatelum dat alternativu kterou si predplatili.
Mozna by se nektery nespokojeny uzivatel Topo Pro 2013 mel na Picodas obratit s dotazem...
Publikováno 23 červen 2013 - 11:24
Publikováno 23 červen 2013 - 11:33
Publikováno 23 červen 2013 - 11:33
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů