Aktuální funkčnost serveru geocaching.com
Publikováno 31 prosinec 2019 - 11:07
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 31 prosinec 2019 - 11:41
No jo, hrabali do stránky s listingem. Není vidět druhá (horní) mapička generovaná GC little helperem ani VIP list...
EDIT: vývojáři GClh II už o tom vědí, je založen ticket. Tak snad brzo.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 31 prosinec 2019 - 11:49
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 31 prosinec 2019 - 16:17
No jo, hrabali do stránky s listingem. Není vidět druhá (horní) mapička generovaná GC little helperem ani VIP list...
EDIT: vývojáři GClh II už o tom vědí, je založen ticket. Tak snad brzo.
Také jsem to zaregistroval, další změnou u mne(FF) je, že není barevně zvýrazněn můj vlastní log.
....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.13.0.834 + VasaM,TOPO Czech v5 Pro
Publikováno 03 leden 2020 - 11:41
Nelze se spojit s Geocaching API serverem! HTTP error: 500 Internal Server Error Socket error: 0 SSL error: 0a vypadá to, že GeoGet se z toho neumí vzpamatovat i když je tam tlačítko "Znovu" s odpočítáváním, tak tato chyba je tam pořád a pořád dokola to odpočítává. Přitom, když dám storno a spustím to stahování znovu, tak to chvíli běží, než se to zase dostane do toho neustálého cyklu s odpočítáváním.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 03 leden 2020 - 11:56
Tak teď při stahování přes API neustále končím s touto chybou:
Nelze se spojit s Geocaching API serverem! HTTP error: 500 Internal Server Error Socket error: 0 SSL error: 0a vypadá to, že GeoGet se z toho neumí vzpamatovat i když je tam tlačítko "Znovu" s odpočítáváním, tak tato chyba je tam pořád a pořád dokola to odpočítává. Přitom, když dám storno a spustím to stahování znovu, tak to chvíli běží, než se to zase dostane do toho neustálého cyklu s odpočítáváním.
Mám stejný problém.
Publikováno 03 leden 2020 - 14:24
Problem je v tom, ze ja ten problem jeste nepotkal. Nahodou, zachycene Wiresharkem to nemate?
Publikováno 03 leden 2020 - 16:37
A nějak se rozbila stránka s logováním, když jí otevřu, tak sa nenačte, až potom co kliknu do políčka pro log, potom se mi nahodí správné datum a typ logu, dřív to šlo hned. Dmti, fakt.
Publikováno 03 leden 2020 - 17:38
A jakou IP má to API, abych to vyfiltrovalProblem je v tom, ze ja ten problem jeste nepotkal. Nahodou, zachycene Wiresharkem to nemate?
Publikováno 03 leden 2020 - 17:53
Publikováno 03 leden 2020 - 18:01
Tak teď se mi ani napoprvé napodařilo něco stáhnout, takže je tam 3x proběhnuté znovu a pak stisknuto storno
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 03 leden 2020 - 18:55
Publikováno 03 leden 2020 - 18:52
Priste mi to posli soukromne. Ted doporucuju to smazat, ja uz to mam stahnute a podivam se na to. Dik.
Publikováno 28 leden 2020 - 6:48
Bylo to tam od začátku, nebo to přibylo teď? Na úvodní stránce v nabídce play už není jen Wiew map, ale dole je i Wiew browse map, čili odkaz na starou mapu. Už používám víc tu novou, ale na té staré funguje GME, tak se hodí.
Publikováno 28 leden 2020 - 10:03
Do té nabídky běžně nechodím, ale řekl bych, že to tam nebylo. Na anglickém fóru se dost kverulovalo ohledně nové mapy a že chybí přístup na starou, tak to tam dle mého vrátili.
Taky používám starou ze stejného důvodu jako ty - GME a možnost různých mapových podkladů.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 28 leden 2020 - 10:04
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 28 leden 2020 - 10:23
On ten přístup na starou mapu tam byl pořád, proklikem z nové. Jen škoda, že proklikem z keše na GC mapu se otvírá ta nová. Z ní se sice dá prokliknout do staré, ale už se ztratí to rozšířené volání, kdy tam GCLh přidává i waypointy z aktuální keše. Řešení existuje, zkopírovat adresu do schránky, odtud do adresního řádku a vymazat z ní play/. Kdybych to potřeboval často, asi bych se pokusil napsat opičí skript, ale teď se to učit nebudu.
Publikováno 28 leden 2020 - 12:04
View Browse Map je v nabídce dlouho. Chviličku jsem proklikával z nové mapy, pak jsem si někde přečetl (tady na fóru?) a od té doby používám.
Publikováno 28 leden 2020 - 17:11
Ještě doplněk: Pro zobrazení WP, přidaných pomocí GCLh není třeba tak komplikovaný postup, jak jsem psal. Stačí kliknout na odkaz Geocaching.com map a než se mapa načte, zastavit to Escape. Pak odmazat to play/ a dát enter, načte se stará mapa s waypointy.
Publikováno 28 leden 2020 - 19:25
Dobrá vychytávka s ESC. Potvrzuju, že to takto funguje, i waypointy se zobrazí.
Publikováno 30 leden 2020 - 13:36
Ještě mě napadlo: Tohle je jako dělané na opičí skript, byl by na jeden řádek, něco jako string.replace(). Jenomže udělat ho (zatím) neumím. Nebo by to mohlo být přímo v GCLh, ale zase neumím natolik německy, abych tu myšlenku autorům vysvětlil. A úplně nejlepší by bylo, kdyby GME umělo měnit podklady i na nové mapě, což nevím, jestli je prkotina (jen něco v nastavení) nebo nemožnost.
Publikováno 02 únor 2020 - 20:32
Err_EMTY_RESPONSE
A to samé dále na mobilu.Prohlížeč opera.
Problém můj nebo globální???
Publikováno 02 únor 2020 - 20:34
The service is unavailable.
?!?
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů