mr3ska napsal/a:
To, že někdo řeší "nepoužitelnost" v autě nechápu. Pořídím si Topo mapu proto, abych s ní chodil po lesích apod a ne abych s ní jezdil v autě.
Tak to nesouhlasim. Pokud chci mapu do autonavigace, tak si koupim AtlasCZ, protoze mne zajimaji jen silnice. Pokud chci od mapy vic, poridim si Topo mapu, ale to neznamena, ze mne silnice prestaly zajimat. Topo mapy od svych prvnich verzi umely routovat po silnicich, a fungovalo to. Nebyl s tim problem. Takze stacio mit tu nejdrazsi mapu a fungovalo to jak pro auto tak i pro pesi turistiku. Nebyl doposud sebemensi duvod si kvuli obcasnemu jezdeni autem kupovat dalsi mapu.
Lide si koupili lifetime proto, aby dostavali aktualizace map, aby meli mapove podklady aktualni. Pokud je s autonavigaci najednou problem, pak je to jednoznacne ztrata funkcnosti. A asi nikdo si nepriplatil za lifetime proto, aby nove mapy umely mele nez ty stare.
Tak mne napadlo... Uz udelali specielni CYKLO mapu, kde je routing upraveny pro cyklisty. Proc neudelali take specielni TURIST mapu s routingem po znackach, aniz by museli pokurvit tu zakladni TOPO mapu?