V neděli ke ztroskotanému UFO
Publikováno 03 květen 2013 - 20:03
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 03 květen 2013 - 20:52
Publikováno 03 květen 2013 - 20:52
Publikováno 03 květen 2013 - 21:54
Nevěděl jsem že to chceš dát už v neděli.. Uvidíme snad to vyjdeprazskychytrak napsal/a:
Kdo se v neděli přidá ke společnému odlovu této legendární kanálovky:)? GC1G3WH sraz máme zatím ve dvě na parkingu. Domluva možná i zde: http://www.geopraha....t=9.1#postid-40 Podzemní puch volá!
Publikováno 03 květen 2013 - 21:59
Publikováno 03 květen 2013 - 22:20
Slanecek napsal/a:
Sakra, na nedeli jsem slibila Jacce navstevu na kafe. Nechces to posunout na pozdeji?
na kdypak?
Publikováno 03 květen 2013 - 22:23
No právě na kdy... Já bych to viděl ideálně na příští víkend až... Lepší příprava...prazskychytrak napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Sakra, na nedeli jsem slibila Jacce navstevu na kafe. Nechces to posunout na pozdeji?
na kdypak?
Publikováno 03 květen 2013 - 22:41
Publikováno 03 květen 2013 - 22:56
Publikováno 03 květen 2013 - 23:18
Publikováno 04 květen 2013 - 5:56
Že bysme místo na kafe šly do kanálu? Ale já musim bejt BEZPODMÍNEČNĚ před šestou doma, čistá, umytá a oblečená do bílého! Kde že je ten váš létající talíř?Slanecek napsal/a:
Publikováno 04 květen 2013 - 6:56
Tak mám plán expedice. Ufo ztroskotalo mezi horní měcholupí a uhříněvsí. Sešli bychom se po obědě (před obědem?) na nádraží v Horních Měcholupech, zašlo by se pro upíra a poklad šíleného kačera a dál až k ufu, po prozkoumání mimozemšťanů bychom se odebrali směr nádraží uhříněves. Samozřejmě by se někdo mohl napojovat až u ufo, odpojovat tam apod. podle možností.
Graficky znázorněno zde: http://www.prazskych...eo/expedice.jpg
Publikováno 04 květen 2013 - 6:57
hele, jak jsem koukala na možnosti dopravy, tak se asi neodvážim riskovat průser, nebo mi sestry to rošťačení zatrhnou úplně. Ale jestli chceš mocí mermo kanálovku, tak tě můžu procházkou vzít na GC2Q9ET, a samozřejmě kohokoliv dalšího, kdo by se chtěl přidat. Ctěla jsem navrhnout i Nakloněnou rovinu, ale koukám, že už ji taky máš.Jacka_dominikanka napsal/a:
Že bysme místo na kafe šly do kanálu? Ale já musim bejt BEZPODMÍNEČNĚ před šestou doma, čistá, umytá a oblečená do bílého! Kde že je ten váš létající talíř?Slanecek napsal/a:
Jinak já bych uvítala, až přestane to deštivý počasí, tak někdy v neděli cca 14:00 - 17:00 uspořádat výpravu na Epsilon, to mam za barákem a tak to snad stihnu.
Publikováno 04 květen 2013 - 7:01
Publikováno 04 květen 2013 - 7:02
Vypadá to krásně, ale pro mě časově příliš náročný, musím se vejít do programu baráku. Můžu se utrhnout tak o půl druhý, návrat nejpozdějc ve třičtvrtě na šest. A je to přes celou Prahu. To leda byste pro mě někdo přijel vrtulníkem. Ale díky!prazskychytrak napsal/a:
To je slovo do pranice:D
Tak mám plán expedice. Ufo ztroskotalo mezi horní měcholupí a uhříněvsí. Sešli bychom se po obědě (před obědem?) na nádraží v Horních Měcholupech, zašlo by se pro upíra a poklad šíleného kačera a dál až k ufu, po prozkoumání mimozemšťanů bychom se odebrali směr nádraží uhříněves. Samozřejmě by se někdo mohl napojovat až u ufo, odpojovat tam apod. podle možností.
Graficky znázorněno zde: http://www.prazskych...eo/expedice.jpg
Publikováno 04 květen 2013 - 7:09
Publikováno 04 květen 2013 - 10:40
No, po pravdě, to deštivý počasí mi nepřijde moc rozumný do kanálu. Nemínim plavat ve splaškách. Uvidíme, jak se vyjádří Slaneček, až se probudí. Předpokládám, že ještě nevstala .Smrk napsal/a:
Jacko, to stihneš, cesta ke keši není nijak dlouhá. Pět minut tam, pět zpátky.
Publikováno 04 květen 2013 - 10:57
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů