Jak vidis, prilisne spolehani na data jen na webu, ma i sve nevyhody.
To je jasný, ale tohle je především šlendriján zeměmluvu...má pomalé servery. Nebo pomalé pronajaté servery..spíš...
Publikováno 23 leden 2015 - 22:58
Jak vidis, prilisne spolehani na data jen na webu, ma i sve nevyhody.
To je jasný, ale tohle je především šlendriján zeměmluvu...má pomalé servery. Nebo pomalé pronajaté servery..spíš...
Publikováno 24 leden 2015 - 12:20
hlásím zase kolaps gc.com...si už vážně dělaj pr... ne? tady luštím mysterky na zítra o ono to zase spadne
OT: Pokud se nepletu, tak jsi v jinem vlakne psal, ze nevidis zadny duvod k pouzivani programu typu GeoGet, GSAK. Klidne si muzu lustit , kdyz mam kesku stazenou z drivejska v GG. To je tedy dalsi duvod, puvodne autory techto programu jiste nezamysleny, k pouzivani podobnych aplikaci.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 únor 2015 - 9:49
Prosím můžete mi někdo potvrdit funkčnost - nefunkčnost serveru ? Logování jedné keše mi trvá tak 10 minut. K tomu hlášení "Spojení přerušeno" a pod. Je to opravdu opruz takhle logovat. Fotku nenahraju žádnou. Nebo že by za tím byla ta neděle a hromadně logující amíci ? Nebo je problém na mém přijímači ? Vždyť platím 600 ročně !
Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus
Publikováno 08 únor 2015 - 10:54
Prosím můžete mi někdo potvrdit funkčnost - nefunkčnost serveru ? Logování jedné keše mi trvá tak 10 minut. K tomu hlášení "Spojení přerušeno" a pod. Je to opravdu opruz takhle logovat. Fotku nenahraju žádnou. Nebo že by za tím byla ta neděle a hromadně logující amíci ? Nebo je problém na mém přijímači ? Vždyť platím 600 ročně !
Publikováno 08 březen 2015 - 17:34
Nedělní krize je tu... už se mi několik minut točí kolečko a gc.com se stále nenačetl.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 08 březen 2015 - 19:39
Publikováno 08 březen 2015 - 19:43
Publikováno 08 březen 2015 - 20:21
Jo vikendy jsou na pendrek. Než vši zalogujou serky a traily tak jsou draty červené.
Snažím se logovat v týdnu, ale někdy mě to nedá .
Publikováno 10 březen 2015 - 22:29
Hmm, jede to jak šnek. Jedna keš se načítá snad 5 minut a nic. Hrůza :-( A to není neděle :-(
Proboha co v tom GS dělají :-(
Publikováno 10 březen 2015 - 22:39
Publikováno 11 březen 2015 - 22:59
teď jsem si všimla novinky - záložka najít a založit se rozdělila a vypadají zcela jinak
zatím nevím, zda je to lepší či horší
Publikováno 11 březen 2015 - 23:17
Ale kvíz je jen anglicky, bohužel :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 březen 2015 - 23:25
To rozdělení jen znamená, že musím odrolovat i na velkém monitoru jednu stránku, než mohu kliknout na to správné tlačítko a dostat se na starý postup. Za mně rozhodně horší, když vše potřebné není vidět najednou ani na 24" monitoru.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů