Přejít na obsah

Fotka

Aktuální funkčnost serveru geocaching.com

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2787 odpovědí na toto téma

#201 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 7:55

nemůžu vůbec najít filtrování podle zemí a okresů

chybí stránky,na stránce bylo dvacet keší dalo se to krásně tisknout, místo toho mam kilometrovej seznam

dále chyběj v seznamu ikony geocoinů

pane bože to ted mam rozkliknout každou kešku abych věděl jestli tam není gc nebo tb

proč to nenechaly jak to bylo

• 0

#202 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 7:59

No jo. Místo jednoduché tabulky grafická vypatlanina, že se místo jednoho pohledu musí rolovat, neukazuje to jako odlovené PM, které jsem odlovil když byly BM, ale pořád to ukazuje vzdálenost i směr k PM keším. Takže pořád lze se k souřadnicím PM tradiček dopracovat.

Rozšířené hledání funguje i pro BM, ale jen podle typů, tj. už se nedá ani najít cache podle jména!

Ale ona ta původní tabulka existuje. Např. přes svůj profil, Quick view, All, Search near your location se dostanu na tabulku v původní podobě, vč coinů, atd. A zřejmě to bude fungovat i po uložení adresy do záložek prohlížeče. Než to taky změní.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 12 březen 2015 - 8:10

• 0

#203 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 8:08

A hlavně nejde pro BM vyfiltrovat nalezené a taky nelze vyhledat podle krajů.  Shit

Přiložené miniatury

• Filtr pro BM.png

Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 12 březen 2015 - 8:14

• 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

Moje statistika na Geocaching.com

#204 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 8:41

Ještě že existuje project gc a geoget.

Tahle změna mě opravdu odradila si koupit PM

• 0

#205 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 8:50

Dochazi k plizive zmene designu celeho webu. Vzdycky kousek predelaji... a zjevne je ted modni roztahany barevny design. Jen pockejte, az v tomto stylu predelaji listing!

• 1

#206 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 9:22

Nová doba! Host vyhazuje vrchního!

• 3

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#207 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 9:48

Dochazi k plizive zmene designu celeho webu. Vzdycky kousek predelaji... a zjevne je ted modni roztahany barevny design. Jen pockejte, az v tomto stylu predelaji listing!

Tak to bude výborné, věřím tomu, že to třeba konečně bude i responzivní a bude se to tak lépe prohlížet na mobilu (například). Myslím, že je to dobrej krok.

• 0
:)

#208 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 9:48

Ještě že existuje project gc a geoget.

Tahle změna mě opravdu odradila si koupit PM

A nemusíš si ten project gc taky platit??

• 1

#209 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 9:56

Funguje vám GC lite helper? Mě fungovat přestal, ale asi se to stalo po nějaké aktualizaci. Zkusím ho nainstalovat znovu.

Možná bude třeba více opičích skriptů, aby ten design byl ke koukání. Ale v principu je to jedno, nějaká grafika, na to se zvyknout dá. Spíš je to ale postupné ořezávání funkce. Původně šlo vyhledávat keše podle slova kdekoli, pak jen podle slova na začátku, teď vůbec. Ale možná je najde Google a rychleji.

Že by byl design responzivní, i pro mobily, se mi nezdá, spíš i 24palcový monitor je na něj malý.

A na Citečku mě napadá jiný citát: "Pronajal si hospodu u silnice na Písek, ale chodili mu tam lidi. Tak si postavil hospodu na mýtince." Tj. není účelem posledních úprav snížit návštěvnost?

• 0

#210 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:06

Funguje vám GC lite helper?

Asi tři dny nefunguje, ale on to určitě někdo zase opraví. To je nevýhoda opičích skriptů, které přestávají fungovat při skoro jakékoliv změně stránek.

• 0

#211 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:10

V projektu gc je většina funkcí zdarma včetně filtrování

Placenou část si můžeš vyzkoušet na deset dní zdarma

• 0

#212 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:19

Taky si myslím že se snaží co nejvíc ořezat funkce.

• 0

#213 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:20

Zkusil jsem hledat keše Googlem a docela to funguje. Název site:geocaching.com. Tak se s tím hledáním na svém serveru můžou jít bodnout. Jen se do toho pletou i logy na daných keších, ale to ani tak nevadí.

S hledáním podle kraje je to horší, pochopitelně je to najde, ale neroztřídí podle vzdálenosti.

Asi začnu víc používat Project-GC. Nebo Geoget. Postahovat si do oddělené databáze základní info o všech keších v kraji může i BM a je to dost rychlé. A hledat v tom se dá snadno, proklik na web taky funguje...

• 0

#214 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:32

Říkám si, co za zátěž serveru musí generovat ty obrovské obrázky a ty videa... A to jsem tu někde zaslechl něco o tom, že chtějí ořezat možnosti profilové stránky, jen aby ušetřili výkon. Není to dost kontraproduktivní?

Za mně - mám raději jednodušší formu stránek i kvůli načítání dat na mobilu, když je potřebuji :-(

• 2

#215 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:35

Věnujte se prosím tématu pro který byl tento thread založen. Project gc, c:geo atd. zde nikdo hledat nebude.  ;)  Příspěvky nesouvisející s tímto threadem, budou smazány.

• 0

#216 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 10:41

Obrovské obrázky na dnešní podobě stránek zřejmě velkou zátěž nedělají. Jsou to ikony, stejné, tj. načítají se jednou a pak jdou z keše prohlížeče.

A vzhledem k tomu, že jsem se párkrát kouknul na zdroják stránky s listingem, tak samotný listing je jen malý zlomek v obrovském balastu.

Ořezání domovské stránky? Kolikrát se na ní někdo dívá? V porovnání s tím, na kolik se dívá listingů? To je nějaká zátěž? To by byla jedině zase snaha zdůraznit "Jsou to naše stránky a budete to dělat podle nás".

• 1

#217 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:23

mpik: já nevím. Musím to chvíli používat, abych věděl. Můžu spekulovat, že pomalým salámem nutí lidi k PM, ale pořád je to spousta funkce zadarmo, řekl bych až bezprecedentál... extraordinač... moc hodně proti jinejm. ;)

Lidi nadávaj až moc předem.

Tím neříkám, že neoprávněně ^_^

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#218 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 11:37

Obrovské obrázky na dnešní podobě stránek zřejmě velkou zátěž nedělají. Jsou to ikony, stejné, tj. načítají se jednou a pak jdou z keše prohlížeče.

A vzhledem k tomu, že jsem se párkrát kouknul na zdroják stránky s listingem, tak samotný listing je jen malý zlomek v obrovském balastu.

Ořezání domovské stránky? Kolikrát se na ní někdo dívá? V porovnání s tím, na kolik se dívá listingů? To je nějaká zátěž? To by byla jedině zase snaha zdůraznit "Jsou to naše stránky a budete to dělat podle nás".

Naopak si myslím, že těmi změnami to mohou pěkně zrychlit - ono to, co je tam teď je rozm... rozbité. Je to snad .NET, ale takovej nějakej divnej, takže to je na prd, ale věřím, že ot zlepší.

• 0
:)

#219 slauch

slauch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 14:08

Problém je i v tom, že nejsem schopen se dostat ani na archivovanou keš. Pokud zadám do vyhledávání její kód, tak to najde hromadu jinejch, ale tahle se v tom dlouhým seznamu neobjeví. To už ani archivovaný nejdou zobrazit? Jedině jak se k nim dostat (co mě teda napadlo) je přes coord.info.

• 0

#220 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2015 - 14:13

Na archivovanou keš se dostaneš stále stejně - přes políčko "Search for Nearby Geocaches" na úvodní stránce - místo souřadnic zadáš kód. Ve vyhledávání se přece nedaly najít ani před touto změnou.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Google (1)

Reklama