reagovala jsem na info dejwyho:
"poslední úpravy z 11.2. se týkaly zobrazení logů přátel i v mobilní appce"
Publikováno 16 February 2021 - 19:57
reagovala jsem na info dejwyho:
"poslední úpravy z 11.2. se týkaly zobrazení logů přátel i v mobilní appce"
Publikováno 16 February 2021 - 20:39
V dobré společnosti se poslední příspěvěk necituje, aby se šetřilo místem na serveru..
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 01 March 2021 - 23:58
Další překvapení z "dílny" GHQ. Změnili adresu odesílatele u logů, takže teď musím předělávat sto filtrů řadících logy do složek jednotlivých keší. :-(
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 02 March 2021 - 11:32
Publikováno 02 March 2021 - 22:10
Fakt mě vytáčí, když loguju, mám nastavené nějaké datum, a pak to zničehonic přeskočí na to akutální a já si toho všimnu po čtyřech keších. Tohle je taky jedna z hroznejch kravin, kterou ten web dělá.
Publikováno 03 March 2021 - 13:47
Tak s tou adresou odesílatele to křečci dělají jako naše vláda. Včera to změnili na "invalid@geocaching.com" a dnes je tam zpět "noreply@geocaching.com",
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 03 March 2021 - 14:32
Díky za upozornění. Rozšířil jsem zatím jen asi čtvrtinu filtrů a dneska se ke geo mailu ještě nedostal. Asi migrovali poštovní servery a nemohli mít stejnou adresu na obou instancích. Ale mohli dát vědět...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 05 March 2021 - 15:52
Ahojky,
mám dotaz jdou vám generovat PQ.? Lépe řečeno PQ přijdou, ale jsou prázdné, žádné nové kešky v nich nejsou. Díky
Publikováno 05 March 2021 - 16:14
Publikováno 05 March 2021 - 16:58
Ale jestli jsem dobře pochopil tvůj dotaz, chceš PQ s novými kešemi. Žádné nové nejsou publikované, a po dobu vládních opatření nebudou
Jo takhle je to, díky.
Publikováno 15 March 2021 - 19:10
Asi máme novinku v podobě hodnocení logů.
Tento příspěvek byl upraven od MiroslavRouta: 15 March 2021 - 19:25
Publikováno 15 March 2021 - 20:32
Asi máme novinku v podobě hodnocení logů.
Tak to budu muset projet snad všechny logy na mých keších od KRON Family a oznámkovat je, protože jsou z 99% opravdu parádní a i u městské díkyzabodivky, napíše delší log než u kešky kam se dvě hodiny jde pěšky. :-)
Publikováno 15 March 2021 - 20:35
Tak to budu muset projet snad všechny logy na mých keších od KRON Family a oznámkovat je, protože jsou z 99% opravdu parádní a i u městské díkyzabodivky, napíše delší log než u kešky kam se dvě hodiny jde pěšky. :-)
Asi každý známe nějakého takového autora A člověk má vždy radost, když od někoho takového přifrčí log.
Publikováno 15 March 2021 - 21:53
K čemu je dobré to subjektivní hodnocení? Dobrý log najde každý, ale užitecný log každy vidí jinak, tak to nejak postrádá informační hodnotu. Ach jo.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 16 March 2021 - 6:54
zato neužitečný log, nějaké to "TFTC" nebo dlouhou šablonu, vidí většina stejně.
Publikováno 16 March 2021 - 10:25
Přesně jak jsem čekal. Včerejší keš publikovaná v Rakousku:
První log je "SxTxF mod TFTC = chris" - je to parafráze na vzorec.
Ale proč to má už 2xHelpful a 2xGreat, to nevím.
Takže si kačeři budou vzájemně lajkovat logy. A třeba časem někdo vymyslí statistiku, ze které se pozná kdo mne nejvíce lajkoval. Super.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 16 March 2021 - 10:36
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 16 March 2021 - 10:28
...
Takže si kačeři budou vzájemně lajkovat logy. A třeba časem někdo vymyslí statistiku, ze které se pozná kdo mne nejvíce lajkoval. Super.
Ještě bych pak na to založil chalenge...
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů