On ten přístup na starou mapu tam byl pořád, proklikem z nové. Jen škoda, že proklikem z keše na GC mapu se otvírá ta nová. Z ní se sice dá prokliknout do staré, ale už se ztratí to rozšířené volání, kdy tam GCLh přidává i waypointy z aktuální keše. Řešení existuje, zkopírovat adresu do schránky, odtud do adresního řádku a vymazat z ní play/. Kdybych to potřeboval často, asi bych se pokusil napsat opičí skript, ale teď se to učit nebudu.
Ještě doplněk: Pro zobrazení WP, přidaných pomocí GCLh není třeba tak komplikovaný postup, jak jsem psal. Stačí kliknout na odkaz Geocaching.com map a než se mapa načte, zastavit to Escape. Pak odmazat to play/ a dát enter, načte se stará mapa s waypointy.
Tak už to nefunguje... A asi by nepomohl ani nějaký skript, ta stránka bez /play s tím hausnumerem na konci se prostě nenačte. Buď něco změnili, nebo se změnil Firefox. Zkusím jiné prohlížeče, obávám se, že to bude stejné.
Jen jsem teď narazil na roztahanější multinu a chtěl jsem se podívat, kde jsou zastávky. Budu muset tam jít přes Geoget, na stránkách už to neuvidím.